Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изрезки от "Под наем или на изплащане?"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Под наем или на изплащане?

Цецо това, че мен, теб и болшинството от съфорумците ни боли главата в добрия смисъл не значи, че и останалите 90 на сто от българите са така! Виж само колко прегърбени хора, забили поглед в краката си има по улиците. Хора не щастливи и не свободни, вкопчени в ежедневните си проблеми, лишени от самочувствие или такива които си имат огромно, но е без покритие. За това става дума.. Свободния човек е щастлив. Колко щастливи българи виждаш на ден?

Коментар

Колеги, Моля за придържане към темата!
      Дискусията за и против емиграцията я има в поне 5-6 други теми. А не мисля, че е нормално да я преместваме и тук. Ако смятате, че темата е Изчерпана, кажете и ще я заключа, но все си мисля, че има какво още да се каже ПО ТЕМАТА

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
        16 - те часа, метрото и ипотеката бяха в кавички , демек отнасяха се за емигрантите не за мен, но и затова трябва акъл да го вденеш. Не ми се отговаря на теб, щотоо си много зле и много далече от истината, иначе аз къщи и сега строя, но не като бачкатор, та прав си незнам какво е маламашка, щото не съм общак. Горе ти писах, щом си толкова отворен, като се върнеш в България званни ми, телефона ми го има тук във форума, пък после пиши пак по форумите кой е нищо, кой е въздухар, кой е емигрант. Пък и като е толкова зле в България и хората останали тук сме толкова зле според теб, то тогава какво правиш в български форум, що не си намериш някой високо интелигентен тунизийски форум и да си избиваш комплексите в него. Щото аз и всички останали в България може да сме всякакви, ама не ни се налага да работим за негри и африканци, че да можем да се прехранваме.
        Твърде много време ти отделих.
        И срещу мен да тичаш...трудно ще ме срещнеш.Пък и е доста здравословно за теб да не си мешаме капите..С тази уста ...трябва доста да носиш на бой..
        Избегвай да ме коментираш за в бъдеще по такъв предизвикателен начин!!!Това не е заплаха, а разумен съвет!!!
        СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
          Т........ е доста здравословно за теб да не си мешаме капите..С тази уста ...трябва доста да носиш на бой..
          ..................!
          Светльо, работат отече. Внимавай, че колегата Печен е от Перник, нищо че е в Тунис.

Не е ли крайно време някой да забърше извесно количество мнения или да подходи по-радикално. Темата е наистина добра, но за жалост, вече доста разводнено-изкривена.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

От: Изрезки от "Под наем или на изплащане?"

Не знам, ама ми писна да се дърляте за едно и също има-няма през ден, а понякога и по два пъти дневно! И докато се дърляте забравяте най-важното - че първо сме хора и различието в мненията ни не трябва да води до размяна на обиди и заплахи. И второ, че всички сме българи, без значение тук или там, че сме един и същи народ, и че вместо да се делим и дуем ТРЯБВА да сме като юмрук. И че е крайно време да проумеем, че дали сме тук или сме емигранти, дали сме русофили или русофоби, американофили или -фоби ние сме едни и същи - дишаме, ядем и пием, и почукваме като ни пуснат. С две думи - човеци сме.
            Затова тази тема ще я заключа сега. И ще заключвам всички подобни в бъдеще. Докато не ме изгонят.
            Останете със здраве и поемете глътка въздух.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X