Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Ясен трие и наказва, като подпалите на расистка тема. Нямам нищо против думичката цигани - много хора наричат себе си така, няма аз да ги прекръствам. Просто за пореден път се опитвам да ви напомня, че причината за циганската престъпност и закононарушения, е лошата и избирателна работа на органите, натоварени да въдворяват правилата и законите. Да ругаете циганите като такива за проблеми, които са си чисто български (на държавата България), си е расизъм от най-тъп вид.
    Ами то изтритите мнения са в тази насока, че органите не си вършат работата избирателно и по точно срещу "римляните". То е ясно, че те самосъзнание, да живеят нормално в това общество нямат и просто законите и правилата трябва да се спазват от всички, а не тези които най-малко искат да спазват някакъв ред, да няма последствия за тях.
    Последно редактирано от g06ko; 26-04-11, 15:30.

Коментар

Просто за пореден път се опитвам да ви напомня, че причината за циганската престъпност и закононарушения, е лошата и избирателна работа на органите, натоварени да въдворяват правилата и законите. Да ругаете циганите като такива за проблеми, които са си чисто български (на държавата България), си е расизъм от най-тъп вид.
      Ясене не е точно така. Туземците нямат вкарване в пътя. Сигурен съм че и от научна гледна точка е доказано, а на вярно и от математическа, магическа и т.н. Ето една интересна статия. Не е конкретно за циганите а за емигрантите с мюсюлманска вяра http://kafene.net/analysis.html?fb_1..._anch=11620627 . Те не носят отговорност пред закона в голяма част от случаите, ето това е дискриминацията спрямо нас.

Иначе и ние сме напред. Имаме вело алеи, а тия самоубиици пешаходците и велосипедистите само се натискат да карат и вървят по пътя за мпс та!!! Газете щото имат къде да карат.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:velo aleq v BG =].jpg
Прегледи:1
Размер:389.4 КБ
ID:5271647
      Последно редактирано от T-1000; 26-04-11, 15:44.

Коментар

Re: От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Искаш да кажеш, че си видял конкретно нарушение, което създава опасност за ПТП, повтаря се често и за него пишеш из форумите, вместо да вдигнеш телефона и да съобщиш на номер 112 ?
        Да ти предам ли какво ми каза дежурния от 03 РУП оня ден "как си представяте да се усмири пиян циганин" и после хората да звънят - хаха. Незнам ти колко си звънял, но аз доста и мога да ти кажа съвсем отговорно, че ефект няма. Той дежурния чак мен ме пита как да се оправи, ами честно казано аз имам много начини ама после ще писне сигурно цялата държава, че съм бил расист. Това е по повод ежедневна циганска музика и несъобразяване с никакви правила, ежедневно обаждане на органите и около едно часово пазарене докато мангалите благоволят да си спрат музиката. Незнам къде живееш и дали се сблъскваш с мангустите ежедневно, но ако имаше някакъв контакт щеше да ме разбереш. Не, че не си прав в частта че и органите на реда не стават за нищо и на тях трябва да се сърдим, но направи разлика в местата където живеят цигани и места където живеят бедни българи, разликата веднага мога да ти я кажа и тя не зависи от органите - едното място е сметище, а където са българите говоря за по бедни хора все пак е чистичко, стига да няма мангали защото нещата веднага се променят.
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

От: Re: От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Тези снимки са от кв.Красна поляна на тях се вижда кой е с каруца, кой е с кон и къде се движат.И спазват ли някаква забрана въобще-тротоари, стълби, алеи, детски площадки, зелени площи и т.н. За тях няма санкции, наказания и дори предупреждения- кой е виновен всеки сам да си прави изводи.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q9_2.jpg
Размер:46.1 КБ
ID:5271662Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q2.jpg
Размер:89.2 КБ
ID:5271663Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q4.jpg
Размер:44.5 КБ
ID:5271664Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q.jpg
Размер:74.6 КБ
ID:5271665Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q1.jpg
Размер:84.5 КБ
ID:5271666Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q7.jpg
Размер:66.2 КБ
ID:5271667Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q6.jpg
Размер:77.5 КБ
ID:5271668Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q3.jpg
Размер:92.8 КБ
ID:5271669Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q5.jpg
Размер:69.6 КБ
ID:5271670Натиснете снимката за да я уголемите

Име:q9_1.jpg
Размер:55.5 КБ
ID:5271671
          Може и тамплиери да са повечето с коне и каруци знам ли.

Коментар

.......а се говори за расизъм, дискриминация и човешки права.

