Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що така?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Що така?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Дам, и общото между двете снимки е магарето. На първата е в кабината...
    Не, кофти разположение на товара.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Мдааа. Магарето е било в кабината, ама не на камиона, а на машината, натоварила това. А и все пак нещо се е изпишкал. Дали и това няма свойта дан?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Правилно...
        При наличие на търсене в Гугъл с изображения не е трудно.

Коментар

Опитах се да споря и не бях прав. Научих нещо ново,благодаря!!!
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            ...А и все пак нещо се е изпишкал. Дали и това няма свойта дан?
            Да не бързат да го хвърлят. Може някой от форума да прояви интерес към мостовете и гумите...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Либхерче, готина си!

Я разправи по-подробно с какво се занимаваш, та те има на почти всички снимки от другата тема - тия железа караш ли ги, или си рекламно лице?

Предполагам, че не е второто, ама ако е първото, смятай, че тук ще бъдеш подложена на кръстосан разпит за цялата железария - с подробности, да знаеш.

Добра вечер.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Либхерче, готина си!

Я разправи по-подробно с какво се занимаваш, та те има на почти всички снимки от другата тема - тия железа караш ли ги, или си рекламно лице?

Предполагам, че не е второто, ама ако е първото, смятай, че тук ще бъдеш подложена на кръстосан разпит за цялата железария - с подробности, да знаеш.

Добра вечер.
                Не'нам да не звучи нескромно, но съм част от екипа, който поддържа тази техника в БГ, не най-компетентната сигурно но всеки си има силни страни. Не съм рекламно лице, за да не се разбяга публиката Кефя се на тез' играчки.... Айде стига СПАМ
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не'нам да не звучи нескромно, но съм част от екипа, който поддържа тази техника в БГ, не най-компетентната сигурно но всеки си има силни страни. Не съм рекламно лице, за да не се разбяга публиката Кефя се на тез' играчки.... Айде стига СПАМ
                  Е те точно тук наля много нафта в огиня - глей с`я кво стаа с темата - ще кипне, та ще втаса направо..

Предпоставката за 100 % спам е 100 % налице

Коментар

А аз си мислех, че моята ВЕМ ще я поддържа Кольо и PACH ще му помага. Бъдеща де!
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Айде още:

Коментар

Строшена главина отдясно,вероятно и от ляво е същата гледка, като гледам как е натоварен
                        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

А къде ги гумите???

Коментар

Изтъркаляли са се настрани
                            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

А къде ги гумите???
                              Според мен тези тримата дето се виждат са ги демонтирали и преместили настрани извън кадър. Може би са ги занесли в гумаджийницата за баланс и изправяне на джанти.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                                Строшена главина отдясно,вероятно и от ляво е същата гледка, като гледам как е натоварен

Аз пък си мислех да не би в гумаджийницата да са забравили да стегнат двете предни гуми и затова да се е получило така, но е факт че главините са счупени Но за такава машина не е претоварен със сигурност, тези си имат кантар (както и по-малките им руски събратя у нас - БЕЛАЗ), който не допуска човешкия фактор да прекали с багажа. Което би било удобно да се монтира и на колите, колко тревоги ще спести преди семейните пътувания...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X