Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисти коли или дали всъщност хората имат желание.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чисти коли или дали всъщност хората имат желание.

Вися си на терасата и зяпам. Подухва, приятно е. И изведнъж осъзнавам, че няма една мръсна кола на моята улица. Много странно. Допреди няколко години беше почти масово явление по улиците да шарят коли немити с години. И се чудя, дали новото красиво излъчване на автомобилния парк се дължи на евтините автомивки на самообслужване залели кварталите в последно време или пък просто не е валяло от доста време?

Много ми се ще да мисля, че всъщност е въпрос на желание от страна на хората. И те са склонни да похарчат 2-3 лева, за да си лъснат колите поне външно.

От: Чисти коли или дали всъщност хората имат желание.

Знаеш ли , че и аз скоро се замислих . Според мен се дължи на няколко причини .
    Парка се обнови чувствително през последните години и хората се кефят на новите си машинки и ги лъскат .
    Почваме полека лека да ставаме европейци .
    Верно , че не е валяло скоро , но дори и тогава няма много отдавна не мити...
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

Е то, че не е валяло, не е критерий. Особено при прашните ни улици.
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Е,да докарам мойта за равновесие ,не е мита от почти мсец.Добре че има милостиви бензинджий,та поне да виждам през стъклата.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

А аз моята я измих специално за съборадогодина пак
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Аз също не си мия често колата, но когато я измия си личи точно 2 дена.
            После всичко се връща по старому.
            Затова за бога хора карайте сиви коли, най малко си личи мръсотията.

Коментар

Моята не е мита от ''Сливен-4Х4'' измити са само предното стъкло, стъклата на вратите, огледалата и единия фар- другия е счупен от ''Нова Черна 4Х4''
              Но пък от друга страна- какъв джип е, ако не е кален и изподран...
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Старото ми ситроенче„бялото“ за пет години го миха два пъти жена ми за абитюренската на голямата щерка и след две години за абитуренската на малката.Като беше мръсно не личеше колко е гнило
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Мия си я редовно и пускам през ден прахосмукачка,обичам да ми е чисто.Мия си и двигатела-свети и съм доволен.А вие ако искате не си миите и очите .Защо да ги миете?

Коментар

Моите таратайки и двете са черни.Баба яга като я измия изглежда чиста около 3 часа, затова се мие рядко.Забравих я с отворен шибидах на 2 см около месец, по таблото се беше събрал 1 пръст прах.Тераното изкарва с приветлив вид два дена-не му е изгорял лака от слънцето.Просто във Варна е адски прашно.Обичам колите ми да са технически ОК и да ми е приятно да ги карам, но външният им вид никога не ми е бил приоритетен.

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Йонев Преглед на мнение
                      Мия си я редовно и пускам през ден прахосмукачка,обичам да ми е чисто.Мия си и двигатела-свети и съм доволен.А вие ако искате не си миите и очите .Защо да ги миете?
                      Двигателя що да го мия- да няма да спя с него- аз там работа нямам двигател се мие, като го ровиш нещо

Коментар

Ами, всеки си знае за себе си.
                        И аз обичам в колата да ми е чисто, но мойта е и (предимно) работна кола. Като я измия и изчистя, ми трае ден-два и става на същото дередже като преди. Освен нямането на време да се занимавам с нея, дори да я закарам да я почистят...
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Йонев Преглед на мнение
                          Очите си ги мия, ама двигателите никога. Капака го вдигам само за смяна на масло или проверка на другите консумативи.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Очите си ги мия, ама двигателите никога. Капака го вдигам само за смяна на масло или проверка на другите консумативи.
                            +1

Коментар

Така, така. Аз досега на никоя кола не съм мил двигателя. Важното е да тиктака.
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X