Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: От: Re: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Я това го знам бе! - ам аоще не съм си довършил колата и ся има само паркетник, лодка и матор .
    Виж кво ся, с паркетник ясно е че неможе, за мАторя е студено така че явно с лодката шъ трябва да идваш. Хем събира повече ботъли ясенова рикия, хем и Ясен да понатрупа малко опит. Пишеш го юнга и чанч. Все пак темата е за издевателства върху него а какво по.голямо от това да швартова лодката на кея на база Вакарел
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Re: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Той се е возил на параходя и дори не е скачал зад борда. Лодката не тече и температурите са ниски, та изпаряване също няма да има. Ще си легнем под нея и ще отвием пробката 3/4" - ще осигурим достатъчен дебит.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
        Виж кво ся, с паркетник ясно е че неможе, за мАторя е студено така че явно с лодката шъ трябва да идваш. Хем събира повече ботъли ясенова рикия, хем и Ясен да понатрупа малко опит. Пишеш го юнга и чанч. Все пак темата е за издевателства върху него а какво по.голямо от това да швартова лодката на кея на база Вакарел
        Малееекак ти хрумна тоя чанч да въртиш веслата докато не докараш лодката от Григорево до Вакарел.Е това ако не е издевателствотакова и у казармата не сме се сетили
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

От: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Абе, момци, някой от вас да има капитанско? Това на Scrapheap не се брои, той си знае защо. Я вадете тапиите и да видим кой ще е юнга.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Малееекак ти хрумна тоя чанч да въртиш веслата докато не докараш лодката от Григорево до Вакарел.Е това ако не е издевателствотакова и у казармата не сме се сетили
            Е той Ясен ще ги върти, нали затуй е темата, за чанча му. Само му трябва един да бие тъпана за ритъм и от време навреме да го пляска с камшик. Може и някоя домина да е, в черен латекс и високи ботуши.

Коментар

Re: От: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              ...не се брои,...
              Що бе? Очаквам да ми обЯсниш на живо този вечер! ( за да не те чекна от едната страна с Ужаска (котва) от другата страна с XRV750
              P.S.
              Имаш осигурена духалка за горещ въздух
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Може и някоя домина да е, в черен латекс и високи ботуши.
                Опитай да намериш желаеща, няма да ти е лесно. Жените, като ме видят, обикновено правят други неща.

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Що бе?
                Сам ли ще млъкнеш или да те изтропам?

Коментар

Опитай да намериш желаеща, няма да ти е лесно. Жените, като ме видят, обикновено правят други неща.
                  Ако трябва ще й платя, но все ще намеря такава, съгласна да те шиба. С камшика имах предвид, не се замечтавай. А и повечето от тях работят по поръчка, така че щом е за идеята няма проблеми.

Коментар

Жените, като ме видят, обикновено правят други неща....
                    Ши ма прощавате че ви прекъсвам задушевния разговор ама не издържам. КАКВИ НЕЩА???
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

• От: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      Ши ма прощавате че ви прекъсвам задушевния разговор ама не издържам. КАКВИ НЕЩА???
                      Хаха, ама и ти си един любопитко...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Хаха, ама и ти си един любопитко...
                        Ти имаш мръсно подсъзнание!!!

Аз например си мисля че ги наляга майчински инстинкт и .... абе нещо кърмене ми е в главата. Ама Ясен да си каже евентуално.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ти имаш мръсно подсъзнание!!!

Аз например си мисля че ги наляга майчински инстинкт и .... абе нещо кърмене ми е в главата. Ама Ясен да си каже евентуално.
                          Мхм, с такава "майка" само ще им е до кърмене...

Коментар

Ясенееее бягаааааай! Тая ако те причака пред радиото - тежко ти!
                            0888932647

Коментар

Ясенееее бягаааааай! Тая ако те причака пред радиото - тежко ти!
                              Що бре, колко ли да може да изпие? кило максимум, и то съмнително
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Тихомирееее, тва е костумче са хелоин бе

На живо нещата са по страшни

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X