Ще повторя думи на колегите, законите за всички са еднакви.
            Незнанието на закона не уневинява никой.

Коментар

От: Re: От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
              Да ти предам ли какво ми каза дежурния от 03 РУП оня ден "как си представяте да се усмири пиян циганин" и после хората да звънят - хаха. Незнам ти колко си звънял, но аз доста и мога да ти кажа съвсем отговорно, че ефект няма.
              Следващия път звънни на 112. Това е различно от звънене в РПУ.

Коментар

Re: От: Re: От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Следващия път звънни на 112. Това е различно от звънене в РПУ.
                Аз звънях на 166 и оттам ме свързват с районното. Разговорите се записват, но на полицайте май не им дреме много. Затова си подадох писмена жалба за държанието на дежурния, след 4 дни същата работа. А и на 112 някой ще ме укорят ако звъня за музиката вечер. Винаги съм си мислел че е тел. за по сериозни работи.
                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                LZ1GGC

Коментар

Абе кви са тия интриги ? Цвета на кожата ли е важен или манталитета ?
                  Лудак

Коментар

Re: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=22284 - това е профила на човека тук дето ми писа на скайп, добре че беше забравил да си махне от скайп линк към профила му тук. Преди малко го махна и си смени и името на скайпа

Незнам какъв сте циганин или българин или какъвто и да сте, но не ви прави чест да се криете зад скайп и да ми говорите, че Ясен е циганин а вие сте българин и мразите циганите, но не го пишете в темите. Ето това вашето е интрига и ако се окажете и от малцинството хич не се сърдете на другите след това.
                    LZ1GGC

Коментар

От: Re: От: Re: От: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

Винаги съм си мислел че е тел. за по сериозни работи.
                      Сериозни де. Хубавото е, че не е само телефон, а цяла служба, която даже проверява какво е направено по сигналите. И да, за силната музика вечер също става.

Коментар

От: Re: Велосипедисти, каруцари и други пречещи на движението

http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=22284 - това е профила на човека тук дето ми писа на скайп, добре че беше забравил да си махне от скайп линк към профила му тук. Преди малко го махна и си смени и името на скайпа

Незнам какъв сте циганин или българин или какъвто и да сте, но не ви прави чест да се криете зад скайп и да ми говорите, че Ясен е циганин а вие сте българин и мразите циганите, но не го пишете в темите. Ето това вашето е интрига и ако се окажете и от малцинството хич не се сърдете на другите след това.
                        Ей това беше гвоздеят на темата.

Почвам все по-малко да разбирам какво е това "българин" (циганин знам какво е, живял съм доста време в непосредствен контакт с такива). Но от училище си спомням - "българин" категорично не значи клиничен идиот. В тази връзка, силно се дразня, когато някои конкретни хора се наричат българи. Развалят ми самочувствието на българин.

Коментар

Това е нашата бойна дружка от миналото "Детелина 74", която се разсърди на Форума, напусна с гръм и трясък и взе да пише от профила на мъжа си следствие на което.
                          Не е от ромски произход, що се касае за първични белези - след цитирания скайп разговор не се наемам да твърдя същото и за нечии манталитет.
                          Някои хора са отраснали "на пейката пред блока" и това им държи влага до сетен дъх.

Ясен, какво Ясен - аватара умира да контактува със зъби, виждайки представители на прослойката, в къщи е бил гален доста обилно от въпросния циганин.
                          Значи не е вървежен, не го докарва я на мирис, я на вид, я на двете.Майка му и тя така, та да не се надува въпросният Супермодератор, че ще яде кебапчета на корем по изборите.
                          Няма.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            да не се надува въпросният Супермодератор, че ще яде кебапчета на корем по изборите.
                            Няма.
                            Язък.

Коментар

Велосипедисти, каруцари...
                              Статистика, нещо, подкрепа на твърдението че те са основните пречещи на "движението"? Или като с алкохола - враг номер едно, цели 3-4% от смъртните случаи на пътя са от него.
                              Скоро ще яхна пак велосипеда и ще започнат да ми обясняват през отворения прозорец колко не съм прав и аз, и роднините ми до девето коляно, че не отбия да мине джигита. Та и с циганите така. Завиждам ви на оптимизма, че с тях ще изчезнат и проблемите по пътя

Коментар

Много мразя като спра на пешеходната пътека да дам път на пешеходец,той да дава път на мен.Според мен това си е неуважение на жеста който шофьорите правят към пешеходците.След като вижда,че автомобила спира заради него да си миинава,без да се уговаря кой да мине пръв.
                                0885719173-Красимир

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X