[QUOTE=trajal;2019098]Светът може и да го няма, но Клубът Ми ще пребъде във времето и пространството. Нема 'а посрещнем апокалипсиса трезвени.. [/QUOTE]
Правилно!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
ЖУВ за вас. Ше ви питам аз с к'во ше преглъщате свинските мръвки. Я ми кажете вий трезвеници, кое е по-добре? Свинско и винско или свинско и мляко или лимонада? Това за лимонадата, ако кажете, че е верно ше ви се смее целия свят бе. Засрамете се барем малко!
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Круме, остави ги!
Те са чували за пости и въздържание, ама само са чували.
Ей туй постите и въздържанието не са измислени, за да обслужват религиозни цели само и единствено....
Здрав дух в здраво тяло в здравият Му Клуб.
Имайки предвид, че с една чаша лимонада поемате 100 калории, шест чаени лъжици захар и никакви хранителни съставки, то това означава, че „освежаващата” напитка всъщност е сладкиш с течна форма.
Актуални изследвания сочат, че бирата доставя на организма достатъчно калций и други минерали. Алкохолът в бира пък предпазва от сърдечни болести.
Аре много Ви здраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Въпреки провокациЙте, ние сме на кафенце с мляко пред камината.
И след малко ще отидем на работа трезви.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар