Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
какво означава: "той се чопли с каките".???????
П.П. И се пише: "техниката Му".!!!!!!!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Ми, освен да Ми носиш тонколоните Ми, че са по-тежки......
Иначе, Аз коуеШките Си ги нося сам...
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеМи, освен да Ми носиш тонколоните Ми, че са по-тежки......
Иначе, Аз коуеШките Си ги нося сам...
. Имам предвид ти да си цъкаш по копчетата, а аз да те отменям (е поне от време на време де) в останалите неща. Даже мога и да цъкам по едно питие вместо тебе. А? Виж к'ви жертви съм готов да правя, а ти ич не го оценяваш д..ба.
А даже и за плащане не говоря. Фрии бе!? На ползу роду (и да не се преуморяваш де).
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеТи за това ли гониш всяка, която е над 39,9кг
Вили, ти не знаеш ли, че на ПрЪцседатело доФтурите са Му преТписали да не вдига нещо по-тежко от чаша рикий и кило прЪжол, а?Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеТи за това ли гониш всяка, която е над 39,9кг
Като в стария виц, то ще да е само рагу и зъби.
Ако не е болно, горкотоSuzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеПлюй си в пазвата да не срещаш пълнолетно същество от женски пол с такова тегло.
Като в стария виц, то ще да е само рагу и зъби.
Ако не е болно, горкото, послуша ги па им се изсмя - " леки жени "
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеДани , сетих се за една случка с .....бившата ми шефка , солидна жена слуша домакинката и чистачката ( дребни женици ) да си говорят коя колко тежи, послуша ги па им се изсмя - " леки жени "
.
Но повярвай и на женските наблюдения, колкото и да е дребна една нормална пълнолетна жена, нЕма как да е под 42-45 кг (колкото и да не си признава).
А за здрава жена с нормален ръст е ъПсурТ.
Критерият за младите е: ръста (в см.) -100-10%. За по-зрелите - ръста-100.
Не го казвам от злоба (както може да предположи някой). Аз си се движа около нормата, а и отдавна не участвам в състезания
Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеТи за това ли гониш всяка, която е над 39,9кг:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеГледам,голя наплив има...
Добре дошъл, трезвенико.!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеНаздраве с вино!!!А, той trajal-а и той..
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар