Обява
Свий
Няма добавени обяви.
500 000 самотни парижанки!
Свий
X
-
От: 500 000 самотни парижанки!
Ей, педофил, умнатаПървоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеНемога да разбера друго - ако минавате покрай училищата, или техникумите, ще ви направи...
А какви парчета има, майкоуууу!!!! Идва ти да виеш като вълк!

...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
По добре е да си осъзнат ценител, отколкото учител! Аде, честит празник! И ...ползвайте кондоми...колкото и да е неприятно! Червени - по Великден!Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеИстината е, че харесвам какички, съвсем сериозно!
Коментар
-
Май е време да се женишПървоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеИстината е, че харесвам какички, съвсем сериозно!
стига си обикалял пашитен
Ама при тези „красиви“ французойки
Хубавите жени започват на исток от австро унгарската граница
А по хубавите на изток от румънската
А най хубавите са на преди Урал и преди Кавказ където се допират двете раси
Вервайте ми

К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Ти направо систематично избиваш рибата, въпреки че вече сме в сезонната забранаПървоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеПо добре е да си осъзнат ценител, отколкото учител! Аде, честит празник! И ...ползвайте кондоми...колкото и да е неприятно! Червени - по Великден!
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Верваме ти душа, ама хубостта не е най-важното, ако се касае за допир повече от 2 или 24 часа... Познавам две хубавици баш от там, верно мноооооого са кипри, красиви жени, чак ми се доиска да съм мъж...ама като им влязох в къщите и ме дожаля...за мъжете им. Такава мръсотия, всичко на камари...мани-мани! Няма зимнина да направи, няма да изглади... една манджа се готви за една седмица...и такава специфична миризма на зарязан дом не бях подушвала до момента...сори. Не , че у българско ги няма и нашите писюрки, ама тези направо ме изумиха...Та...няма еталон..просто трябва жената да си е свястна...освен хубава, да е хем домакиня и чистница и мръсница...хахаха...те така ги разбирам аз нещата.Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
Май е време да се жениш
стига си обикалял пашитен
Ама при тези „красиви“ французойки
Хубавите жени започват на исток от австро унгарската граница
А по хубавите на изток от румънската
А най хубавите са на преди Урал и преди Кавказ където се допират двете раси
Вервайте ми

Коментар
-
Тя си е доказан бракониер.Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеТи направо систематично избиваш рибата, въпреки че вече сме в сезонната забрана
Коментар
-
Ти да прочете за нашенки некъдеПървоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеВерваме ти душа, ама хубостта не е най-важното, ако се касае за допир повече от 2 или 24 часа... Познавам две хубавици баш от там, верно мноооооого са кипри, красиви жени, чак ми се доиска да съм мъж...ама като им влязох в къщите и ме дожаля...за мъжете им. Такава мръсотия, всичко на камари...мани-мани! Няма зимнина да направи, няма да изглади... една манджа се готви за една седмица...и такава специфична миризма на зарязан дом не бях подушвала до момента...сори. Не , че у българско ги няма и нашите писюрки, ама тези направо ме изумиха...Та...няма еталон..просто трябва жената да си е свястна...освен хубава, да е хем домакиня и чистница и мръсница...хахаха...те така ги разбирам аз нещата.
А па от Пловдив

от Марково от Пунковски..........
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар