Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Децата до 8 години - за ръчичка, че иначеее....... :D

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Децата до 8 години - за ръчичка, че иначеее.......

Първоначално публикуван от eager Преглед на мнение
    ... ако ще си говорим за безумия в законотворческите идеи, насладете се на директивите майките да ходят по дискотеки и да чатят, за да бъдат високо оценени от социалните : http://www.webcafe.bg/id_922412292
    Цял живот съм покрай компютрите - и чатенето, и Фейсбук са ми безсмислени. Пази Боже сляп водач да те води! Те го имали за връхта на мисловната дейност! Покрай дискотеките - нещо данъчни облекчения за влачене по МОЛ-овете? Поощрение за най-примерен рекламо-Сапиенс?
    Последно редактирано от Rabin; 02-08-11, 09:59.

Коментар

Поредната тъпотия на нашите управници,които и едно стадо крави немогат да изгледат а се мъчат да управляват държава.А някой от тях помислил ли е с на практика как ще изглежда това,как ще се компенсира самотна майка на дете до 8 години.Какво трябва да направи една жена която няма при кого да остави 5 годишното си дете а трябва да работи за да се изхранват.Да направят първо майчинството докато децата навършат 8 години и тогава да налагат техните си глоби.
      0885719173-Красимир

Коментар

Следваща стъпка - който не изпълни 2 задължителни дискотеки, 3 посещения в МОЛ-а, както и 1 минимална заплата по стоки, изхарчени за Утвърден от Министерството Списък ... естествено - глоба! Лош родител!
        А, замалко да забравя - активен Фейсбук профил!

Коментар

Повечето от Вас сигурно си спомнят за едно детско филмче от 80-те години, което даваха по "Лека нощ деца" - "Няма никой в къщи", та навремето преди 32 години си спомням как майка ми преди да замине на работа ме инструктираше
          "Сядаш, изяждаш закуската, след това излизаш - пресичаш улицата като гледаш първо наляво и после надясно, и когато на часовника малката стрелка е на 7 ,а голямата на 3 (7.15ч.) трябва да си в училище"
          На 9 години бях, когато се роди малката ми сестра, сменял съм и пелените на тази възраст, не вярвам някой 9 годишен от сегашното поколение да се втурне самостоятелно да се грижи за по-малък брат или сестра.Освен ако тати, не предложи сделка

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
            ...
            И подписа ти рулз в темата!

Коментар

Аз на 8 години си седях сам в къщи или играех в квартала..в Либия. Само до училище ходех организирано с автобус, щото беше далече - на 9 км. И никой не ме отвлече, уби, изяде...
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Че е дебилна въпросната промяна в Закона за закрила на детето, то е ясно. Че некви държавни хрантутници симулират дейност за да си оправдаят заплатите, също е ясно...
                Най-вече защото промяната ще засегне основно тия, които се размножават като плъхове и невръстното им поколение скита по улиците, рови в бунищата, диша лепило, краде и прави свирки на гарата.
                А за останалото българско население, децата са най-скъпоценното и не чакат държавата да им каже как да си ги отглеждат. За това пък ще подлежат на санкции - за разлика от първите...

Коментар

Я чакайте малко! Какви баби, кви пет лева!
                  Повечето сте в най-хубавата си възраст и май не си спомняте, че точковата система за пенсиониране отпадна и от
                  януари насам с всяка година се увеличава изисквания стаж с 4 месеца всяка година.
                  Тоест, практически вие нямате баба - пенсионерка, която да ви помага в грижите за децата. Тя трябва да бачка, за да успее
                  да достигне заветната пенсионна възраст. Ако междувременно не е изхвърлена от работа, за да я замести дългокрака тийнейджърка.
                  Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                  имат право да гласуват на избори.

Коментар

Мнението ми за управниците в България, Европа, Щатите и където се сетите е: Тиииииииииииииииииииииииииииит.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                      Я чакайте малко! Какви баби, кви пет лева!
                      Повечето сте в най-хубавата си възраст и май не си спомняте, че точковата система за пенсиониране отпадна и от
                      януари насам с всяка година се увеличава изисквания стаж с 4 месеца всяка година.
                      Тоест, практически вие нямате баба - пенсионерка, която да ви помага в грижите за децата. Тя трябва да бачка, за да успее
                      да достигне заветната пенсионна възраст. Ако междувременно не е изхвърлена от работа, за да я замести дългокрака тийнейджърка.
                      Хала не ми разваляй дисциплината и ти сега,мойта баба няма шанс да бачка - каквото и да хване пак го бием като пари и условия,не си я давам лесно.
                      + това който има внуци да си ги гледа бе,ше бягат от отговорност............е сега правя още едно и а да видим после кьде ще ходи.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Абе вас ви пере съчмата. Я оставете хората да се пенсионират. Никакви деца нема да праим. Даже и тия дето сме ги направили ще ги заточим в странство. Пък след 20 години ще останат само ония дето не трябва да ги коментираме с точните имена, ама ги има по вицовете... Тогава к'во шъ праи държавата... к'во ще правят обикновените духачи в парламента дето ги оставят да изкарат некой левец, но пък да се облажат баш майсторите... и нема да има държава... всички в кереча 1330 години... за чий к.р са били нужни бе бате (да заговорим на бъдещ български). Да додат визайнтиците и римляните да си ни прибират... ама да се разберат с даките и с македонците и ... цъл цъл цъл мери саати
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Maй са приели закона, тази сутрин слушах. 5000 лв. глоба ако си оставиш детето само!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X