Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Коя партия е най-голямото ЗЛО?

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
    Ще е интересна и една паралелна анкета: "На коя партия феновете и са по-големи тъпаци"
    Аз пък, си мисля, че не може да си поне малко не-тъп и да си фен на коя да е от българските политически партии....
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Искам опция да гласувам за всичките едновременно!

Коментар

Интересно... След като въпроса е "Коя партия е най-голямото зло?" никой не дефинира в случая какво се разбира под зло и оттам да тръгне дискусията.
        Иначе коментарите са забавни както винаги. Напомнят ми вестниците от близкото минало...

Ето този пост ми е най-забавен -
        Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
        При предишните баща ми работеше по едни държавни проекти към една фирма, доста добре се "усвояваха" едни европари и поради тази причина фирмата плащапе доста прилично. Сега и аз ли да викам за тях?
        Последно редактирано от CAESAR; 17-06-11, 07:23. Причина: Допълнение
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
          Искам опция да гласувам за всичките едновременно!
          . Аз имам предложение да се промени начина на гласуване за парламент - да се гласува с негативен вот с повече от една възможности и да се допускат в парламента само парти които са събрали над 5% от негативният вот, като победител ще е тоя с най-малко гласове . Така ще е по-лесно за гласуване и ще се дигне значително %%%% гласували .

Дообре, защо двете най-мразени партии са винаги с твърди позиции в парламента. Каквото и да стане те са или опозиция, или не са опозиция. А другите с малкото точки в темата са едни партии еднодневки които имат сили за 2-3-4 години и след това им клюмва гордостта.
          Дали пък не е по-добре да си мразен и обичан /въобще да предизвикваш някакви чувства, отколкото да не се говори нищо за партията/?

пп ама как съм нацелил датата за затваряне на анкетата - 13.12.11. Качествен кадър съм аз - като за парламента директно ).

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
            Дообре, защо двете най-мразени партии са винаги с твърди позиции в парламента. .
            Много просто - това е резултат от медийното облъчване. Затова се стига и до абсурди, като в цитата в моя пост по-горе.
            И освен това те са единствените реални политически сили (не зависимо от това дали ги харесваме или не).

Коментар

. Аз имам предложение да се промени начина на гласуване за парламент - да се гласува с негативен вот с повече от една възможности и да се допускат в парламента само парти които са събрали над 5% от негативният вот, като победител ще е тоя с най-малко гласове . Така ще е по-лесно за гласуване и ще се дигне значително %%%% гласували .

Дообре, защо двете най-мразени партии са винаги с твърди позиции в парламента. Каквото и да стане те са или опозиция, или не са опозиция. А другите с малкото точки в темата са едни партии еднодневки които имат сили за 2-3-4 години и след това им клюмва гордостта.
              Дали пък не е по-добре да си мразен и обичан /въобще да предизвикваш някакви чувства, отколкото да не се говори нищо за партията/?

пп ама как съм нацелил датата за затваряне на анкетата - 13.12.11. Качествен кадър съм аз - като за парламента директно ).
              Твърд електорат. На всеки 8 год. има по-ниска активност защото хората са разочаровани от вота си не гласуват и пак на власт са БСП и ДПС. След това хората виждат, че е по-добре всеки пред тах и пак отиват да гласуват. Затвотен кръг от 1989г.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                Много просто - това е резултат от медийното облъчване. Затова се стига и до абсурди, като в цитата в моя пост по-горе.
                Съгласен съм, но ББ също облъчваше яко 10 години, а от както е на власт само мач не съм го видял да коментира в телевизията. И все пак ГЕРБ се сгромоляса.

Коментар

Твърд електорат. На всеки 8 год. има по-ниска активност защото хората са разочаровани от вота си не гласуват и пак на власт са БСП и ДПС. След това хората виждат, че е по-добре всеки пред тах и пак отиват да гласуват. Затвотен кръг от 1989г.
                  Да, за съжаление твърдият им електорат е силен коз, но с всяка една година той се топи /по чисто технически причини...живота и смъртта/, и все пак от някъде се раждат нови поддръжници на партията. Защо не си цакат вота за синята идея?

Коментар

Съгласен съм, но ББ също облъчваше яко 10 години, а от както е на власт само мач не съм го видял да коментира в телевизията. И все пак ГЕРБ се сгромоляса.
                    Ами много просто - освен горецитираните 2 партии всички останали са медиен балон, а едно от основните свойства на балона е да се пука рязко... От политическа гледна точка няма да се оправим скоро...

Коментар

Да, за съжаление твърдият им електорат е силен коз, но с всяка една година той се топи /по чисто технически причини...живота и смъртта/, и все пак от някъде се раждат нови поддръжници на партията. Защо не си цакат вота за синята идея?
                      Ето едно правилно наблюдение. Значи съждението за твърдия електорат като единствен е невярно...

Коментар

Електората им се топи много по-малко отколкото си мислим. Нямаш си на идея колко млади подръжници на по 20-25 години имат. Електората им ще се топи още малко и след това ще остане постоянен докато парите на партията свършат, а те ще свършат когато тя няма власт известно време. Младите са подръжници по наследствени и икономически причини. Тъй като голяма част от икономиката на страната е изградена и все още е на партийни кадри се назначават свои хора, макар и без нужните качества на всякаква работа и ниво. Кофти, но факт, някои работи не са се променили от 1989г.. Освен това не ти ли прави впечатлени колко усилено се работи за плюене на Б.Б. и компания? Реално опозиция няма и алтернатива няма, от това следва много ниска избирателна активност което е и целта. Всяко оплюване на Б.Б. носи още един депутат на БСП или ДПС в парламента.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Гледам горе диаграмата и си мисля - дали не виждам резултатите от следващите парламентарни избори? Според мене няма да е много по-различна картинката...

Коментар

Кофти, но факт, някои работи не са се променили от 1989г.. Освен това не ти ли прави впечатлени колко усилено се работи за плюене на Б.Б. и компания? Реално опозиция няма и алтернатива няма, от това следва много ниска избирателна активност което е и целта. Всяко оплюване на Б.Б. носи още един депутат на БСП или ДПС в парламента.
                            Добре, но ако се разчиташе само на плюене ББ щеше да е анихилирал има няма 3-4 партии и 200 депутата?! МИНИМУМ.
                            Като оставим настрана онуй преди 1989 виждаме какво беше преди няколко години, а то беше много по-хубаво от сега. Защо ГЕРБ не остана в сърцата на хората? Защо асфалта не топли душите ни?

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                              Гледам горе диаграмата и си мисля - дали не виждам резултатите от следващите парламентарни избори?
                              Не бих се изненадал!! Също си мисля че на там отиват нещата.

Коментар

Не бих се изненадал!! Също си мисля че на там отиват нещата.
                                Също не виждам в компилацията НДСВ. Според мен ще се опитат да се вкарат в Парламента, за да се изтъргуват в коалиция с БСП, БСП ще се стеми към коалиция без ДПС по възможност... ама май бягаме от темата...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X