Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Шут в задника" или за удоволствието да управляваш Jeep с V8 под капака...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Шут в задника" или за удоволствието да управляваш Jeep с V8 под капака...

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
    Така се получава защото от повече от 15г. последна дума в техническите решения имат маркетинговите отдели!
    И това, и още ред други основания има, има си и съвсем рационални основания. Така или иначе - факт (и трудната му постижимост от инженерна гледна точка също).

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Не.
    Просто няма разлика между гоуф и фиат по отношение на здравината, колкото и "еретично" да звучи това.
    И наблюденията ти са интересни.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• От: "Шут в задника" или за удоволствието да управляваш Jeep с V8 под капака...

Новите автомобили се произвеждат с "предвидимо лимитиран ресурс".
      Руските с непредвидим такъв.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Начи трее да уредим некой да върти скарата

Малиии...
        Верно,шантава работа.

За скарата не берете грижа-аз съм насреща!
        И...че дойдем с немскиот москвич,комбито....

Коментар

Ето още едно недоразумение в разбърканата тема
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6254.jpg
Прегледи:1
Размер:6.6 КБ
ID:5331012

Коментар

Емо, махай тази картинка, че ще почнем да повръщаме.

Баси извращението-един от най-сериозните джипове да го направят да изглежда като на сгоден циганин брат му...
            Баси изродите, как може бе...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

И мен ме подсеща за повръщане, обаче - разни хора, разни харесвания (и не са единици)

Име:pics-max-7215-170894-1992-nissan-patrol-gr.jpg
Размер:57.6 КБ
ID:5331013

Коментар

Да се изцепя и аз с един Jeep YJ V8:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jeep_wrangler_yj_race.jpg
Размер:77.2 КБ
ID:5331014

Име:jeep_wrangler_yj_race 1.jpg
Размер:91.8 КБ
ID:5331015

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Новите автомобили се произвеждат с "предвидимо лимитиран ресурс".
                  ....................
                  Както и всичко останало:
                  http://www.youtube.com/profile?user=.../0/TTKd_gHwAIc
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Има голфове:
                    http://www.youtube.com/watch?v=PQh2w...eature=related

Има и други:

Име:untitled.JPG
Размер:74.6 КБ
ID:5331019

Коментар

Най-голямата изненада от голфаджия или някой с някакво натокано БМВ която съм виждал е когато ги изпреварва Рено Клио 1 с 1,8 16V 136к.с.. Мъника го гледат с много ококорени очи когато ги подминава.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                        Най-голямата изненада от голфаджия или някой с някакво натокано БМВ която съм виждал е когато ги изпреварва Рено Клио 1 с 1,8 16V 136к.с.. Мъника го гледат с много ококорени очи когато ги подминава.
                        Аз съм си правил гонка с такова клио с голф II със GTI със същия мотор. На немски аутобан. Вървят еднакво. Клиото като по-лекичко е малко по-пъргаво. Но пък и в голфа возех още двама. Над 50 км гонка завърши в пат. Тъй че не е чак толкова голяма изненада, освен ако не го сравняваш с някой дизел с 90 коня. А, и никой не припада де.

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
                          То това май е на принципа на американските изгъзици "бигфут" Т.е. рама с всичко което си трябва, и с копе на голф отгоре.
                          В началото на 90-те в Шумен имаше една УАЗка с купе от Уно отгоре. И никой не казваше на това нещо УАЗ, а "Уното"...

А и пича с голфа май не е толкова опитен-накрая на баирчето ако не се мъчеше да излиза от място, а се беше върнал да се засили малко повече щеше да си излезе от втори опит.

Ама гледката кефи де-Голф с каймани
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                            Цяб живот карах Рена и задминавах Голфове. Разбирам какво имаш предвид...
                            Един колега се бъзикаше - вика, карам след 3 голфа и никой от тия не иска да обиди другия. Задминах ги и трите, и гледай после как отзад става блъсканица от Голфове, които се препъват един друг, за да ме задминат...

Не знам що за коли са - Пасатите и Тураните нова генерация са доста дефектни май, обаче заради типажа шофоьори VW, Skoda и Audi съм ги отписал по принцип...

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
                              Не знам що за коли са - Пасатите и Тураните нова генерация са доста дефектни май, обаче заради типажа шофоьори VW, Skoda и Audi съм ги отписал по принцип...
                              Б@си, карам Пасат и работата ми е да продавам части за VW, Skoda и Audi .
                              Направо не знам къде да се навра сега... .

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                                Б@си, карам Пасат и работата ми е да продавам части за VW, Skoda и Audi .
                                Направо не знам къде да се навра сега... .
                                А кой е казал, че това е лошо за бизнеса?
                                Частите им по принциип са много качествени...просто имат проблим с първоначалното им заводско монтиране...
                                И проблемите при Сеат май са най-малко...явно цената му не ги покрива в гаранционниа период и са взели мерки...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X