Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на трезвеника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на трезвеника.

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Трябва да изясним нещо - трезвеник не значи вегетарианец. Не знам защо упорито ги слагате тези цвекла по-горе?!
    Мръвките могат да се поливат и с айран.
    Абе аз не съм чувала, за мръвка маринована в айран, ама виж в бяло вино, червено, ром, ракия, бира - да! И понеже съм парче мръвка, се мариновам подобаващо. А това горе (зарзаватите) са част от здравословното хранене и начин на живот, които се пропагандират в тази тема
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      А това горе (зарзаватите) са част от здравословното хранене и начин на живот, които се пропагандират в тази тема
      Аха, демек това е мезето, което се полага за питието на трезвеника
      Аз се отклонявам смело от рецептата обаче. В частта с мезето, питиетата одобрявам.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Трябва да изясним нещо - трезвеник не значи вегетарианец. Не знам защо упорито ги слагате тези цвекла по-горе?!
        Мръвките могат да се поливат и с айран.
        Да ..така е ..И продължавам карфиола да не го разбирам...
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Аз си признавам без бой, че не пия. Е, едно малко вечер понякога се случва. 1-2 пъти годишно и повече. Ама не е от хубаво, по здравословни причини. Иначе до към 25-6г се наливах като смок, бутилка огнена вода за нищо я нямах, а за бирата да не говорим. Ама тогава беше бира, не като сега - химия.
          И пРАжено и люто не ям. Ама половин агне си изяждам като стой та гледай. А моркови, карфиоли, аспержи и подобни храни за истинската храна са ми противни, жената ги яде. Че и малкия се опитва да тъпче, ама той не се дава, все за на'нички пита
          А, и цигари не пуша, от 2005-а. Преди - по кутия и половина, две на ден.
          И ни мъ'й срам!

П.П. Мария, внимавай с бозата и скачането в борисовата, да не стане сакатлък

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
            Аз си признавам без бой, че не пия. Е, едно малко вечер понякога се случва. 1-2 пъти годишно и повече. Ама не е от хубаво, по здравословни причини. Иначе до към 25-6г се наливах като смок, бутилка огнена вода за нищо я нямах, а за бирата да не говорим. Ама тогава беше бира, не като сега - химия.
            И пРАжено и люто не ям. Ама половин агне си изяждам като стой та гледай. А моркови, карфиоли, аспержи и подобни храни за истинската храна са ми противни, жената ги яде. Че и малкия се опитва да тъпче, ама той не се дава, все за на'нички пита
            А, и цигари не пуша, от 2005-а. Преди - по кутия и половина, две на ден.
            И ни мъ'й срам!

Е, твойто е друго.
            Това с цигарите е хубаво!
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
              И продължавам карфиола да не го разбирам...
              Много си арен карфиола... С червени пиперки, зелени доматчета и някакви там други неща става хубава трушия. Която пък е добро мезе за ракия през зимата. Понеже е много постно( а както се знае от древността-постните храни са токсични за нормалния човешки организъм)-комбинирам я с пръжки, я със сланинка...

СПАМ, СПАМ...тази тема не заслужава друго...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

СПАМ, СПАМ...тази тема не заслужава друго...
                За това ли,не влизаш в бара?
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Ма верно. Кольооо, що не идваш в бара?
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Дай да видим има ли мъж на средна възраст - трезвеник. Ама жив такъв, а не от някоя приказка.
                    На 48г.Не помня вече от кога не пия.И все още съм жив.А за арпаджика такова не ям.Обичам драно а не брано.

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                      За това ли,не влизаш в бара?
                      Тц, заради друго...
                      Като му дойде времето може и да се завърна.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                        Аз бозата я спрях ...ама скачането продължава.... сакатлък за сега не се е получил даже има млади новобранци - които тепърва се учат да скачат и като са много а въжето - дълго - нареждат се по няколко и скачат съвместно ... не винаги се намира кой да върти въжето от другата страна - но един от стълбоовете на сцената е доста отзивчив и никога не отказва да помогне...

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Много си арен карфиола... С червени пиперки, зелени доматчета и някакви там други неща става хубава трушия. ..-комбинирам я с пръжки, я със сланинка...
                        ...
                        Карфиол ли съм написала .... за оня зеленият карфиол с топченцата съм си мислела ..броколявият... Извинявам се на Карфиола - така лошо да го объркам ...и аз го обичам него ...и суров го хрупам и от трушия опитвала съм го и задушен, но крупкав по-ми допада...
                        За карането со велосипедо - до Росоман - още се чувствам като разглобена.. обаче въздуха там беше приятен за дишане,,даже много , открих на колелото си още две скорости - втора - доста неприятна скорост на която машината превключва автоматично на особено стръмни баири и трета - много приятна - през повечето път на връщане.. като се прилага с леко поскърцване на задната спирачка преди завоите.. с финес и за разлайване на кучетата.. Още не са се появявали членове на клуба да поскачат от радост до сцената в Борисовата или и да са се появявали не са се обадили ..- вчера около 18 бяхме там ...тази вечер също ще сме с децата... Добро утро!

П.П. и като споменах кучета - понеже онази куча тема е затворена.. тука да си кажа .. една вечер се прибирах около 22 с Бамборината на задната седалка - и в близост до блока на две съседни пресечки ни нападаха песове - на едната безшумно дебнещо спускане - на другата шумно и групово .. Добре че си имам музикален инструмент със респектираща каменна обвивка ... сложих Ина да спи отворих една карта с улици на компютъра ... набрах 112 и се оплаках от нападенията на кучетата .. с точните адреси на песовете .. пет минути след това ми се обади човек от общината да ме пита три пъти дали става въпрос за улични кучета - и съответно каза че ще предаде на Еко равновесие. Следствието е - че вече се прибираме без някой да ни лае и да се налага да спираме и крещим и размахваме разни неща за да не ни нахапят или съборят от колелата.., а пред съседският блок остана едно куче, а не 5-6... и куче нинджа - което се спускаше безшумно също го няма. Без тровене, стреляне и ухапани..
                        Последно редактирано от iai-bg; 07-05-12, 08:29.
                        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                          .. ..- вчера около 18 бяхме там ...тази вечер също ще сме с децата... Добро утро!

....
                          Напоследък и аз взех да живея здравословно. Оставих и колата и джипката. Сега и аз карам колело. Може пък някой ден да се запознаеме. Само трябва да кажеме на Нешко да измисли лепенки за колело (до тогава за информация карам черно колело с кърпа на главата ). Карам колело в парка около същия район, че наблизо има биричка (може да се каже безалкохолна, щото е "лимонена"). Така брои ли се за трезвеник?
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                            Напоследък и аз взех да живея здравословно. Оставих и колата и джипката. Сега и аз карам колело. Може пък някой ден да се запознаеме. Само трябва да кажеме на Нешко да измисли лепенки за колело (до тогава за информация карам черно колело с кърпа на главата ). Карам колело в парка около същия район, че наблизо има биричка (може да се каже безалкохолна, щото е "лимонена"). Така брои ли се за трезвеник?
                            Да давам ли линк към компроматната тема? Ъ?

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Да давам ли линк към компроматната тема? Ъ?
                              Ааа. Немой с лошо . Аз само понякога съм трезвеник, не съм всеки ден все пак.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

То по тая логика всички сме трезвеници, понеже не пием докато спим и много често дори докато работим. Също и когато шофираме. И то какво стана??? Ще си направя една засупичка, че нещо ми пристърга корема

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 23 потребители онлайн. 0 потребители и 23 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X