Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аватарски поздрави

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Аватарски поздрави

Кръговрата на живота не можеж да заобиколиш.
    От това обаче не ти става по-леко.
    Не съжалявайте животинката. Тя си е отишла тихо, завита в любовта.
    Остава спомена.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      П.С. Съжалявам за кучето ти! Но си е куче... Тук, а и у вас има много деца, в по-жестоко положение и от кучета, позволи ми да не проливам сълзи по твоята загуба!
      Е, това е супер грозна изцепка!Никой не те кара да ревеш, но можеш поне да не се обаждаш! Случайно да ти минава през ума, че човек, който е бил с кучето си 13 години, за него то е нещо като член на семейството?! Човечеството, през целия си период на съществуване, никога не е могло да направи така, че да няма страдащи деца, изоставени и/или малтретирани. Това основание ли е да не може да се обича едно куче и да се страда за загубата му? Звучиш ми точно като лелките, които ме гледат намръщено в парка, като си разхождам кучето и като ме подпитат с какво го храня, а аз на инат им кажа: "ами обича да си хапва всеки ден пържолки!" и започват да ми редят за тежкото положение на пенсионерите и децата по домовете.

Коментар

От дете, неизрастнало покрай грижите за животно заедно с радостите и неизбежния тъжен край, няма да порастне възрастен, който трудно преглъща болката на другите себеподобни

Коментар

Преди 10-тина години гаден комшия простреля моето .... мъчи се три дни горкото. Опитах след това да гледам една овчарка - безуспешно. Вече не взимам нищо живо да отглеждам. Болезнено е после.

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
          аз още пазя номера на мой починал колега, колкото и телефони да сменям след смъртта му...и понякога понечвам да му звънна...
          За разведряване да ви разкажа. И аз си пазя телефона на един скъп приятел. Някъде 6 месеца след кончината му телефона ми звъни - Валерката. Щях да пукна за малко! Какво ли не ми мина през главата за 10 секунди. И в Господ повярвах. А тя жена му ми звъни от неговата карта за помена ..... Абе извратено е, но после се смях нервно на себе си много.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Съболезнования! Моят ягдтериер си отиде наскоро и знам какво е.
            Веднъж ми даде съвет, който явно си забравил. На жалките човечета не бива да се вързваш. Тва е единственото нещо което радва свинските им душици.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Хора, наред ли сте?

Какви са тия сълзи и сополи?

Винаги съм имал кучета и винаги са умирали от старост, но са били гледани добре!

Какви са тия извращения - да се говори за куче като за човек, сигурно сте ги водили на фризьор и педикюр, както показват по Нейшънъл и Дискавъри!

Хайде тия откачалщини да си ги задържите по вашите земи!

Ако искате да имат смисъл усилията ви по фризирането на кученца, ги заменете с нахранване на някое измръзнало и прокъсано хлапе на улицата!

Все едно съм в Бг Мама! Егати лиготиите!

Коментар

Ако искате да имат смисъл усилията ви по фризирането на кученца, ги заменете с нахранване на някое измръзнало и прокъсано хлапе на улицата!
                Това защо? Защото ТИ го смяташ за по-смислено? Я пак да уточним: кой е БГ-мамата тук?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Това защо? Защото ТИ го смяташ за по-смислено? Я пак да уточним: кой е БГ-мамата тук?
                  Аз съм Бг Мамата!
                  Ако това устройва аудиторията!

От два месеца пред очите ми е едно бяло дете седнало на стъпалата на подлеза и тия педерастии не мога да ти търпя!
                  Сори!

Коментар

От два месеца пред очите ми е едно бяло дете седнало на стъпалата на подлеза и тия педерастии не мога да ти търпя!
                    Сори!
                    Ето възможност да направиш нещо добро, вместо да си губиш времето в кучешки теми. Пък е сигурно, че много хора ще те подкрепят и няма да им е за сефте.

Коментар

Хора, наред ли сте?

Какви са тия сълзи и сополи?

Винаги съм имал кучета и винаги са умирали от старост, но са били гледани добре!

Какви са тия извращения - да се говори за куче като за човек, сигурно сте ги водили на фризьор и педикюр, както показват по Нейшънъл и Дискавъри!

Хайде тия откачалщини да си ги задържите по вашите земи!

Все едно съм в Бг Мама! Егати лиготиите!
                      Скучно предвидим си. Включително и в тънките нервички когато не ти викат евала. Пропусна златен шанс да замълчиш.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                        Ето възможност да направиш нещо добро, вместо да си губиш времето в кучешки теми. Пък е сигурно, че много хора ще те подкрепят и няма да им е за сефте.
                        Какво правя в тази плоскост си е моя работа и не ми трябват подкрепи!

Кучето си е платило цената, когато се е отказало от лова, срещу остатъците от храната на пещерняците!

Затова се казва - "кучешка смърт" или примерно за ергените - "Живееш като цар, умираш като куче!"

Има много неща по темата, но при толкова финна аудитория не са да споделяне..

Коментар

Никога не съм подозирал че последната работа на кучето ми ще е да пооткрехне завесата и над това колко лесно лъсва душевният боклук когато е скрит зад самонапарфюмирана маска и несекваща самореклама. Де го удряш - де се пука...

Смятам темата за изчерпана. Умишлено я сложих в спама за да не ангажирам сериозните раздели във форума и искрено благодаря на всички които споделиха този момент с мен.

Както писах по-горе - не искам да цапам паметта на домашния си любимец дори и със споменаването на самозабравили се идиоти, но се налага да спомена че не бих позволил отношение като горното към никой един от вас.

Към мен позволявам малко повече, но - до време. Капацитетът ми да търпя дебилни заяждания на база отколешна лична неприязън е солиден, но далеч не безграничен.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Мисля, че този - който е омесил БАНицата в този случай, бе повече от търпелив! Гоблин, искрено ти съчувствам за кучето и ти прави чест начина по който тъгуваш за него. Това, че си модератор не означава, че трябва да търпиш повече от останалите, за да покажеш, че не злоупотребяваш с позицията която имаш тук! Лайното си е лайно, независимо колко време ще му пъдиш мухите и ще го пръскаш с парфюм... Волк никога не ми е бил симпатичен, но този път прекрачи граница, заради която аз лично бих го одрал (разбирай - БАН-а му е малко)...

Коментар

Много от хората никога няма да достгнат до нивото на кучето, като душевност, преданост и уважение!
                              Кучетата , за разлика от хората не притежават една от най-отвратителните черти : двулична лицемерност!!
                              ..те са такива, каквито са....
                              Като гледам хората на какво приличат отвътре, все повече обичам и уважавам кучетата...по достойни са, по чисти, по искрени...

Жалко, че точно в тази тема Волк реши да разчиства стари сметки, натрупани по друг повод в миналото..
                              Животното не Ви е виновно, не сквернете Паметта Му!!!
                              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                                Много от хората никога няма да достгнат до нивото на кучето, като душевност, преданост и уважение!
                                Кучетата , за разлика от хората не притежават една от най-отвратителните черти : двулична лицемерност!!
                                ..те са такива, каквито са....
                                Като гледам хората на какво приличат отвътре, все повече обичам и уважавам кучетата...по достойни са, по чисти, по искрени...

Жалко, че точно в тази тема Волк реши да разчиства стари сметки, натрупани по друг повод в миналото..
                                Животното не Ви е виновно, не сквернете Паметта Му!!!
                                Абсолютно верно Кучето е същество достойно за уважение.То никога няма да те предаде.То има същите чуства като човека само където не може да говори.

Човек който не изпитва чуства към животните е безчуствен и към хората .Проверено не един път.

Гоблин не тъжи за кученцето то вече е във Вечните ловни полетатам където никой не те връзва и затваря а си тичаш по цял ден на воля.Подпикваш си където решиш .Ровиш дупки където ти е кеф.Тук таме по пътя си срещаш тави пълни с варени пилешки дробчетаи други деликатеси.И най важното по дире ти тича глутница млади кучкиквичат и всяка иска ти да си и първия........Машаллах

Те това е да си в кучешкия рай................
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X