Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
    Добре, но ако се разчиташе само на плюене ББ щеше да е анихилирал има няма 3-4 партии и 200 депутата?! МИНИМУМ.
    Като оставим настрана онуй преди 1989 виждаме какво беше преди няколко години, а то беше много по-хубаво от сега. Защо ГЕРБ не остана в сърцата на хората? Защо асфалта не топли душите ни?
    Не знам розови очила ли съм сложил, но аз разлика към лошо не виждам. Виждам някакви опити за промени които в повечето случаи се взимат на нож от много хора и това ме дразни. Виждам и как се пуска някоя новина за нещо което не се случва и Б.Б. става много лош без да направи нищо, примери много.

П.П. Писали сме заедно. БСП без ДПС няма както и обратно. Мисля, че тъй като и тяхните позиции отслабнаха ще сме свидетели на много общо кандидати на местните избори. Всичко пак се свежда до активност.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
      Също не виждам в компилацията НДСВ. Според мен ще се опитат да се вкарат в Парламента, за да се изтъргуват в коалиция с БСП, БСП ще се стеми към коалиция без ДПС по възможност... ама май бягаме от темата...
      Нищо, нали сме в спама. Не сложих НДСВ защото моите анализатори () ги считат за умрели предвид стремглавото им пропадане за толкова кратък отрязък от време.

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      Не знам розови очила ли съм сложил, но аз разлика към лошо не виждам. Виждам някакви опити за промени които в повечето случаи се взимат на нож от много хора и това ме дразни. Виждам и как се пуска някоя новина за нещо което не се случва и Б.Б. става много лош без да направи нищо, примери много.
      Взимат се на нож защото са непопулярни и също така хората са скептични за умственият багаж на хората от ГЕРБ. Дали пък причината не се крие в качеството на кадрите на ГЕРБ?

Коментар

Нищо, нали сме в спама. Не сложих НДСВ защото моите анализатори () ги считат за умрели предвид стремглавото им пропадане за толкова кратък отрязък от време.

Взимат се на нож защото са непопулярни и също така хората са скептични за умственият багаж на хората от ГЕРБ. Дали пък причината не се крие в качеството на кадрите на ГЕРБ?
        Като цяло ГЕРБ има недостик на кадри според мен. На тези избори въпросът според мен ще успее ли ГЕРБ да предложи добри кандидати. Реално читави хора рядко се занимават с политика, а ако случайно излезе някой такъв винаги ще се намери накоя кирлива риза която да му бъде изкарана.

Харесва ми, че в последните мнения се води цивилизован диалог, а не се караме. Дано разговорът се задържи в добрия тон.
        Телефон - в профила!

Коментар

Герб страдат от милиционерското си минало.Това не са хора които могат да мислят ,а само хора които изпълняват заповеди.
          И за да ти опонирам- това което ти смяташ за промени са само и само с цел да останат във властта по дълго време и да цицат.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
            Като цяло ГЕРБ има недостиг на кадри според мен. На тези избори въпросът според мен ще успее ли ГЕРБ да предложи добри кандидати. Реално читави хора рядко се занимават с политика, а ако случайно излезе някой такъв винаги ще се намери накоя кирлива риза която да му бъде изкарана.

Харесва ми, че в последните мнения се води цивилизован диалог, а не се караме. Дано разговорът се задържи в добрия тон.
            Мисля си че ГЕРБ събраха прекалено много омраза. Едва ли вече имат значение колко качествени кадри ще докарат /да не говорим че и качествените кадри ще бягат от тях предвид славата на ГЕРБ/.

Ето нещо което много ми хареса >> http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=121807

Да, така трябва да се водят дискусиите и съм радостен от това .

Коментар

Мисля си че ГЕРБ събраха прекалено много омраза. Едва ли вече имат значение колко качествени кадри ще докарат /да не говорим че и качествените кадри ще бягат от тях предвид славата на ГЕРБ/.

Ето нещо което много ми хареса >> http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=121807

Да, така трябва да се водят дискусиите и съм радостен от това .
              Идват избори, там всичко ще се изясни. Дано да има прилична избирателна активност, пък тогава който ще да печели.
              Телефон - в профила!

Коментар

Основния воденичен камък на шията на ГЕРБ е воденето на небалансирана политика (мисля, че вече го писах някъде). Във всички учебници по Политология пише, че във времена на криза трябва да се води социална политика, което е принципна лява политика. В момент на възход - дясна политика. У нас винаги е на обратно. Освен това "лявото" и "дясното" имат някакви лица, но нямат никакво съдържание и хората не могат да припознаят нито едните нито другите. Това е резултатът на 20-годишно поддържане на неустойчиво равновесие в обществото. Хората се уморяват. Всъщност - хората се умориха.
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                  Основния воденичен камък на шията на ГЕРБ е воденето на небалансирана политика (мисля, че вече го писах някъде). Във всички учебници по Политология пише, че във времена на криза трябва да се води социална политика, което е принципна лява политика. В момент на възход - дясна политика. У нас винаги е на обратно. Освен това "лявото" и "дясното" имат някакви лица, но нямат никакво съдържание и хората не могат да припознаят нито едните нито другите. Това е резултатът на 20-годишно поддържане на неустойчиво равновесие в обществото. Хората се уморяват. Всъщност - хората се умориха.
                  Хората се умориха от некомпетентност и безнаказаност в тази държава от последните 22 години, а може и малко по отрано(1986-указ 56). Как за толкова време всяка една партия дошла на власт започваше веднага да разпределя всичко и да мисли от първия ден за това как пак да са на власт след 4 години отново.
                  Управляващите влачат всичко каквото имат опозицията се чуди какво да измисли защото на нея подхвърлят трохи или не им дават каналите. И после се сменят и пак отначало, като перпетум мобиле.
                  Защо не се взеха заедно да направят нещо добро, но не за себе си, а за държавата, пак щеше да има и за тях, ама не човешката алчност и глупост са безгранични.
                  А тея всичките "злета" ние си избираме. Всичките "те" са деца на една и съща школа.
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                    Как за толкова време всяка една партия дошла на власт започваше веднага да разпределя всичко и да мисли от първия ден за това как пак да са на власт след 4 години отново...
                    Ами ако не само мислеха ами и действаха с презумпция да ги преизберат щяхме да цъфнем и вържем отдавна.
                    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X