Обява
Свий
Няма добавени обяви.
500 000 самотни парижанки!
Свий
X
-
От: 500 000 самотни парижанки!
Гледам заглавието "гладна кокошка сънувала нещо" и не мога да разбера за какво всъщност е темата?
Коментар
-
За е..... и копане.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеГледам заглавието "гладна кокошка сънувала нещо" и не мога да разбера за какво всъщност е темата?
Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Преди време бях по работа в Париж цели три месеца. Квартирата ми бе на "пъпа" на града - площад Трокадеро, до старите военни гробища! За тези които не познават града, това е между Айфеловата кула и Триумфалната арка! За тези три месеца не видях нито една красива французойка! Нещо повече, младите момичета са силно занемарени на външен вид. Казано накратко - пълна трагедия! Самотни са, защото мязат на вълци и мечки стръвници! Ако бяха хубави - нямаше да са самотни, защото никой не бяга от хубавото... Така, че ентусиазъма на някой хора тук е направо неразбираем..?!! Може да се окаже, че не можете да изпиете толкова! Имайте го предвид...
Поздрави
Коментар
-
В България със сигурност има Повече Самотни Жени, защо като сте такива мераклии, не се "разшетате" у нас?
Имах като студент един колега, който се беше заел да "ощастливява" такива "Самотни дами" - Имаше Страхотен "Успех" (накрая вече не им помнеше имената), но бързо се изтощи, предаде и Ожени

Та с две думи - Няма нужда да биете път
Коментар
-
Българките изглеждат най-добре от всички.Не съм живял навън, но достатъчно чужденки съм видял. Ако не подражават на фолкпевиците рано- рано даже и още по- добре ще изглеждат ама...
П.П. Абе всъщност в кои точно години започна чалгарията у нас и от кои, че съм бил малък и не я слушам и сега? Смътни спомени имам от някои "култови" парчета ама не вярвам да са първите.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Май през 80-те години на миналия век:Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение...Абе всъщност в кои точно години започна чалгарията у нас и от кои...
Хисарския поп (Димитър Андонов) - "Дай си Сърцето На Който Искаш Ти", "Една цигара", "Обичам те дори когато си със друг".
Андон Събев - "Камъните падат".
Това си спомням аз. А само съм чувал легенди за култовата тогава "Кметска къща" в Хасково.
Коментар
-
Чалга си е имало винаги, в една или друга степен,ноПървоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнениеБългарките изглеждат най-добре от всички.Не съм живял навън, но достатъчно чужденки съм видял. Ако не подражават на фолкпевиците рано- рано даже и още по- добре ще изглеждат ама...
П.П. Абе всъщност в кои точно години започна чалгарията у нас и от кои, че съм бил малък и не я слушам и сега? Смътни спомени имам от някои "култови" парчета ама не вярвам да са първите.
първият "голям хит", "пробил" в дискотеките беше този:
Коментар
-
Във всички страни по Света има и хубави, и нехубави, и добри, и кучки, и кокони, и мърли.
Да се слагат всички /според нацията/ под един знаменател е глупаво.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Туй по нЕкоя Европейска програма ли е? Или "Игри на добра воля"?
Нали знаеш-Количествените натрупвания водят до качествени изменения!Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеПредставям си кви са каликандзери щом са самотни такава голяма бройка
Споко! Повечето бръмчат, но не жилят.Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеСмело напред! ВЕрвам, че няма да изложите балканския ген!

За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Явно за самотни броят жените, които не са обвързани в хетеросексуална връзка/ брак или съжителство/. Обаче поне половината са в хомосексуална такава...
От останалите около 250 000, поне половината са над 50 годишни...
От останалите около 125 000, поне половината са фригидни...

А от останалите около 75 000, поне половината са вълча порода..
От останалите около 37 000, поне половината имат много високи изисквания...

Егати, ми те не били чак толкова много сгодните самотни парижанки, които биха се зарадвали на българче от Своге

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар