Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аватарски поздрави

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аватарски поздрави

В понеделник сутринта аватарчо каза бау за последно. С кучешкия не съм съвсем на ти, но мисля че в общи линии каза следното:

Да ти го начукам, шефе. Отивам си. Тринайсет години ме кандилкате вече. За куче живях интересен живот, вярно. Ама според вас. От Пловдив в София, от София във Франция, от Франция в Щатско, пък прибирания през ваканциите с кола до България, после тия самолети от Щатите до България и обратно - що не те сложа теб 9 часа плюс часовете по транзитните прехвърляния, в клетка ? Запусти. Откачена работа беше.

И от къде накъде реши да ползваш усмихнатата ми муцуна за аватар ? Да караш хората да свързват косматата ми физиономия с всичко що е зло и модераторско ? Подъл номер е, да знаеш... Вземи барем пусни някоя по-цяла снимка, да видят хората че ме е имало, а не съм интернетско творение на нечий среднощен фотошоп ?

Сега си тръгвам. Време ми е. И не я слушайте ветеринарката че тия тумори било щото не съм бил кастриран. Мъжа си да кастрира дано. С ташаци се родих, с ташаци си отивам. Спечени, метастазирали, но мои.

И стига ревахте. Първо, не мога да разбера каква е толкова цялата дандания че сте щели да ме приспивате. Така или иначе по цял ден спях.

А, да не забравя: Тая работа дето ме заведохте в държави където всички кучки са кастрирани - няма да ви я простя никога.

Ако бях човек де. Ама пусто съм куче. От мен да мине.

Бау !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Brut.jpg
Прегледи:1
Размер:95.4 КБ
ID:5952938
    Издъних се на Тюринг теста

От: Аватарски поздрави

Лека и пръст на животинката.

Знам, че е гадно, и моите кучета на село като умираха се чувствах смотано, но няма начин. Щом е изкарало до 13 години-добре си е поживяло. Като за куче де.

А ти си имаш дар да пишеш.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Страхотно куче, жалко! Поне вече нищо не го боли...Много е тежко да загубиш верен приятел!

Коментар

Бог да го прости! В такива моменти не е срамно и да си поплаче човек. Все пак умира част от тебе. Като се замисля, май повече съм плакал за животни отколкото за хора. Дали не е защото хората не го заслужават? Не знам. Но за другар, с когото си делил живота си 13 години, със сигурност си заслужава да пролееш някоя сълза.
        Амин.

Коментар

Колега Goblin, страхотно си го написал, да му се не види!!! Зад всяка смешна дума - два тъжни смисъла, за какво ми е това? Малко ми е, че покрай всички други хубости, все си блъскам главата какво става с хората и мишките, ами и ти...

Мисля, че разбирам какво ви е. Поздрави!

P.S. Не си сменяй аватара. Според мен.
          Искам България чиста!

Коментар

Жалко за животинката! При тях лицемерие няма...

Коментар

Мир на праха му.
              Наистина интересен живот си е поживяло и като истински мъж си е отишло.
              Ако мойто разбере, че некои негови събратя обикалят света, още на утрешната разходка ще ме отсвири и ще си търси нов стопанин.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Знам какво е. Ние изпратихме две. Едното на 13, другото 15 години и също тумор, и също приспани. Повече не взимам. Много малко живеят и много гадно си отиват.
                Запази аватара. Кучето го заслужава!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Гоблин, неизменно е, ако и да е много болезнено.Свикваме с тях, после ги изпращаме преждевременно и така, няколко пъти при мен.
                  Последно редактирано от maxxx; 23-12-11, 08:20.

Коментар

Съчувствам ти.
                    Знаеш, че ще стане някой ден, Но Много боли. Аз за първи път плаках като ми издъхна в ръцете моят Хубавец Чочо

Коментар

Лека му пръст на животинчето!
                      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                      Honda CB 919 Hornet
                      0898849413-Светльо
                      Кръвна Група: 0+

Коментар

Недей да страдаш .....Всичко е
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Съжалявам за животинката, Гоблин!
                          Тъжно е, когато си отиде приятел. Аз тая година изпратих две и посрещнах един.
                          Нека почива в мир!

И не си сменяй аватара!
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Много неприятно! То си е член от семейството! Мир на прахта му!
                            + 1 Да не си сменящ аватара!
                            LZ1ZAH

Коментар

Добре написано, Гоблин! Както винаги! Съжалявам за загубата.
                              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X