Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?

Да, няма проблем, стига да му имам доверие. Ама трябва да е проверен, сигурен човек. А просто, защото някой си има нужда - айде, нема нужда ................ и аз имам безброй нужди, ама никой не ме пита.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Да, няма проблем, стига да му имам доверие. Ама трябва да е проверен, сигурен човек. А просто, защото някой си има нужда - айде, нема нужда ................ и аз имам безброй нужди, ама никой не ме пита.
      Е нЕма ли да дадеш тераното за едно кръгче, ако ти цъфна на гости бре, мискинин?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз съм вземал два-три пъти, но не съм давал. Просто не са ми искали, иначе нямам проблем с даването. Като се знам каква поддръжка правя, не бих се изненадал, ако въпросният приятел се обади по телефона да отида да си прибера бараката отнякъде...
        По тази причина се замислям дали да не откажа на нмякого, ако ме помоли за колата-аз мога да се справя с доста повреди, но друг човек който не знае къде съм вързал тел, и откъде съм взел "плюс" за десниястоп-може да се окаже в небрано лозе...

А който ме е виждал как карам витарата даже няма и да си помисли да ми даде колата си да я карам...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Давал съм стария пасат. За джипа ще се замисля сериозно. Има обаче няколко човека, на които и него ще го дам без да се замисля. Вземал съм обаче, само коли, за които съм бил сигурен, че ще мога да ги платя ако стане нещо!
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            ...А който ме е виждал как карам витарата даже няма и да си помисли да ми даде колата си да я карам...
            Сякаш не съм ти давал буса , като те знам как караш горката витара.
            За взимането също съм взимал , но принципно винаги питам има ли предпоставки нещо да се счупи .Като давам моите коли винаги предупреждавам за това което мисля че е съмнително.
            RAV 4
            F650GS

Коментар

И съм взимал и съм давал. Понякога просто се налага. Макар, че последния път като бях с чужда кола ми лепнаха акт, щото собственика, блейка с блейка, забравил да мине ГТП
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Е нЕма ли да дадеш тераното за едно кръгче, ако ти цъфна на гости бре, мискинин?
                Спарки, за тебе може винаги, само дето Тераното се превърна в Паджеро, а преди това два пъти в Чероки, после стана Гранд Чероки. Май най му харесва да бъде японец.
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ако ми е истински приятел няма да ми я поиска!

Никога не съм отказвал на приятел да му свърша работа както и обратното но за съжаление се броят на пръсти.
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Мишо, ти ли раздигна тема на 6 години бре?

Коментар

Важното е да сме млади по дух, к'во като е стара.
                      Не бях я виждал, тъкмо повод.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

И аз така та отговарям - да,давал съм,той па на края на месеци слезе от Бавареца и си купи Мерцедесче.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Давал съм и съм взимал много пъти, но това само с приятели съм го правил и то много близки, защото си имаме пълно доверие.Баща ми обичаше да казва- ламарини се ремонтират лесно , но човек трудно можеш да ремонтираш. Преди 8 години направих грешка- купих си едно БМВ 520 Е34 на изплащане от един мой познат. Колата беше на сметка и си викам ще я препродам и ще му я доплатя и ще изкарам някой лев. Да ама не. В стремежа си да изкарам пари я дадох на друг познат( не ми беше голям приятел, но си мислех че го познавам добре, щото знам къде живее и си пием бира заедно), който прояви интерес да я купи. Взе я за два дни за проба и повече не я видях, а също и него. Оказа се че той тайно се е занимавал с трафик на хора и е бил арестуван в Гърция с нелегални емигранти. Осъдиха го на 24г., а колата естествено беше задържана. Каква драма с документи и т.н. няма да разказвам. Доплатих си колата естествено. От тогава това ми е обица на ухото, бая тежка за да се замисля винаги преди да предприема нещо с кола.

Коментар

Все още съм склонен да го правя, но само на приятели от преди 10-ти.
                            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                            Из "Златния телец"

Коментар

Привет, колеги ! Искам да Ви питам един принципен въпрос във връзка с темата. На два-три пъти ми се случва да карам така да се каже чужда кола. В единия случай беше Жигула-та/ че и Пасата му/ на баща ми, а в другите колите на познати. При последния път/от по-миналата година/, бях разбрал, че е излязла някаква заповед, че за да карам кола, която е чужда собственост трябва да имам заверено полномощно от собственика на въпросната кола. така, че се наложи да изчакам да ми направят полнозмощно и тогава вече спокойно си карах. Та въпроса ми е , когато решите да услужите с кола или на Васа да услужат, съобразявате ли се с такова изискване или не Ви се е налагало да го мислите ?!
                              Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

не
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X