Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Шут в задника" или за удоволствието да управляваш Jeep с V8 под капака...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Шут в задника" или за удоволствието да управляваш Jeep с V8 под капака...

Той че това е един от най-добрите мотори на ауди, така е, че се развърта яко, а и какъв гъргорещ звук, галещ ухото има, вярно е, ама чак 300 да вдигне малко ме е гъдел. Чак ми се струва импосибъл ако е сток и не е бутан.

Коментар

• От: "Шут в задника" или за удоволствието да управляваш Jeep с V8 под капака...

Колите дето дигат 300 се броят на пръстите на едната ръка и там май ауди изобщо не присъства като марка

Инжой
      http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...roduction_cars
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Колите дето дигат 300 се броят на пръстите на едната ръка и там май ауди изобщо не присъства като марка

Инжой
        http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...roduction_cars
        Е как ? Audi R8 5,2 V10 FSI GT вдига 320 км/ч, а най-слабото R8 301км/ч

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
          Е как ? Audi R8 5,2 V10 FSI GT вдига 320 км/ч, а най-слабото R8 301км/ч
          Хуу де, Р8.

Пропуснал съм го тва нещо
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ауди ограничават по-мощните до 250км/ч, няма как да присъстват. Иначе (освен R имат няколко, които биха присъствали, ако го няма ограничителя.

И малко по темата, така както е формулирано заглавието и:
            Осмака ме кефи на път със завои, но не чак такива че да си виждаш задния номер. Нещо от сорта на Мездра - Ботевград или Предела, както е сега.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Интересното е че в каталозите дават макс скорост от ~220 км/ч
              В каталозите пише много работи, аз к`ви работи съм чел (и не само за коли). Сто и седемдесет "коня" са предостатъчни да подкарат тон и малко, със съвсем не лоша аеродинамика до тази скорост, вярно - не за десет секунди, нито за и трийсет, кинематиката на трансмисията позволява и повече, ма вече нЕма дУша. Моето беше произведено някъде началото на `90-те, но модела е от `80-те, а тогава разните електронни ограничители "не бяха актуални". Всъщност, пишейки това, нямах никакво намерение да убеждавам когото и да било, вметнах го, за да изтъкна все-пак нещо положително за тази кола. Скоростта никога не е била фактор, според собствената ми градация на ценностите. Освен перманентните дефекти и скъпото обслужване, мога да допълня, че с тези нископрофилни "шестнайски" и спортно окачване, возеше като лагерна количка. Салонът предлагаше комфорт на Москвич, а на задните седалки, беше и по-тясно (особено - ниско), въпреки несравнимо по-високото качество на материали и сглобка. Багажникът, събира максимум голямшка пазарска чанта.
              И пак, независимо к`во пишело в уикипедия, ще ви споделя, че по онова време, когато магистралата беше направо празна, а камерите - реквизит от фантастичните филми, редовно си я взимах между Пазарджик и Плодовитово със над 220-230. Въпреки това, личният ми рекорд, Сливен - София (там живееше "гаджето", дето сега ми вгорчава живота от къса дистанция) за час и петдесет минути, е със едно Есперо, което трудно прехвърляше двестате.
              Последно редактирано от davc; 30-12-11, 13:39.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Айдее, "толкова дигали по Wiki-то и веднага" .... едва ли не - лъжеш. Audi 80 комби S2, със същия свински 2.2Т на 220 коня си ги вдига тези 240 БЕЗ проблем. Айде де не се хвалиме, ама Е21 /акулата/ с 2.5 мотор пак 230 ги правеше без проблем.
                Нещо някой май не вярва, че старите коли могат да ги вдигнат тия километри? До 300 трудно, но....да не навлизаме и във Опел "тематиките".
                Някой бързак, мераклия за Аудито да го издуха? Комби е... тежък, гаден, стар кенеф.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                  Айде де не се хвалиме, ама Е21 /акулата/ с 2.5 мотор пак 230 ги правеше без проблем.
                  Последното ми БМВ беше Е34 530i (шестак, не осмак). При 217км/ч по GPS, стрелката на скоростомера беше след 250. И повече не можеше.
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Не е ли поне 300 конИя мммммммм да му на осмака аз
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Не е ли поне 300 конИя мммммммм да му на осмака аз
                      Има хора които биха казали: - Ако осмака не е едни 500 коня - е*ал съм го у осмака! Какво правим в този случай..?!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Има хора които биха казали: - Ако осмака не е едни 500 коня - е*ал съм го у осмака! Какво правим в този случай..?!
                        При близнаците имаше. Битурбо и прочие. Ама само мотора струва колкото 6-7 черокита като твойто.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          При близнаците имаше. Битурбо и прочие. Ама само мотора струва колкото 6-7 черокита като твойто.
                          Hemi Big Block - 10 литровия (най-големия от семейството) струва 70 000$ нов от завода... Има и по-скъпи от на близнаците!

Коментар

Hemi Big Block - 10 литровия (най-големия от семейството) струва 70 000$ нов от завода... Има и по-скъпи от на близнаците!
                            Естествено че има. Тоя при близнаците беше 6 и нещо, ако помня добре.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Турбим го ако може и поне тук не може си тьрсим голям осмакч,малкия се мьчи
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                                Ауди 90. Моето беше нормален седан (обикновено са разни купета, или хечбеци), 5цилиндровият 2,3литра, 20Vолта двигател - 170кс. 300 вдига трудно, наистина. "Крейсерската" му скорост е 220-240км/ч. Сега като навлязохме в подробностите - беше преди повече от десет години, карах тази кола м/у `97-ма и `99-та. Голямо разочарование.
                                Готин двигател но повече от 278км/ч по ГПС неще .Карах го на А6 3 години ...... беше превъзходно но след няколко минаваня на радар с над 220км/ч ми я отнеха .
                                С "тунинг" на ограничителя 1-ва ~ 90km/h ,2-ра ~125km/h,3-та ~190km/h ................ .
                                След това минах на А4 2.8 V6 и там след леки до работки положението беше пободно
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X