Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изрезки от "Под наем или на изплащане?"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Под наем или на изплащане?

Светльо, още не е както го описва Печен, но се опасявам, че ще стане и тогава никакъв патриотизъм няма да помогне. Дано не съм прав!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
      Безумна глупост е да коментираш каквото и да било в България, при положение, че си емигрант и то пък в Тунис. Щото Тунис съм го видял ( както и повечето нормални БЪЛГАРИ ) като турист, а не като бачкатор и какво си спомням, ами само едно - мизерия, най - новата им кола по улиците беше на 20 години, както си вървиш по улиците ти предлагат хероин и хашиш, туземците там лежат в центъра на града по земята на площада, под сянката, на пазара им се продават заклани агнета и до тях телефони, докато си вървиш по улицата постоянно и от всички страни разни негърчета ти просят пари, в ресторанта постоянно влизат просяци и ти ядат направо от чинията, глад и мизерия. Извинявай ама да ми плюеш по България щото си емигрирал в пълна мизерия или пък щото получаваш 800 - 900 $ заплатка е направо нагло и смешно. Остани си със здраве и най - вече в Тунис
      Сопри се малко!Вземи виж къде живея...има тема в пътеписи за Тунис...
      Ти си много малък, за да ме квалифицираш за колко работя.Никога не съм бил Бачкатор , камо ли роб на друг..
      Внимателно пред кого се дървиш...Щото нито си ми на акъла, а още по-малко на възможностите!!!!
      Имаш голям език...и се изказваш АБСОЛЮТНО НЕПОДГОТВЕН!!!
      СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Аз в темите не ровя и не ме интересува, гледам какво пише горе в дясно. И как реши, че не съм ти на акъла или на възможностите, или щото не съм се снимал гордо под арабски писаници или щото не съм емигрирал в Африка, как го реши. И не се дървя, а изказвам само факти. За колко работиш, дали си бачкатор или роб, за мен всичко това е съвкупност в " емигрант ". Така че другият път като преди да почнеш да плюеш и да даваш кфалификации на хората в България, първо се огледай в огледалото и виж тинята в която се намираш, наречена Тунис. Пак се повтарям, но остани си със здраве и най - вече в Тунис

Коментар

Изрезки от "Под наем или на изплащане?"

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          ..... В Индия не е по-малка цигания, ама като хванат крадец на пазара, полицая го вързва с тел за крака и го влачи през целия пазар, докато всички продавачи го смелят от бой и чак тогава го кара в участъка за да му се въздаде правосъдие - има работеща система! Тук как и за кого работи системата?
          Ахам, те това е ред и закон, пък ние тука си играем на правосъдие. К'ъв съд, к'ви 5 лева?! Беси го там и т'ва е. После само някой да е измрънкал, че сме имали полицейска държава или пък имало полицейско насилие!!!
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

как се спазват правилата незнам, ама като вървя по улиците да ми предлагат дрога не е нормално, нито да мии сърбат бездомни от чинията в ресторанта, но както и да е , въпроса беше какво право има един неуспял българин, емигрирал в държава, която е 1000 години назад от цивилизацията да плюе по България и по българите по такъв нагъл и безцеремонен начин
            Разходи се в коя да е циганска махала в по-голям български град (ако имаш дупе) и ще видиш какви неща ще ти предложат! Ти в Тунис виждал ли си следната гледка - беззъб циганин на неопределима възраст, не повече от 50 килограма - стои седнал на прогнил диван на улицата (клоаката), пред коптора си, а до главата му върху парче картон се чете следния надпис "Прудаам хируин"..?!! Аз съм виждал - в кв. Аспарухово във Варна и това го вижда всеки ден полицейския патрул който минава от там! Ако не е умрял от свръх доза чернокракия, сигурно все още е там и продава скапаната си отрова... България не е София - Витошка и жълтите павета! Тя е всичко останало...

Коментар

как се спазват правилата незнам, ама като вървя по улиците да ми предлагат дрога не е нормално, нито да мии сърбат бездомни от чинията в ресторанта, но както и да е , въпроса беше какво право има един неуспял българин, емигрирал в държава, която е 1000 години назад от цивилизацията да плюе по България и по българите по такъв нагъл и безцеремонен начин
              В мойта чиния никога, никой не се е опитвал да сърба!Ще се задави!!
              Забелязъл съм, че повечето хора ме уважават през съзнателният ми живот.Ти наричаш неуспял българин, човек когото непознаваш въобще...
              Това говори много за въздухарщината и капацитета ти, иначе би се замислил.Имаш право да живееш с представите си...за изостаналите с 1000години страни от БГ - за това не ми се спори.То е безсмислено....Много обичам, такива като теб да ми подскачат...щото съм ги жегнал по най-милото - ИЛЮЗИЯТА в който живеят!!!

Коментар

Аз пък съм обикалял из всички софийски гета (и не само по главните улици) съвсем сам и такова нещо не съм видял, нито някой ме е заплашил. Не, че не се продава какво ли не, ама самите цигани далеч не са фенове на дрогата. Тоя дето го описваш, най-вероятно е някой местен идиот, дето си прави т@ш@к с народа ...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Аз пък съм обикалял из всички софийски гета (и не само по главните улици) съвсем сам и такова нещо не съм видял, нито някой ме е заплашил. Не, че не се продава какво ли не, ама самите цигани далеч не са фенове на дрогата. Тоя дето го описваш, най-вероятно е някой местен идиот, дето си прави т@ш@к с народа ...
                  Във Варна може би над 60-70 % са тежки хероинови наркомани чернокраките! Депата и търговията с тези лайна е съсредоточена основно в махалите им и много от хероиновите наркомани българи ходят там за да си купуват защото е по-евтино (явно го мешат повече)... Въпросния хуманоид си бе най-обикновен дилър, но работеше за "Монопола" и полицаите се ослушваха.

Коментар

И как реши, че не съм ти на акъла ......
                    Лесно е.
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                      В мойта чиния никога, никой не се е опитвал да сърба!Ще се задави!!
                      Забелязъл съм, че повечето хора ме уважават през съзнателният ми живот.Ти наричаш неуспял българин, човек когото непознаваш въобще...
                      Това говори много за въздухарщината и капацитета ти, иначе би се замислил.Имаш право да живееш с представите си...за изостаналите с 1000години страни от БГ - за това не ми се спори.То е безсмислено....Много обичам, такива като теб да ми подскачат...щото съм ги жегнал по най-милото - ИЛЮЗИЯТА в който живеят!!!
                      Ако имаш пари за ток не е лошо да си пуснеш климатика, догава няма да бъркаш между жегнал и жега. За въздухарщината и капацитета ми като събереш пари за самолетен билет до България може да ми званнеш, телефона ми го има във форума, ще говорим за тия неща.
                      На дробове и черва не ми се отговаря, щото е безмислено. Радвам се само, че такива хора са далеч от България. Хайде сега много здраве на всички, че утре трябва да ставам рано, чака ме 1 час път с метрото до работата, после 16 часов работен ден, та да мога вържа ипотеката

Коментар

Ако имаш пари за ток не е лошо да си пуснеш климатика, догава няма да бъркаш между жегнал и жега. За въздухарщината и капацитета ми като събереш пари за самолетен билет до България може да ми званнеш, телефона ми го има във форума, ще говорим за тия неща.
                        На дробове и черва не ми се отговаря, щото е безмислено. Радвам се само, че такива хора са далеч от България. Хайде сега много здраве на всички, че утре трябва да ставам рано, чака ме 1 час път с метрото до работата, после 16 часов работен ден, та да мога вържа ипотеката
                        Какво си ти!!!
                        Сетих се ! – Бъдещето на България!!!Едно големо НИЩО!!!
                        Жал ми е за БГ, че такива останаха....празни множества.

Ти продължавай - с работата по 16 часа на ден...банката чака от теб , а мен ме наричаш бачкатор.....Комик!
                        Ти не си дораснал в главата , за да седиш на маса с мен и да говориш...Неможеш да ме разбереш, защото общуваш със себеподобни...

Аз не съм като теб! Купувам Кеш...колите си.Така е и с местата в които живея.Мога да бъда навсякъде, и то не под наем.....или в ипотека за 30год. напред...
                        В Бг хранех подобни на теб със заплати.....А Ти , маламажка и пердашка незнаеш какво са....щото и колибка за куче не си сковал, камо ли бетон да си бъркал, арматура да си връзвал, куфраж да си правил.....къща да си строил...
                        Твойта България....не е МОЙТА БЪЛГАРИЯ!!!
                        В мойта България живееха много хора като Дроба, Рабин, Вени1, Тихомир, Бий Симо, Макса...и много други Мъжкари.Тогава нещата ги наричахме със истинските им имена..

Коментар

Не можах да се сдържа-Колегата Смветльо 111 май ни чете извадки от учебника по Научен комунизам.

