Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива срещу Нисан Патрул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лада Нива срещу Нисан Патрул

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
    Добре колеги,защо винаги от някакви фирми(да не споменавам имена) използват ниви,а не други джипове,е вярно има и изключения,но повечето фирми предпочитат Лада Нива!Защо:защото е на добра цена,удобна(новата е с удобен интериор)има и серво на волана и са надеждни и прости по конструкция!Като това разбира се,е лично и само мое мнение!
    поддръжката е евтина и нямат offroad само черни пътища
    100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Добре колеги,защо винаги от някакви фирми(да не споменавам имена) използват ниви,а не други джипове,е вярно има и изключения,но повечето фирми предпочитат Лада Нива!Защо:защото е на добра цена,удобна(новата е с удобен интериор)има и серво на волана и са надеждни и прости по конструкция!Като това разбира се,е лично и само мое мнение!
      Удобна нива. Това някакъв странен вид хумор ли е???

Питай например работещи в ЧЕЗ, някой от GSM операторите и прочие фирми с какво си ходят по обектите и колко време изкарва. Там на места иде реч за сериозен офроуд, при това не за кеф, а по задължение.

Сервото на волана не е никаква екстра за офроуд автомобил от половин век насам. Надеждни? Явно имаме различна представа за това. И то какво остана? Една гола цена за първоначално придобиване, която по време на сериозна експлоатация никой не се наема дори да смята колко се покачва.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе, чакам само Ники scrapheep да я види тая тема...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

В тази връзка - щайга за картофи ли да си купя или телевизор?
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Удобна нива. Това някакъв странен вид хумор ли е???

Питай например работещи в ЧЕЗ, някой от GSM операторите и прочие фирми с какво си ходят по обектите и колко време изкарва. Там на места иде реч за сериозен офроуд, при това не за кеф, а по задължение.

Сервото на волана не е никаква екстра за офроуд автомобил от половин век насам. Надеждни? Явно имаме различна представа за това. И то какво остана? Една гола цена за първоначално придобиване, която по време на сериозна експлоатация никой не се наема дори да смята колко се покачва.
            Под "удобна" имах впредвид,това че е по-удобна(така да се каже,като интериор) от старите модели(има по-големи огледала ,все пак е нещо повече от предишните )Такъв джип имам като служебен и е проходим,поне ми върши работа за лек оффроуд (не съм казал,че е най-проходимия) Иначе е доста различно да седнеш от Лада Нива на друг автомобил!Даже хич не е удобен,но за руснаците това е добро начало А колкото за тези от ЧЕЗ-ходят с джугани и уазки(в Троян),тук таме някоя нова ТойотаИначе това за сервото го казах,защото например нива от 95 година го няма,а например кола от друг производител от 89(например) имат серво,а сервото за руснаците все пак е екстра
            Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Тя темата Патрол срещу Саморасляк я заключиха та тая май скоро ще я последва......
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Под "удобна" имах впредвид,това че е по-удобна(така да се каже,като интериор) от старите модели(има по-големи огледала ,все пак е нещо повече от предишните )Такъв джип имам като служебен и е проходим,поне ми върши работа за лек оффроуд (не съм казал,че е най-проходимия) Иначе е доста различно да седнеш от Лада Нива на друг автомобил!Даже хич не е удобен,но за руснаците това е добро начало А колкото за тези от ЧЕЗ-ходят с джугани и уазки(в Троян),тук таме някоя нова ТойотаИначе това за сервото го казах,защото например нива от 95 година го няма,а например кола от друг производител от 89(например) имат серво,а сервото за руснаците все пак е екстра
                Братле, преди да обясняваш колко е удобна Нивата, седни за малко в къ'в да е стар и ръждив японски жип.
                Разликата е като между стол и електрически стол, нали?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Сервото на волана не е никаква екстра за офроуд автомобил от половин век насам.
                  Аз съм на диаметрално противоположно мнение. Макар сервото да спомага за по-малката умора на шофьора-за сериозен офроудър се иска колкото може по-опростена машина. А сервото е доста сложна от механична гледна точка система. А оттам и евентуални проблеми.

Лично мнение.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Аз съм на диаметрално противоположно мнение. Макар сервото да спомага за по-малката умора на шофьора-за сериозен офроудър се иска колкото може по-опростена машина. А сервото е доста сложна от механична гледна точка система. А оттам и евентуални проблеми.

Лично мнение.
                    Коле, чупил ли ти е палеца, волан на УАЗ?

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Разликата е като между стол и електрически стол, нали?
                      Точно!!!
                      Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Лично мнение.
                        И какво става при "евентуални проблеми"? Прибираш се по живо по здраво и без серво, с малко повече внимание и ДОСТА по-изморен. И ЗиЛ (от тия "новите") с повредено серво сме прибирали и паркирали някак. Вярно, за баща ми беше добра тренировка, но това не е от авариите, които биха ти попречили да се докопаш до вкъщи, за разлика от строшен диф да речем (е, и това има оправия, ако има кой да те изтегли от локвата, в която се намираш. )
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                          Тя темата Патрол срещу Саморасляк я заключиха та тая май скоро ще я последва......
                          А не е ли по добре да ходи в спама и да се забавляваме там? Иначе тук стана бахти скуката.

Коментар

Това все едно да сравниш Балкан50 с Yamaha R1
                            Или пък ГАЗ 53 със DAF XF
                            Нивата няма нищо, ама НИЩО общо с джиповете- просто е една лека кола с повишена проходимост- нещо като VW Golf Sinhro, ама в пъти по-зле.
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Оооооообичам Нива ама на КАРТИНКА.
                              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                              АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                                Оооооообичам Нива ама на КАРТИНКА.
                                Заповядай
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X