Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива срещу Нисан Патрул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лада Нива срещу Нисан Патрул

Дотук ми харесват коментарите
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Ммм, да, всички се забавляме Само че темата отиде в спама, а трябваше да е в хумора
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Ммм, да, всички се забавляме Само че темата отиде в спама, а трябваше да е в хумора
        Да наистина отиде в спама .. То като гледам всички теми в които се свързва Патрол , отиват към спам . Или казват , че Патрола е цар на джиповете и няма мярка за сравнение между Патрол и друг джип .
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
          .. То като гледам всички теми в които се свързва Патрол , отиват към спам . Или казват , че Патрола е цар на джиповете и няма мярка за сравнение между Патрол и друг джип .
          Може и да ти стане много мъчно, ама няма никаква конспирация, а просто стечение на обстоятелствата, че в бърза последователност поникнаха 2-3 теми от типа "Кой е по- по- най-", в които се споменава Патрол.

Иначе през годините е имало не една и две теми от този вид и, както е показал опитът, те твърде често се развиват в дух "Левски срещу ЦСКА". Поради което, ако не отидат в "Спам ...", свършват с катинар.

Патрол да се сравнява с друг джип няма никакъв проблем. Но е безкрайно безпредметно да се сравнява един истински джип с лека кола ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Патрол да се сравнява с друг джип няма никакъв проблем. Но е безкрайно безпредметно да се сравнява един истински джип с лека кола ...
            Тук съм съгласен с теб . Обаче с тази тема много Нива-джии останаха обидени !
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз тия дни бях до хижа Пашалийца над Хвойна и там тръгнах от Павелско 10.00ч и стигнах в 3.00ч. Снегът започва от 40см на места и стигаше до 2.50см, а през повечето време се движех на снежна покривка между 40см 80см . По принуда да се качат едни дечица на зимен лагер и да кача също така провизии и нафта да запали верижния трактор да почисти пътя. Ама като се борех в снежните преспи нямаше никакви самурай и Ниви ,не че имам нещо против Самурайте и Нивите да дойдат да се пробваме.А не да си мерат езиците пред комповете и не се заяждайте с марката Нисан. Ако някой нещо не вярва да звъне на телефона на Наско Пашалийския е 0889414199. Даже за финал ме дърпа с верижния трактор защото не можах да стигна до хижата остана ми 1километър, но снегът стана доста висок просто нямаше как да да се борим с него.Ако някой е навит от марките да дойде тази събота да се пробваме а не само да вкарват интриги за марките.

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                ... Обаче с тази тема много Нива-джии останаха обидени !
                За сърденето вече се каза

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                ... Искаш-нискаш, свърши я вече работата Ниваджийте ще са ти сърдити до гроб, заради коментарите тук, а патруладжийте заради това, че сравняваш джипа им с лек автомобил.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнение
                  Аз тия дни бях до хижа Пашалийца над Хвойна и там тръгнах от Павелско 10.00ч и стигнах в 3.00ч. Снегът започва от 40см на места и стигаше до 2.50см, а през повечето време се движех на снежна покривка между 40см 80см . По принуда да се качат едни дечица на зимен лагер и да кача също така провизии и нафта да запали верижния трактор да почисти пътя. Ама като се борех в снежните преспи нямаше никакви самурай и Ниви ,не че имам нещо против Самурайте и Нивите да дойдат да се пробваме.А не да си мерат езиците пред комповете и не се заяждайте с марката Нисан. Ако някой нещо не вярва да звъне на телефона на Наско Пашалийския е 0889414199. Даже за финал ме дърпа с верижния трактор защото не можах да стигна до хижата остана ми 1километър, но снегът стана доста висок просто нямаше как да да се борим с него.Ако някой е навит от марките да дойде тази събота да се пробваме а не само да вкарват интриги за марките.
                  Колега за такава случка сигурно имаш впредвид: http://www.youtube.com/watch?v=-l3An...eature=related ; еми това е максимумът за една Нива,даже и се учудвам на това което прави в непочистен път като този от клипа!Тук има и в сухо време: http://www.youtube.com/watch?feature...XLfFvNVs#t=29s Даже и на това се очудвам как е достигнала на това ниво!
                  Последно редактирано от Driftacha; 01-02-12, 17:27.
                  Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Мисля да пусна тема "Патрул срещу Бентли, кое е...." Защото нали и Бентлито е 4х4, ама гледам не ги карат много, сигурно не са много проходими...
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Според мен истинската тема трябва да е "Патрул срещу ЮМЗ" , защото вече всички знаем , че не може да се сравнява с други жипки явно трябва да е с нещо от неговият клас

Коментар

Миналата неделя проведох спасителна операция на един приятел затънал и пренощувал в преспите!На места разбивах преспи над метър а на места имаше такива и над три метра,тях заобикалях из нивите!Ако така както се движеше моя старец с 35 ците мине било самурай било нива.....аз на джип повече не ще се кача!
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:жоро.jpg
Прегледи:4
Размер:101.2 КБ
ID:5342553Натиснете снимката за да я уголемите

Име:жоро (1).jpg
Прегледи:3
Размер:69.1 КБ
ID:5342552Натиснете снимката за да я уголемите

Име:жоро (2).jpg
Прегледи:3
Размер:72.2 КБ
ID:5342551
                        и резултата от дърпането!добре че има пълно каско!
                        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                          Миналата неделя проведох спасителна операция на един приятел затънал и пренощувал в преспите! ...

Това да не е резултат от ваденето?

Ние не сме неутрални!

Коментар

Не подценявай самурайчето. Определено може много в правилни ръце.
                            Спасителната ти акция е по-скоро унищожителна,ама...
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                              Колега за такава случка сигурно имаш впредвид: http://www.youtube.com/watch?v=-l3An...eature=related ; еми това е максимумът за една Нива,даже и се учудвам на това което прави в непочистен път като този от клипа!Тук има и в сухо време: http://www.youtube.com/watch?feature...XLfFvNVs#t=29s Даже и на това се очудвам как е достигнала на това ниво!
                              Та по клипа коментар първо си купих военна газ 69 после разбрах ,че почти затова което искам от него не е възможно. После минах на нива и от нея се отървах. А между другото забравих да спомена, че съм бивш рибар и настоящ ловец, та съм попадал в какви ли не случки из горите, та моля ви се не ми ги хвалете. Защото който не е карал такива машини той незнае до къде се увърташ с масло кабел свещи и роман мога да напиша за нива и уазките.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Това да не е резултат от ваденето?

Едно "КА" помогна а аз го довърших!Бе нещо олекна из баирите от където беше минал роторен снегорин но той човека остъргал и оставил 60-70 см сняг!?и аз си го тегля като шейна сутиена и изведнъж леко придърпване....нали си нямам странични огледала/останаха нейде от горите/ поглеждам през прозореца а цитрона на предния завой беспомощно закован в снега а отзад на колана си тегля разни карантии!Е това е ПАТРОЛА ....Груба сила!
                                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X