Замислих се дали ако ми се наложи някой познат би ми преотстъпил автомобила си за някоя почивка или просто уикенд до някъде, вие как бихте постъпили, бихте ли дали колата си?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?
Свий
X
-
Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?
Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофтТагове: Няма
-
От: Бихте ли дали автомобила си за няколко дни на приятел?
Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнениеАко наистина е приятел, знам как мисли и постъпва, имам и друга кола, която да ползвам, защо не...www.4x4Trips.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнениеАз пък бих взел кола на приятел за пътуване само в краен случай. Акълът ми ще е само в нея, да не й се случи нещо.
Поне аз така бих реагирала!Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
-
Като с всичко друго - зависи от приятеля. Има такива, на които без колебание, защото знам как карат и как поддържат колите си. А има и други, на които - никога. И това колко близък приятел е няма нищо общо с решението.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Давал съм и съм взимал. За даването ми е почти все тая, но избягвам да взимам. Както някой по-горе отбеляза, само я мислиш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнениеТой нали ти е приятел, ако не дай си боже се случи нещо с колата, не би ли трябвало да реагира, казвайки ти - Майната му, ламарина, ще я оправим, нали вие сте живи и здрави и ще се разберете за поправката!
Поне аз така бих реагирала!
Коментар
-
Имаше една приказка -
" Кола, жена и пушка назаем не се дават"
Въпреки нея, има хора, на които с удоволствие съм давал, и ще давам колите си, и други, за които това не важи.
Не бих взел чужда кола - случвало ми се е два пъти досега само.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМоите кошници редовно ги давам. Едната е особено популярна, защото за 15лв стига до морето. Досега не са ставали големи бели.Публикувайте отговор
Коментар
-
Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеОфтопик, понеже и аз искам такава кола: Това с бутане ли се постига?
...предполагам.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеОфтопик, понеже и аз искам такава кола: Това с бутане ли се постига?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар