Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисти коли или дали всъщност хората имат желание.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чисти коли или дали всъщност хората имат желание.

Колкото повече се глезиш на една кола и я лигавиш- толкова повече се троши и ти създава ядове. Да не забравяме, че това е просто вещ, която ни служи- не член на семейството. Познавам много хора, които обичат повече колите от децата си.Един цървул пред нас вдигна такъв панаир на 4-5 годишно детенце, защото като се качвало стъпало на пластмасовата лайсна на рамката на вратата, дето затиска мокета. Такива УРУДИ имат нужда от лечение.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Мммммммамата си джаса,мия си ги редовно като имам време и за мен една кола е мрьсна като и личат следите от чистачките,вьтре няма да показвам.

А иначе някой пьт не ми вьрви,преди 3 дни ги измих и то заваля вечерта и пак ги намацаУжасТ ви казвам,добре,че поне не ги полирах.

Някой полира ли си джантите,а и гумите или сьм само аз?Ако ви кажа,че сьм си мил и моторите по един пьт в годината поне и сьвсем ще ме баннат от офроуд форума
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Мммммммамата си джаса,мия си ги редовно като имам време и за мен една кола е мрьсна като и личат следите от чистачките,вьтре няма да показвам.

А иначе някой пьт не ми вьрви,преди 3 дни ги измих и то заваля вечерта и пак ги намацаУжасТ ви казвам,добре,че поне не ги полирах.

Някой полира ли си джантите,а и гумите или сьм само аз?Ако ви кажа,че сьм си мил и моторите по един пьт в годината поне и сьвсем ще ме баннат от офроуд форума
        Аз моторите си мия по 2 пъти годишно. До бан няма да го докараме, споко.

Иначе, и аз обичам да ми е чистичко, но при нашите условия общо взето я мия, когато ми стане мръсно вътре (което е между горе-долу веднъж на 2 седмици). Иначе на втория ден е пак същата, освен ако наистина дълго време не вали. Ама и да не вали - прашасва, така или иначе. А аз обичам да карам с отворени прозорци.

Гумите тук на места ги полират, на места - не. После изглеждат като новички, ама за кратко. При късмет лятото - 100-200 километра.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

...Някой полира ли си джантите,а и гумите или сьм само аз?Ако ви кажа,че сьм си мил и моторите по един пьт в годината поне и сьвсем ще ме баннат от офроуд форума
          Чак пък бан и то баш на тебе... а нема нужда

Виж, няма лошо, още повече щом ти е кеф.
          Обаче, честно, как сте с прахоляка? А с калта по ШОСЕТО като завали? Ей тия "дреболийки" ми е..ват всичкото желание да мия и да лъскам.
          Вярно, че не е работа да тръгнеш нанякъде (не на офроуд разходка) и да се оклепаш още преди да взлезеш в колата, но поне в моята "махала" тъкмо това се случва. Особено ако е роснало малко дъждец, независимо дали си мил колата миналата година или преди 2 часа...
          Ако щеш вярвай, от ей такива тъпотии се отучих да нося костюми и много светли дрехи. А си признавам, че адски се кефя на бялото. Само че една разходка из града и вече белия панталон е станал петнистосив до петнисто кален, зависи от времето. Накрая ми писна, купих си джипка (ако и да е малко смешна), ходя с дънки и не си хабя нервите. Тъпо, но работи...
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:010739263.jpg
Прегледи:1
Размер:35.1 КБ
ID:5303090

Sparkybg, брат ми има поне 3 четки само за гумите и джантите. И си масажира кожените седалки с крем Нивеа...
            За бан си е!

Все се надявах да не я види тая тема...

Моите са сиви и бежови. С тънката мързелива мисъл да не ги пипам...
            Тефчо, ще ти снимам мотор немит от поне 4 години да видиш как сме. Ама това не пречи на изкукуригали маниаци да ги мият по 4 пъти на седмица...
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Моята не я мия изобщо. Може би, на два-три месеца дърпам една прахосмукачка вътре.
              Отвън дори по-рядко. Ако съм газил в мизерия, гледам веднага да бутна буците. Иначе, генерално... да ми е мръсна колата дори ми харесва.
              По вкус и цвет товарищ - нет.
              Георги Тонев

Коментар

Така е.
                Моята всява респект, като се движа из София. Като я гледат изподрана и със спукани брони, малко бабаити се натискат.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Една четка за гумите,една четка мека за джантите,една четка за миене на бебешки бибероно с дьлга дрьжка за спирачните апарати,една с кьса за спиците и болчетата на джанта 2 парчета и една малка четчица за дупките на болтовете.Кьм това се прибавя старата макина с която си миех колата,а сега е за джанти както и парцалче за подсушаване.Препарати 2 -един за джанта,другия за гумите,аи 2 за полиране на гуми и друг за джанти..........ма няма кал,малко е прашно,но пьк глобата за миене на кола на улицата е 10 000 долара.

И брат нема а обиждаш на изкукуригал маниак,че ше ти препикая новите джанти сьс се гумите.Аааамаха,любов е това,любооооов
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Една четка за гумите,една четка мека за джантите,една четка за миене на бебешки бибероно с дьлга дрьжка за спирачните апарати,една с кьса за спиците и болчетата на джанта 2 парчета и една малка четчица за дупките на болтовете.Кьм това се прибавя старата макина с която си миех колата,а сега е за джанти както и парцалче за подсушаване.Препарати 2 -един за джанта,другия за гумите,аи 2 за полиране на гуми и друг за джанти..........ма няма кал,малко е прашно,но пьк глобата за миене на кола на улицата е 10 000 долара.

И брат нема а обиждаш на изкукуригал маниак,че ше ти препикая новите джанти сьс се гумите.Аааамаха,любов е това,любооооов
                    Скъсан ти е късият повод или се мазниш на доктора да не те навре в лудницата.
                    Моята кошница онзи ден се видя с автомивката след две години раздяла, и какво - да установя колко съм я надрал по рибарлъците.Корозията от съприкосновението с вода отделно, питай алконавтите вода пият ли.За машинното миене да не съм чул, след като всички гарнитури си работят.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      Така е.
                      Моята всява респект, като се движа из София. Като я гледат изподрана и със спукани брони, малко бабаити се натискат.
                      То не е нужно да са бабаити. Кухавелниците нямат свършване. Преди няма и 2 часа една овца със служебна дачиа логан реши че като е дала мигач (беше буквално с 20 сантиметра по-напред от мен), съм длъжен да залепя всичкото багаж на предното стъкло, натепвайки спирачки, и да я пусна.

Такива принципно се правя че въобще не ги виждам, ама прецених че първо съм с жената и малкия, и второ, докато за мен това е семейното возило (тераното от подписа), за оная кокошка това може да е просто поредната поомачкана служебна бръмчилка (щото с това каране със сигурност вече се е намерил някой по-луд от мен, че и по-железен (в пряк смисъл) ), та реших просто да попсувам, вместо да правим шоу. А шоуто щеше да е пълно - тон и 800 терано срещу 800 кила румънска ламарина по френски проект.

Та тъй. Не леж на тая. Винаги ще се намери една куха лейка в повече, дето не знае на кой свят е. Щото съм имал случай и друга подобна овца да ми излезе насреща със ситроен C1, решила че аз едва ли не ще тръгна по тротоара, само и само да не мина през нея.

Ще взема накрая вЕрно да си монтирам 2-3 камерки в колата. Шоуто е пълно, просто.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мореее...
                        Машинното миене си беше голям кеф в Италия. Караш, паркираш, пускаш стотинките и си пиеш кафе.
                        Жалко, че тука нямам такава сгода 24 часа отворена! (е, поне в Дупница де...)
                        Аз просто нямам никакво време, и дори не мога да хвана работното време на автомивките. Не ми е за два, пет десет лева на седмица. В неделя всички почиват, е кога да е?

ПП: Спарки, прав си.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Мореее...
                          Машинното миене си беше голям кеф в Италия. Караш, паркираш, пускаш стотинките и си пиеш кафе.
                          Жалко, че тука нямам такава сгода 24 часа отворена! (е, поне в Дупница де...)
                          Аз просто нямам никакво време, и дори не мога да хвана работното време на автомивките. Не ми е за два, пет десет лева на седмица. В неделя всички почиват, е кога да е?

ПП: Спарки, прав си.
                          Сори за жаргона, под "машинно" имах предвид двигателя и коша.

Коментар

Имам тъп и леко реторичен въпрос:
                            Тези дето си миете колите редовно или съответно не ги миете каква марка, модел и на колко години са?
                            Да лъскаш и полираш лада е едно, а да лъскаш и полираш Мерцедес друго.
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                              Вися си на терасата и зяпам. Подухва, приятно е. И изведнъж осъзнавам, че няма една мръсна кола на моята улица.
                              Това е така, защото махалата ни е готина .
                              Аз също си мия редовно колата. Два пъти годишно мия и двигателя- така нито ме е гнус да бръкна ако се наложи, нито има вероятност да не забележа някой теч или друга повреда.
                              Иначе, всички като запродават колите ти обясняват как ги били гледали като писани яйца.
                              08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                                Имам тъп и леко реторичен въпрос:
                                Тези дето си миете колите редовно или съответно не ги миете каква марка, модел и на колко години са?
                                Да лъскаш и полираш лада е едно, а да лъскаш и полираш Мерцедес друго.
                                Ето тук бъркаш. И то много. Опел Кадет-а 89 година, който е купуван с делене на залъка е много по-мил от Ес-класата която просто е заменена поради излизане на новия модел!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X