Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
    Много мразя като спра на пешеходната пътека да дам път на пешеходец,той да дава път на мен.Според мен това си е неуважение на жеста който шофьорите правят към пешеходците.След като вижда,че автомобила спира заради него да си миинава,без да се уговаря кой да мине пръв.
    Няма какво да мразиш, свикнали са. Ще свикнат и наопаки, ако има условия.

Коментар

http://www.vbox7.com/play:d46aef1c
      http://www.vbox7.com/play:7abc6841&al=1&vid=281787
      Последно редактирано от Людмил Кюковски; 27-04-11, 00:53.
      Лудак

Коментар

Това с колелото е много добро......но както се вижда, дори пиян, човека гледа да се движи почти извън платното

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
          Много мразя като спра на пешеходната пътека да дам път на пешеходец,той да дава път на мен.Според мен това си е неуважение на жеста който шофьорите правят към пешеходците.След като вижда,че автомобила спира заради него да си миинава,без да се уговаря кой да мине пръв.
          Причинате е елементарна - тотална липса на доверие между нас си, а защо стана така е дълга и сложана тема свързана с една камара безобразия по цялата ни територия не от сега или вчера.
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

А като стъпят на пешеходната пътека за да си чакат такси , маршрутка или да си говорят и набия аз спирачки и спра и те ме гледат опулено като телета.

Коментар

В далечната 1994г. ходих до Швейцария. В едно малко градче бях застанал без да искам до пешеходна пътека да изчакам един приятел. Като погледнах към улицата , бях изненадан от факта, че колите са спрели. Та така.
              Предполагам, че вече сме ги научили да не спират.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Предполагам, че вече сме ги научили да не спират.
                Не. Сведения от съвсем скоро от Цюрих - и сега е такъв порядъкът, а за който не спре има "щрафен унд дупкен в талонен" или както там звучи на местния език "кво ш праим ся".

Коментар

От: Re: От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Стоенето на пешеходна пътека, спирането на маршрутки на кръстовища или по средата на бул.Дондуков и още много идиотщини от сорта, си е въпрос на възпитание и уважение към околните.

Мога да дам пример с Австрия, където когато ходих за първи път през 1993г., колите спираха щом стъпиш на пешеходна пътека. С превземането на запада от българи, румънци и т.н. гастербайтери, с течение на годините, това спиране започна лека полека да оредява.

При последното ми ходене във Виена, преди две години, забелязах че спиращите и неспиращите на пешеходна пътека автомобили са 50/50.
                  За сметка на това, поради същото това превземане на западните страни от наша и съседни държави, жените им са станали по-красиви

Поздрави на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X