Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що така?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Що така?

И този ще да е амфибия. И шнорхела и ауспуха са му най-високите точки!
    О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Само не ни показвай на следващата снимка как е излязъл на собствен ход! Няма да повярвам.
      Ми тогава няма
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не щем снимки. Искаме клипче!
        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Пускам две снимчици и понеже искрено се наслаждавам на остроумието на съ-форумците очаквам да гадаете за причините:

1.

2.

А случайно ? фадромата да е от Зл.Панега защото аз съм го гледал това на живо,а шофера е мой приятел и може и много повече.
          Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
            А случайно ? фадромата да е от Зл.Панега защото аз съм го гледал това на живо,а шофера е мой приятел и може и много повече.
            Никой не е казал, че само това може момчето. Дай снимки Зл. Панега е, да.

Коментар

Не ходя често по-кариерата.Но ако снимам нещо интересно ще кача.
              Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Темата нещо умря?!? Ко стана ?!? Нямаме верен отговор на въпроса с "крана амфибия, дет се гмурка за рапани". Чакам още малко и ще разкривам загадката.....

Коментар

Наводнение някакво?

Коментар

Ами с тези трудни питанки какво да кажем
                    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Добре де, предавам се...

Тука почва да личи, че имат малъъък проблем:

И тука вече ойде коньо у рекъта:

Айде поздрави,, отивам в бара

Коментар

На мен нещо хич нищо не ми личи. "Снимките" са с размер 1х1 пиксел.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          На мен нещо хич нищо не ми личи. "Снимките" са с размер 1х1 пиксел.
                          ??? При мен се видят добре "информация за изображението.....1 024 × 682 пиксела"

Да няма некъв бъг?

Коментар

Не знам за по съвременните Белази, но в едни по-стари времена ги претоварвахме в Кремиковци яко. Или не са имали кантари тогава, или нашенският зъл гений ги е бил "омагьосал".
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Не знам за по съвременните Белази, но в едни по-стари времена ги претоварвахме в Кремиковци яко. Или не са имали кантари тогава, или нашенският зъл гений ги е бил "омагьосал".
                              На тез дето съм виждала, в Панагюрската околия, има три лампи, които се виждат от багериста докато товари камиона, в един момент светва едната, после и втората и светне ли третата..... е на мах

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                На тез дето съм виждала, в Панагюрската околия, има три лампи, които се виждат от багериста докато товари камиона, в един момент светва едната, после и втората и светне ли третата..... е на мах
                                Аха, явно за различни епохи говорим Кви лампи, кви 5 лева, не се ли усети шофера да избяга навреме се пълни с руда до откат.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X