Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива срещу Нисан Патрул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лада Нива срещу Нисан Патрул

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
    Според мен истинската тема трябва да е "Патрул срещу ЮМЗ" , защото вече всички знаем , че не може да се сравнява с други жипки явно трябва да е с нещо от неговият клас
    Ъъъ, нямам патрол, ама имам ЮМЗ.
    Има доста места на които тракторът ще гледа замислено как минава нисана. Е, и обратното е вярно де... Не може да се сравняват двете машини. Както и не може нива с патрол. както и ситроен С5 с нива. Има си някакви класове, нека сравненията да са в тях.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е вие къде го вързахте тоя цитрон, бе!?
      Или са почнали такива боклуци да ги правят? На Ксантията си има кука на "магарето" (предния мост) и е абсолютно невъзможно това да се получи. Не като да не съм го лашкал с Ферозата из калищата, затънал до ламарина.
      Такава щета може да се получи единствено, ако се скъса въжето и се върне да го изпере отпред.

ПП: А от каското при такава щета причинена от дърпане, ще вземе опинци. Или ако щетата струва 1000лв, ще му дадат 300.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

To С5 е само пласмаса,те са евро5 и затова са меки отпред,отзад и отсрани.Така че Гробар нищо ново под слънцето.
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Е вие къде го вързахте тоя цитрон, бе!?
          Или са почнали такива боклуци да ги правят? На Ксантията си има кука на "магарето" (предния мост) и е абсолютно невъзможно това да се получи. Не като да не съм го лашкал с Ферозата из калищата, затънал до ламарина.
          Такава щета може да се получи единствено, ако се скъса въжето и се върне да го изпере отпред.

ПП: А от каското при такава щета причинена от дърпане, ще вземе опинци. Или ако щетата струва 1000лв, ще му дадат 300.
          Нищо не се е късало.....теглих го с 12 тонен колан....няма шанс просто сутиена си е пласмасов и железата му се късат като хартия!
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Мисля да пусна тема "Патрул срещу Бентли, кое е...." Защото нали и Бентлито е 4х4, ама гледам не ги карат много, сигурно не са много проходими...
            То май се заражда вече нещо такова в Кия-раздела
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Ъъъ, нямам патрол, ама имам ЮМЗ.
              Има доста места на които тракторът ще гледа замислено как минава нисана. Е, и обратното е вярно де... Не може да се сравняват двете машини. Както и не може нива с патрол. както и ситроен С5 с нива. Има си някакви класове, нека сравненията да са в тях.
              Кольо не се прави на скромен виждал съм по клипчета как ги теглиш патролите с витарата . Та ако припалиш ЮМЗто кат ремаркета по 2 ше ги влачиш

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                Е това е ПАТРОЛА ....Груба сила!
                Това лято оставих един голф3 в същото състояние.Беше паднал в една дупка край реката на която бяхме за риба.Значи ли че,и ВИТАРАТА....Груба сила!

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                  Кольо не се прави на скромен виждал съм по клипчета как ги теглиш патролите с витарата . Та ако припалиш ЮМЗто кат ремаркета по 2 ше ги влачиш
                  то неговото на е витара а витаралясник .....неуспешен клонинг! а колко пъти Патроли са го измъквалииииии.......с него вече сме се разбрали кое е по добро и сме стигнали до извода че нито едното...или беше витара вързана за патрол не помня вече

Коментар

Е аз съм теглил Актрос с джипката, това значи ли, че може да тегли повече от Влекача?
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                      Това лято оставих един голф3 в същото състояние.Беше паднал в една дупка край реката на която бяхме за риба.Значи ли че,и ВИТАРАТА....Груба сила!
                      не витарата е нежна сила/от това може да излезе следващата безмислена атака срещу Нисан/

Коментар

то неговото на е витара а витаралясник .....неуспешен клонинг! а колко пъти Патроли са го измъквалииииии.......с него вече сме се разбрали кое е по добро и сме стигнали до извода че нито едното...или беше витара вързана за патрол не помня вече
                        Като сложи на витарата мостове от патрул ще постигне съвършенство

Коментар

не витарата е нежна сила/от това може да излезе следващата безмислена атака срещу Нисан/
                          Нищо подобно, които ме познават знаят че Патрола ми е мечтата но ,за сега финансово неосъществима/м-у другото колата ми е нисан/

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Това да не е резултат от ваденето?

Да и аз видях такава гадна гледка в четвъртък между Нова и Стара Загора.Направо беше ужас за блъснатите в преспите. Слизахме и им помагахме направо бяха се уплашили от удара в преспата.

Коментар

Момчета не изчетох всички коментари,но искам и аз да си изкажа мнението.Горд собственик съм на нива.Може да се каже,че съм си поиграл и съм я попотготвил за по тежки разходки.Самата тема е за потготвени машини и ще бъда обективен.Такова понятие като потготвена нива за офф роад няма.Просто това е страшно чуплива машина,но ако говорим за заводски машини както са излезли от завода с оригиналните гуми и изобщо нищо да не е пипано мисля че нисана не води чак толкова много на нивата.Ако някой има претенции относно това което съм написал да заповяда можем да си премерим машинките.Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X