Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аватарски поздрави

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Аватарски поздрави

Гоблин ще ме извиняваш, че ти ползвам темата, ама и аз да си поплача
    Преди месец и малко и аз свърших тази гадна работа.
    Единатдесет години си я гледахме и и се радвахме. Разбираше всяка моя дума и по погледа ми разбираше какво мисля и искам да и кажа. Не можах да я заведа при доктора, та помолих близък приятел да я заведе, за да я приспят. Преди няколко месеца ни застреляха с тежката диагноза - тумор на горната челюст. Никой не се нае да я оперира по ред причини......

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_7047.JPG
Прегледи:1
Размер:463.3 КБ
ID:5330142Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_7069.JPG
Размер:552.7 КБ
ID:5330143Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_7070.JPG
Размер:495.8 КБ
ID:5330144Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CIMG3297.JPG
Размер:436.5 КБ
ID:5330141Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010794.JPG
Размер:410.5 КБ
ID:5330153Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010793.JPG
Размер:472.6 КБ
ID:5330152Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010798.JPG
Размер:481.6 КБ
ID:5330154

Ето на тези пикльовци им даде живот
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bg.abv.mail2.jpg
Размер:96.8 КБ
ID:5330140Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bg.abv.mail1.jpg
Размер:86.4 КБ
ID:5330139
    Прикачени файлове
    LZ1PER

Коментар

Съчувствам ти.Аз без куче не мога да живея,изпратил съм вече 5,6...и винаги е много,ама много гадно!По леко и бързо минава,ако си намериш нов другар възможно най бързо.
      Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Ники, Пепи...... Вие сте мъжки момчета...... Ще го преживеете. Ама да знаете - съчувствам ви, и ви разбирам. Наистина е много, ама МНОГО кофти. Те поне са изживяли добър живот, били са обичани и са били обгрижвани. Нека да прекарват добре в вечните ловни полета.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Искрено съчувствие и от мен!
          Не сменяй аватара приятелю.Така винаги ще е с нас,хайванчето.

Коментар

Още в началото видях темата, но не знаех за какво става дума.

Прочетох я, но ми се насълзиха очите и не можах да отговоря.

Днес пак я поглеждам и разбрах, че и семеството на Пепи го е сполетяло подобно нещастие.

Убедил съм се, че животните са истинските приятели на човека, всеотдайни и безкористни!

Лека им пръст.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Благодаря на всички за разбирането.

Пепи, вече не се чудя защо моят си тръгна сега. Просто е бързал да отиде при твоята хубавица. Я сега някой да ме пита пак "ама вие защо не го кастрирахте ???"
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Лека им пръсти и на двете животинки!
                Goblin,не си сменяй аватара!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Сега виждам темата....
                  Мъка и Признателност към един истински верен другар!!!
                  КРАСАВЕЦ!...помни го такъв!!

"..един ден можеби ще бъдете пак заедно, но не сега, не сега"......от филма Гладиатор...

Болката е огромна и трудно си отива, остават хубавите спомени да сгряват душата.Докато го помниш, част от него ще бъде винаги с теб!
                  Съчувствам ти искрено!...и аз съм погребал лично две другарчета.С тях си замина и частица от мен...
                  СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Както казва Гоблин - " Дай ни доказателства, че не ни взимаш за малоумни с тия аватари и ала-бала сълзливи истории!"

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                      Както казва Гоблин - " Дай ни доказателства, че не ни взимаш за малоумни с тия аватари и ала-бала сълзливи истории!"
                      Виноват.

Понеже ми липсва необходимата доза низост, посредственост и духовна нищета та да предположа че човек би могъл да лъже относно подобни събития, не ми мина през акъла че някой би могъл да си зададе въпроса.

Трябваше да предвидя че от равен баланс на нищожество, предвидимост и посредственост подобен въпрос е закономерен и единствения възможен.

Заповядай:

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Я сега някой да ме пита пак "ама вие защо не го кастрирахте ???"
                        Никой няма да те пита. Плюшените играчки се продават в друг магазин.
                        Аз пък си кастрирах котарака. Иначе щеше да умре миналата година по това време, ама за мен все едно наполовина умря. Хем за котките половият живот е дълбока досада, която те не ценят особено. Сега има около +10 години да се чувства гладен, да къса тапицерии, да хапе и дере минаващи наблизо глезени и да се фука с хванати птици и гризачи. Но най-вече - да спи на най-топлото място в апартамента по 16 часа дневно. После ще дойдат или туморите, или бъбреците. Те, котешките и кучешките органи, толкова си могат. Знаех още като го взех при мен.

Коментар

Гоблин, не се страхувай да се погледнеш в огледалото!

Просто цитирам твоят стил!

Няма ли доказателства, всичко е "ала-бала" или как го казваше там.. С тази снимка нищо не правиш!

Преди година-две, пак беше споменал, че кучето от снимката ти си е отишло.... Това второто ли е?

П.С. Съжалявам за кучето ти! Но си е куче... Тук, а и у вас има много деца, в по-жестоко положение и от кучета, позволи ми да не проливам сълзи по твоята загуба!
                          Последно редактирано от Volk; 04-01-12, 19:14.

Коментар

Волк, до тук мислех че си просто посредствен и жалък, но си давам сметка че воайоризма ти е по-скоро за лекар. Спри до тук, нищо няма да постигнеш - нямам намерение да цапам паметта на кучето си с теб.

...
                            Преди година-две, пак беше споменал, че кучето от снимката ти си е отишло.... Това второто ли е?...

Никога не съм споменавал нищо за кучето си. Преди доста повече от година изказах съчувствие към колега чието куче беше починало, това е единственият път когато си спомням въобще да съм коментирал кончина на кучета в този форум.

...Тук, а и у вас има много деца, в по-жестоко положение и от кучета, позволи ми да не проливам сълзи по твоята загуба!
                            Позволявам ти и да погледнеш в кой раздел е темата. За разлика от теб аз не цапам сериозните раздели с неща които са важни само за мен.

PSS Като говориш за огледала - от документиран черно на бяло лъжец не очаквах такава наглост, но да речем че от теб малко неща могат да ме учудят.

Коментар

Успокой се!

Приеми моите уважения и нека тази година ти донесе само добри емоции!

П.С. "Когато говориш каквото искаш, може да чуеш неща, които не искаш!" - мъдрост...

Коментар

Съчувствие за загубата на приятелите ви, момчета..
                                Goblin-e, не си сменяй аватара - аз още пазя номера на мой починал колега, колкото и телефони да сменям след смъртта му...и понякога понечвам да му звънна...
                                00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X