И понеже съм блондинка си мисля че този отстрани който му нарежда какво да прави е най умният, а този който е вътрелостовата манипулация е още по защото не е разбрал до къде ще му стигне стрелата и колко тежи, забравил е Закона на Ома
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
На тоя модел двигателя е моден в последно време на западната ни граница. Понеже е с вграден автопилот. Товарят от оттатъка високоакцизни стоки - предимно цигари и с камшично запалване насочват автопилота към нашата Евротеритория. Смешното е че добичето му винаги пристига по дестинация. А ако бъде заловено с контрабанда бива пускано наново. Нали се сещате , че в бюджета на митницата няма перо "храна за магарета"? Нито има как да бъде заприходено изобщо....
Това не е измислица колеги. Тъжен факт от аналите на борбата с контрабандата.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
... А ако бъде заловено с контрабанда бива пускано наново. Нали се сещате , че в бюджета на митницата няма перо "храна за магарета"? Нито има как да бъде заприходено изобщо....
Я да организирате към митницата отдел "Квалитетни суджуци и луканки", да видите как бързо трафикантите ще останат без транспорт. Ей и % за идеята
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Я да организирате към митницата отдел "Квалитетни суджуци и луканки", да видите как бързо трафикантите ще останат без транспорт. Ей и % за идеята
Изпонаспамихме свястната тема!
Мисля да доразвия идеята ти..... в смисъл форумните ловци да се включат полуофициално в неравната борба с ушатите контрабандисти. Все пак държавната администрация не може да си позволи официално да произвежда суджук. Ще гракнат разни природозащитници, ще излезе че магарето е изчезващ в дивата природа вид .... мнооого административни спънки има. Ей ти го и процента.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Мисля да доразвия идеята ти..... в смисъл форумните ловци да се включат полуофициално в неравната борба с ушатите контрабандисти. Все пак държавната администрация не може да си позволи официално да произвежда суджук. Ще гракнат разни природозащитници, ще излезе че магарето е изчезващ в дивата природа вид .... мнооого административни спънки има. Ей ти го и процента.
Организацията е готова
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар