Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?

Ако наистина е ПРИЯТЕЛ,каквито за съжаление има все по малко,би трябвало да си готов да му дадеш много повече от колата.Не е ли така?

Коментар

Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнение
      Ако наистина е ПРИЯТЕЛ,каквито за съжаление има все по малко,би трябвало да си готов да му дадеш много повече от колата.Не е ли така?
      Стига да не е от шофьорите дето на каквото не са се качили, това не са строшили. Щото в такъв случай даването на колата може да е чудесен повод да разпърдим гащи, дори да сме били цял живот заедно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Давал съм=проблеми, вземал съм=пак, затова в последно време избягвам да давам, а вземам само с крайно неудоволствие и то след много кандърми(обикновено за да свърша някаква работа на собственика). Карам си моята кола и предпочитам ако е възможно да закарам някъде някой отколкото да му дам колата си. А въпросът за приятелите е друг и огромен, пък и не е за тази тема, така че ще се въздържа, но има приятели и "приятели". А ако недай си боже възникнат непредвидени ситуации и се наложи намеса на финанси, то нещата стават доста неприятни понякога. И завършват със смърт на приятелството. Не знам , може би имам много насъбран горчив опит.

Коментар

Много пъти съм взимал от кума ми жипката му , както и той е ползвал моята проблеми нямаме , има хора на които съм давал , но не бих повторил грешката си , та зависи от човека

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Стига да не е от шофьорите дето на каквото не са се качили, това не са строшили. Щото в такъв случай даването на колата може да е чудесен повод да разпърдим гащи, дори да сме били цял живот заедно.
            Не е само до шофьор... Има непредвидени ситуации.
            Преди време трябваше да превозвам някакви глупости. Трябваше ми ремарке, имаше откъде да взема, но колата ми беше без теглич. Приятел предложи да взема неговата кола с ремаркето. Финално се разбрахме той да си кара колата. И, стигнахме до мястото за товарене, колата няма палене. Стартерът умря. Дребна тъпотия, но добре че собственикът на мепесето присъстваше. Не, че е нещо кой знае какво или пък непоправимо, но е предпоставка да остане едно лошо чувство и у двамата...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Re: Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?

Замислих се дали ако ми се наложи някой познат би ми преотстъпил автомобила си за някоя почивка или просто уикенд до някъде
              И да се сърдиш и да не се сърдиш аз НЕ
              Може би колело бих ти дал, ако имах

Коментар

От: Re: Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                Може би колело ако имах
                Ти къде се буташ? Жулиета пише "познат"...
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                  Може би колело бих ти дал, ако имах
                  След 6 катастрофи, последната от които доста сериозна, на жена си и аз не давам да шофира. Но при вас може и да не е чак толкова страшно.

Коментар

Тц,тц,тц големи мъжкари се извъдихте!
                    Аз и не искам да шофирам, предпочитам да се возя.
                    А дали ставам за шофьор, времето ще покаже.
                    Не забравяйте, че има все пак 2-3 процента от жените, дето стават за шофьорки!
                    Това ме навежда на мисълта да пусна тема "Какви качества са нужни на добрия шофьор?"!
                    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      След 6 катастрофи, последната от които доста сериозна, на жена си и аз не давам да шофира. Но при вас може и да не е чак толкова страшно.
                      Стига, бе чак 6? Таман се е научила!
                      п.с. да чукам на дърво, до сега в семейството нямаме премеждия с тенекета. Тя и щерката кара от 3 години.

Коментар

Какво била жена без шофьорска книжка?
                        Национално богатство...

Майтап, надявам се дамите да имат чувство за хумор и да не се засегнат.
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Какво да се сърдим дамите като повечето са истинско Бедствие по пътищата!
                          Такива изпълнения съм виждала от жени зад волана, че косата да ти настръхне, а като почнат да ми се оглеждат, гримират, оправат косата, ужаааааааааас!
                          Или се чуди 5 мин. защо е дала ляв мигач, а май трябва да завие надясно или защо да не спре движението, че трябва да направи обратен завой на път с ограничение например 130?
                          Да, така е, но има и изключения!
                          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Давали сме и сме взимали всякакви МПС-та. От скутери до камиони. Мен лично една случка ме накара да не давам повече Мотор. Дадох го на един доста по-голям от мен роднина и ми се обадиха след час да отида във Военна болница.
                            Човекът повече от 11 месеца не можа да стъпи на крака си - куп операции, килограми пирони, кокали, присаждане на кожа ....! За състоянието на мотора и дума не може да става - купчина ламарина, която пред човешкото здраве и живот не значи абсолютно нищо
                            Дълго време се чувствах виновен, като виждах колко трудно и болезнено преминава лечението.

Сега ако изобщо давам мотор на някой - те са 2ма-3ма човека, за които знам, че ще бъдат разумни /въпреки, че в по-горният случай моят човек не е имал вина/
                            Това ме спира да си давам превозните средства.
                            За ползването от мен - взимал съм няколко пъти с ясната представа, че случи ли се нещо ще трябва да го върна в състоянието, в което съм го взел от собственика!
                            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                            А+
                            LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                              Не е само до шофьор... Има непредвидени ситуации.
                              Разбира се че има. Ако смея да нарека някого "приятел", това значи че го познавам добре и отдавна. Съответно знам и как кара, и как си поддържа собствената кола. Тогава и да стане нещо непредвидено, няма да имам съмнения в него. Всичко се случва. Затова и мразя да взимам возило назаем.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Таман се е научила!
                                Изобщо не споделям подобен оптимизъм. Белите ставаха все по-големи, а от последната мина половин година и още имаме проблеми с равновесието и други елементи от реалността.
                                Отделно, че като се сметнат за този период всичките ремонти по тенекиите и една напълно убита кола, таксито изглежда икономична и много по-сигурна алтернатива.

Извод (подкрепен от група лекари) - книжката на трупчета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X