Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на трезвеника.
Свий
X
-
От: Клуб на трезвеника.
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]670677[/ATTACH]Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеА бре тука сабахлен има ли банички,за мляко знаем!
Не видиш ли, че е затворено бре- ПрЪЦседателя още не е изтрезнял от снощи- кой да ти напрай баничка...Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Председателят, в 9ч. беше започнал първото Си парти. И преди малко Се прибра от работа..!!!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Говорят си две чашки , едната за ракия другата за мляко
Чашката за мляко - Аз съм по-хубава!
Чашката за ракия - Може и да си по-хубава, ама никой не се чука с теб!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Аз не обичам чашки, които много се чукат..!!!!!!!!!
Аз затова Съм Председател..!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАз не обичам чашки, които много се чукат..!!!!!!!!!
Аз затова Съм Председател..!
Какво ще се моташ с чаши!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение.... а със бутилката.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеВикаш от бутилката е по лесно и по бързо!
Какво ще се моташ с чаши!Стария началник ( голямо пиянде , вече пенсионер ) казваше - аз обичам да пия от шише...
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Добро утро от Мен, в началото на работния Ми ден.!Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]670609[/ATTACH]
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар