Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Жоре, може ли да не слагаме каучуково брашно в контейнера?
    Не че нещо, ама заема място..
    Любовта изисква жертви. Няма как? БрАшно трЕбЕ! Какво толкова ти пречи? И така напоследък не достигали АТ гуми на пазара дочух. Може и от там далавера да избиеш. Все пак цЕл форум имаш да ги продадеш.

Забелязвам обаче че инициираната от мен тема за лигавщини постепенно се изражда и е на път да роди лауреат на "Пулицър". Евала Гоблин! Смях с глас.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от lucene Преглед на мнение
      След горния пост - не ми се мисли какво е в модераторския раздел!
      Няма да е лошо да помислим за канонизиране на най-изстрадалия. Пред св. Синод.
      Не знам как е точно в този форум, но съм бил модераст с пълни права в друг портал, с горе-долу 10 пъти по-малко навалица и като знам там какво беше... хем пак се събираха предимно интелигентни хора и правописни корекции практически не се налагаха. Въпреки, че тогава имах доста повече свободно време, въпреки, че познавах лично по-голямата част от активно пишещите, въпреки, че ми беше любимо метсенце в нет-а, след 2-3 месеца ми писна дотолкова, че накрая се махнах. И от няколко години не съм влизал изобщо.

Ботовете са най-лесни - бан, евентуално леко зачистване, ако е успял да наака някъде и готово. От там нататък ... Гоблин горе-долу го е разказал. Като цъфне някой трол (потърсете "форумен трол", ако не се сещате какво означава термина), хем ти иде да го нариташ на секундата, хем току някой от другите модерасти се размрънка "Ама то виж сега, не си прав. Може пък ..." и така нататък. После цапаницата стане и върви чисти, ако си нямаш работа.
      Да не говорим пък ако трола не е външен елемент, а някой от своите, който просто не е на кеф тая сутрин - достатъчни са 2 изречения, дори без видими нападки, за да накара всички "новобранци" и половината от "старите кучета" да си седнат на главите. И настава точно онова с "тройната ляйнянка, право в центъра".

Затова доста често тук се напомня, че демокрация няма. Вярно, понякога е дразнещо за потребителя, но доколкото съм си чукал тиквата - няма друг начин за удържане на положението, особено при толкова потребители. Едно е да се оправяш с 200-300 човека и тук-там някой диверсант, друго е с 3-4 хиляди, а с 50 и кусур ... не знам и не исакм да научавам!

Та така, това не е повод да укротите изобретателността си в комбинирането на модератори, коне и колани - темата е достатъчно весела, но ако някога се почувствате наистина обидени на някой модераст, позамислете се и над горните писанки
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Добре де аз едно не мога да разбера;Има толкова много модератори а всички са се наточили точно на Ясен

Той ли е най„работоспособен“
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от lucene
          Гледам, че искат да правят свободна медия. Как "не-демокрацията" се вписва в това?
          Правим "свободна" само в смисъла на "независима" медия. На такова едно начинание, демокрацията е доказано вредна. Но ние и по принцип не сме и големи фенове.

Коментар

...("Айнщайн и пясъчника")...

Мога да ти издам една малка тайна за функционирането на форума: Троловете заминават бързо. Прекалено навън по периферията се изкачват, прекалено бързо, и центробежната сила просто им вижда сметката преди да са си оттренирали дланите да се държат достатъчно силно.

Единствените които заминават по-бързо са чувствителните тролове. Техните ръце ги брой насапунисани.

Тук рядко се пускат коментари които да са непропорционални на оригиналната публикувана глупост. Ако не можеш да отчетеш защо реакцията по твои теми или мнения е била такава - проблемът е чисто твой.

Модераторският проблем се свежда не до това кой си и какъв си. Проблемът е единствено това какъв ефект ще има от твоята публикация и накъде ще се развие темата. И най-вече - дали въобще има развитие.

Това пък може да се прецени изключително бързо, без да има нужда да се прави дълбок фройдистки анализ конкретно на автора на модерираното мнение.

Изпращането на мили лични съобщения, подплатени после с публичен вой срещу конкретни модератори и вкарването на местоживеенето им като аргумент в спора пък е нещо което може да се отрази, или пък да не се отрази върху мнението им за теб. Но какъвто и да е резултата - това няма да се отрази върху модерирането им, било то на твоите теми или на чуждите публикации, предвид че това им е ежедневието.

Вече ако се прецени че престоят ти тук обслужва единствено кръстоносния ти поход срещу всеки дръзнал да не се съгласи с теб - нещата може да се сгъстят.

PS: Конкретно за заключения ти гениален тролизъм - трябваше да се заключи още от фалшивото, подвеждащо и тенденциозно заглавие. Всичко което се разви под него ти беше чист бонус.
            Последно редактирано от Goblin; 04-12-11, 18:27.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

На мен лично - тази тема хич не ми е забавна. Може да нямам чувство за хумор. Ясен вчера ми заключи тема,....
              Очевидно леко ти куца чувството за хумор или поне е доста по-различно от това на активните участници в темата. А Ясен освен модератор е пич с добро чувство за хумор. Ама ще ти е необходимо повечко време да вденеш. За сега вероятно още ти е рано /или пък си ни надраснал/. Факт е че още не е затрил тази тема. И на мен на моменти ми се ще да си поприказваме на тема църква , религия и пр. ама не може. Правила си има и модерирането слава богу е на висота в този форум. Щото съм попрочитал някои неща по други ..... косата ми се изправя от простотии.

ПП прочетох си поста сега .... баси къв съм сладникав подлизурко. Трябва да се позаям нещо с някой мод. Сега ще търся повод
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не забравяйте Ясен! До тук видях няколко интересни идеи, но никоя зад която да застана!
                Последно редактирано от derhunter; 04-12-11, 23:06.
                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

На първо време да вземем да му изпием ракията
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Егати темата, а съм я проспал!!! Гоблин - респект за таланта ти! Scrapheap също не пада по-долу! Готов съм да финансирам издаването на съчиненията ви... Смях се със сълзи! Хубаво е да има една тема като тази, в която юзърите да олабват жилата, а модерастите да им показват, че и те са хора с чувство за хумор, със стомашни разстройства, махмурлук и прочее! Физическото ликвидиране на модерастите обаче е силно нежелателно! Първо това би превърнало скъпия ни форум в поредния интернет кенеф и второ - аз съм на мнение, че потенциала им е силно подценен и неразработен към момента! Какво имам предвид:
                    По време на годишните събори на форума да се организират специални атракционни със символична такса - Вързан модераст се замеря с яйца, модераст бяга гол в предварително заграден терен, а юзърите го гонят с помощта на кучета и го гърмят с пушки за пейнтбол, модераст е вързан в електрически стол (несмъртоносен) и е захапал електрическа крушка, а юзърите замерват с топки за тенис мишена, която затваря веригата и кара крушката в устата на модераста да светне, и прочее весели и поучителни знаимания! Със събраните средства ще се финансира следващия събор, на който ще можем да поканим и банди като Motorhead или AC/DC.. Сигурен съм, че ще можем да си го позволим...

П.П. И за тези които не познават Ясен лично - на учредителната сбирка на "Айдушката група" на ливадата на Тони (Стария) във Вакарел, мислехме да вържем Ясен за една стара круша и да му премерим мъжествеността с помощта на полипласт и лебедка... Дойде супер модераста (Ясен) и без да го е молил никой си извади преносимото луминисцентно осветление и го разпъна да освети импровизираната шатра! После тихомълком извади и някаква туба с ракия от багажника на полуразпадналата си лада, едва-едва щипна нещо от масата и си още по-тихомълком си тръгна... Много е важно хората тук да се запознаят и опознаят на живо! Нито "лошите" са чак толкова лоши, нито пък "печените" са толкова печени...
                    Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 05-12-11, 09:02.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Това ще да е най-големия бич за Ясен.
                      Дори и аз ще се съглася, въпреки че не съм от най-активните напоследък.
                      Ето, дори и мнението ми няма да се брои, поне да понатрупам стаж ... Пу.
                      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

По-добре да го изнудим да ни покани някъде да я пробваме.
                        Така сам ще си е виновен.

ПП Вие сигурни ли сте, че Ясен има ракия?
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Хора имайте поне капчица милосърдие. Да не забравяме, че и супермодератора е човешко същество все пак. Не бива така да му посягате на най-милото все пак. Не може ли просто да му извадите очите с вилица или нещо.....
                          0888932647

Коментар

Нямате грижи. По 10лв/л, 52-55 градуса, бързо свършва, бавно отпуска, не боли глава.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              .... По 10лв/л, 52-55 градуса, ......
                              Бан! Бан! Бан!!!!!
                              Нерегламентирана търговия!
                              Изнудване на простите Узери!
                              Склоняване кум пиянство!

Фанахме Го! Дръжте Го!
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Регламентирана е търговията, имам си буквичките до името. А вие така или иначе сте си съвсем склонни към пиянство, няма какво аз да ви склонявам.
                                И изнудване не е - га съм черпил, на всички съм наливал. Ама сега било с пари - който няма, ще дебне когато е безплатно. Случва се.

Заключение - няма да се самобанвам, измислете друго.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X