Мене пък ме е срам да обясня на детенцето що като отиде някъде му казвам, че има ли проблем да се обърне към полицията ,а тук му казвам да бяга от тях.
                          Що вика ,колата на магистралата подскача ,че книжка не мога да чета ,а като минеш Калотина чашата с вода не се разлива.
                          Що вика навсякъде дъни чалга, всяка кола гледа да те засече и да ти покаже среден пръст.И то прилично облечени хора.

Който може разбира и чете между редовете в постовете ,който не -си е негов проблем.

Коментар

Да хвалите живота тук е смислено само пред хора, които не са си показвали носа навън.
                            Бедните немци да ги ожалиш, тръгват си към 16 ч., а в петък още по обяд. Високоплатени специалисти.
                            У френско за обяд по чашка винце, и такъв айляк (тур. - мързел) и у латинска Америка не съм виждал. А да сравняваш стандарта на България с този с Америка - чак ме е срам да коментирам!
                            Понеже тука е верно безработица - дори при високите технологии ти докарват някой некадърник с инвесторски пари, да се оправя там с ония българи. Понеже знае, че нямат много избор. Повечето високоплатени работни места са outsource. Преведено значи работа за нископлатени чужденци.
                            Ами писнало ми е отдавна. Да се оправдават с поредното поскъпване на тока - видиш ли щото нямало наплив за парно. Някакви бездомни песове тормозели един блок в Младост, и БТВ отива да снима репортаж. Ако ти оберат дома - най много после да имаш задължението да ходиш до полицията да даваш редовно показания докато прекратиш делото. Мога да продължавам до утре.
                            А към колегите с многото къщи - при цялото ми уважение... Да си хвалят наследството на някой друг! Преклонение и почит към парите на баба си няма да получат от мен! Останалите си знаем, че го ду*хаме, до момента изборът си е мой, че съм тук. Имам избор. Не се оплаквам.
                            Последно редактирано от Rabin; 20-06-11, 09:23.

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                              Какво си ти!!!
                              Сетих се ! – Бъдещето на България!!!Едно големо НИЩО!!!
                              Жал ми е за БГ, че такива останаха....празни множества.

Ти продължавай - с работата по 16 часа на ден...банката чака от теб , а мен ме наричаш бачкатор.....Комик!
                              Ти не си дораснал в главата , за да седиш на маса с мен и да говориш...Неможеш да ме разбереш, защото общуваш със себеподобни...

Аз не съм като теб! Купувам Кеш...колите си.Така е и с местата в които живея.Мога да бъда навсякъде, и то не под наем.....или в ипотека за 30год. напред...
                              В Бг хранех подобни на теб със заплати.....А Ти , маламажка и пердашка незнаеш какво са....щото и колибка за куче не си сковал, камо ли бетон да си бъркал, арматура да си връзвал, куфраж да си правил.....къща да си строил...
                              Твойта България....не е МОЙТА БЪЛГАРИЯ!!!
                              В мойта България живееха много хора като Дроба, Рабин, Вени1, Тихомир, Бий Симо, Макса...и много други Мъжкари.Тогава нещата ги наричахме със истинските им имена..
                              16 - те часа, метрото и ипотеката бяха в кавички , демек отнасяха се за емигрантите не за мен, но и затова трябва акъл да го вденеш. Не ми се отговаря на теб, щотоо си много зле и много далече от истината, иначе аз къщи и сега строя, но не като бачкатор, та прав си незнам какво е маламашка, щото не съм общак. Горе ти писах, щом си толкова отворен, като се върнеш в България званни ми, телефона ми го има тук във форума, пък после пиши пак по форумите кой е нищо, кой е въздухар, кой е емигрант. Пък и като е толкова зле в България и хората останали тук сме толкова зле според теб, то тогава какво правиш в български форум, що не си намериш някой високо интелигентен тунизийски форум и да си избиваш комплексите в него. Щото аз и всички останали в България може да сме всякакви, ама не ни се налага да работим за негри и африканци, че да можем да се прехранваме.

Коментар

Темата се видоизмени къде живеят по качествените българи тук или в чужбина.

А отговорът е лесен и тук и там.Само че тук живеят като вътрешни емигранти в свой собствен паралелен свят .

Всеки е свободен сам да реши къде желае да живее.Има хора(като мене)които не желаят да напуснат България по ред причини.Това не значи че аз съм добрия а тези мои приятели и роднини които живеят из Европата и Америка не са прави.

Поздрави и спадвайте добрия тон да не погубиме хубавата тема
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X