Не е лека работата Председателска..!!!
П.П. Председателят в Клуб "Ялта":
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Мъ, теШка му била раЛтата- трънки...
Седнал си нашия на столчето- кьори се у некЪв кАмпутОр, ма около него ни принтери, ни перифериа така и ко раоти- слушка си музичка нашия....
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Кокоо, ща сложа някоя вечер пред тия 1000 копчета.. Има А са чудиш, кое за кво е....!
П.П. Това е в "Котън Клъб" в Студентски град...
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Добро утро, трезвеници. В първия Ми почивен ден от седмицата Ми.
С кафенцето Ми, с млякото ми..!
Преди малко ДедоКоко Ми беше на гости у Нас, в офиса на Клубът Ми. Пи 3в1.. Т.е. вече влиза в правия път..
ХвалА на такиви членове...
Ами, явно....
Щом дойде днес, и пи само кафе... А исках да му сипа ракия, той категорично отказа.!!!!!
Не, бе, Дани, просто Дедо не е посмял да рискува с неясните течности из дебрите на Жоровите дамаджани, прикрити под капачки от млякото Му и приготвени за личната Му употреба
П.С. Току що, прочитайки си поста, всъщност разбрах от къде идва наименованието на професията Му : дамаDJана!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Не, бе, Дани, просто Дедо не е посмял да рискува с неясните течности из дебрите на Жоровите дамаджани, прикрити под капачки от млякото Му и приготвени за личната Му употреба
П.С. Току що, прочитайки си поста, всъщност разбрах от къде идва наименованието на професията Му : дамаDJана!
Мислиш, че ако имаше цели дамаджани с питиета, щеше да излиза от къщи ли?
Нееее. Щеше да седи да ги варди.
Да се не отрови някой, де
Аз мисля, че у ПреЦедателя не може да има повече от литър алкохол. За разтривка и при зъбобол.
Пръцседателю, ако искаш да знайш напрайх ти посещение на добра воля и опитах да те убедя да станеш нормален човек, идвайки на сБИРКАта.
Ма ти като си хахо...
Дани, точно зарад туй че бях с Рендето пих саде кайве. Пък и не знам тея залежали напитки на Джорето, дали не са с изтекъл срок на годност.
Вили, всъщност с гореказаното потвърдих твоята версия- права си.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар