Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПък на мене Десислав ми каза да си вземам те това
от бара и да идвам тук... Наздраве!
Оня ден черпих цветята до Моста с две двулитрови бутилки от Ариана пълни с вода от езерото Ариана - натурална безалкохолна 100% фито напитка... необеззаразена...без консерванти и подобрители. С натурални аромати, подобряваща фотосинтезата и натрупването на листна маса.Мария Стоева 0889 82 51 и 87.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеСобственика си забрави темата!Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Някога не можах да свикна с миризмата на джина. Сега, аналогичен случай - не мога да го пия сока от червено цвекло и това е. Жената му слага и разни други плодове, обаче тц. Като й казах, метафорично, че все едно паса цветята по стар гроб, щеше да ме замери с чашата. Е, има и по-отвратителни неща, бира с лимон или грозде, както научавам тук. Добре че няма как да стигна чак до там.
Да живее добрият стар айрян! Стар, за да е леко кисел.
Коментар
-
Аз пък съм край басейна Си със студена диня в ръка.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеНякога не можах да свикна с миризмата на джина.
За цвеклата и другите мръсни думи няма да говоря.
Особено за извращенията коит започнаха да си правят с бирата. Тези са за бесило...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЕ, има и по-отвратителни неща, бира с лимон или грозде, както научавам тук. Добре че няма как да стигна чак до там.
А вечер-ракийчице...
Коментар
-
Колко е приятно край басейнчето със студена диня в ръка, и кока кола с лед и лимон.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар