Обява

Свий
Няма добавени обяви.

500 000 самотни парижанки!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 500 000 самотни парижанки!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Ааа, не давам! Половин милион, един, толкоз - всичките са за мене! Който преварил, той натоварил. И хич не се опитвайте да ми ги крадете - ще се лее кръв!
    Eдно нещо не ми е ясно.
    Една ще ти приготвя салатката, втора ще ти сипва пиенцето, с трета ще водиш интелектуален разговор докато консумираш благинките от първите две.
    А останалите кво ще ги праиш ?
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      То бива алтруизъм бива, ама ти заради твоя набор го докарваш до хамелщина, ...
      Аре ся, подробности! Ти ме подкрепяй пък току-виж съм ти отпуснал една-две самотни нимфоманки(обаче повече не ми искай - и без това се разделям с тези с болка в сърцето)...

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
      Eдно нещо не ми е ясно.
      Една ще ти приготвя салатката, втора ще ти сипва пиенцето, с трета ще водиш интелектуален разговор докато консумираш благинките от първите две.
      А останалите кво ще ги праиш ?
      Ще ги редувам. Свободните ще ходят да ми копат картофите.

Коментар

Аре ся, подробности! Ти ме подкрепяй пък току-виж съм ти отпуснал една-две самотни нимфоманки(обаче повече не ми искай - и без това се разделям с тези с болка в сърцето)...

Колега тея за да са толкова много и все самотни едва ли са нимфоманки по-логично е да са фригидни и тогава ще ревеш за помощ ама нема

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
          Истина е. Даже почнаха дебати от типа ''.....а кой ще работи?'' Не е рядкост да видиш по строежите яки каки наравно с мъжете, а да не ти казвам колко са полицайки и жандармеристки .
          Голям кеф ще е наистина ако жени ти и тя може да зида, и бетон да поизлее където е нужно. Ей така между прането и готвенето.Прибереш се от работа- сготвено, изпрано, 2 стени на гаража измазани...еееех
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

За какви ли не глупости се сетих, но само не и за това. Абсолютна иновативност. Чест имею !
            Тази земя, по която тъпча сега,
            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
            тази земя – не е моя земя,
            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир
              Те две да ти останат, фърляй калпака на Айфеловата кула - и ние сме алтруисти, зер и да му помагаш и да го дискриминираш, гаранцията тече.

п.п.що не спуснеш темичката на онова място, има потенция да се развие/е, до маша няма да я докараме сигурно, ама знае ли човек/.Събота, студено - каква ни е работата...

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                Колега тея за да са толкова много и все самотни едва ли са нимфоманки по-логично е да са фригидни и тогава ще ревеш за помощ ама нема
                Туй заплаха ли е?
                Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                За какви ли не глупости се сетих, но само не и за това. Абсолютна иновативност. Чест имею !
                Охоо, да знаеше на какви висоти съм способен само...

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Те две да ти останат, фърляй калпака на Айфеловата кула - и ние сме алтруисти, зер и да му помагаш и да го дискриминираш, гаранцията тече.

п.п.що не спуснеш темичката на онова място, има потенция да се развие/е, до маша няма да я докараме сигурно, ама знае ли човек/.Събота, студено - каква ни е работата...
                Одмах.

Част от харема:

(по време на обедна почивка на картофената плантация)
                Последно редактирано от Тихомир; 16-04-11, 10:01.

Коментар

Тъй като не ми се ходи до Париж, как става те да дойдат тук?
                  Може ли да си поръча човек?
                  Ако да, записвам се за една руса-около 20 год, една чернокоса около 20 год. и една да може да готви до около 30.
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                    Плащали и билетите, ол инклузив, не бъди будала.Две вечери да омааш и дамаджанка червено вино, преди да се изложиш при някоя чума - се файда.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                      Може ли да си поръча човек?
                      Ако да, записвам се за една руса-около 20 год, една чернокоса около 20 год. и една да може да готви до около 30.
                      Ооо, много са скъпи. Пък и доставката... Абе, ще се разберем на лични ( да не се вдига много-много шум) , че ще ме подгонят за търговия с женска плът и ББ ще ми иска процент.

Коментар

Еййй, котараците се размечтаха...

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                          Еййй, котараците се размечтаха...
                          Моля, моля - при нас мечтите стават реалност!

Коментар

Абе, тоя нет много сече, шъл да е от джелезарията върху която съм се похендрил с лаптопа?Кула било, гордост било, едни евра на асансьора - нета им бъглясва.
                            Дип че транспорта до горе го плати русата, черната щяла да плаща плюскането на високото.
                            Ама нета сече, де.

Коментар

Моля, моля - при нас мечтите стават реалност!
                              Смело напред! ВЕрвам, че няма да изложите балканския ген!

Коментар

"Във Франция ако видиш хубава жена то тя е или чужденка или травестит" Това не е мое а на едно франсе и го цитирам за да ви сваля малко на земята че стигнахте космически висини Е утешението е че поне стават за другите трудови подвизи
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X