Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прави ли са полицаите или не ?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прави ли са полицаите или не ?!?

абсолютно колега. Казах го защото трябва да има професионализъм и разбиране. Нищо повече. Желая ти успех

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
      Това са клипове за малолетни.Довечера съм на работа,може всеки да дойде и да опита да се държи по този начин.Закона може да е такъв р Украйна,но ние сме в България.
      Колега, а можеш ли обясниш кои член на кой закон е нарушил и защо го водят неправилно паркиран, ако както казва е непосредствено след пешеходната и на 5м преди другата? Благодаря

И това, че сме в Бг означава ли, че всеки полицай може да не спазва законите, защото се мисли за по силен? Според мен уважението трябва да е взаимно и заслужено.

Коментар

Вардаров, не ставай смешен - знаем си стоката. Като започнеш от министъра ви с шестте апартамента, дето разследват тъща му откъде му е подарила толкова пари и предварително се знае, че ще я обложат(евентуално) по ДОПК за неплатени данъци вместо да я разследват за пране на пари.
        Хайде обясни ми как оня ден прибирайки се от Виена по целия път не видях кьорав полицай - само в Сърбия мярнах полицейска кола, а в БГ на околовръстното на всяко кръстовище имаше полицаи, даже ме и спряха, но като прецениха набързо, че не съм за тях даже и не ми провериха документите на колата. За какво спират? За да демонстрират, че нещо правят? Ми да бяха взели по една лопата барем дупките по околовръстното да заринат, че да са с нещо полезни, а не да разглеждат ползата си единствено, като от кого какво могат да скалпират? Познатите лично на мен полицаи са станали такива за да са над закона. Може да има и други - ама аз такива не познавам. Явно ти, Вардаров смяташ, че си различен - ще ми е интересно да се запознаем и да видя най-сетне евентуалната добра страна на полицията.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от g06ko Преглед на мнение
          Колега, а можеш ли обясниш кои член на кой закон е нарушил и защо го водят неправилно паркиран, ако както казва е непосредствено след пешеходната и на 5м преди другата? Благодаря

И това, че сме в Бг означава ли, че всеки полицай може да не спазва законите, защото се мисли за по силен? Според мен уважението трябва да е взаимно и заслужено.
          Напълно подкрепям, и питам същото.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от g06ko Преглед на мнение
            ..... уважението трябва да е взаимно и заслужено.
            +100

Като патрул минава на червено, спира пред входа и разтоварва тубите с минерална вода пред блока... за фаровете казахме вече... какво ти уважение??! "Ти на интересен ли се пра`йш, БЕ?" ..
            - Извинявай, полицай ли каза, че си? Или кондуктор?
            Който има станция, да ги чуе "колегите" на Витошкия репитер как си говорят...

Коментар

Re: Прави ли са полицаите или не ?!?

Никакви правила не спазват полицаите, карат си както искат, а после се появява шефа на КАТ и вика правилата са за всички. Да ама не правилата са само за тези върху които може да се мародерства. Не виждам нищо лошо в клиповете, ако искаме всичко да е нормално трябва да има взаимно уважение. И тук са проблем тъмните стъкла, но никой не се и занимава да мери пропускливостта просто ти пишат акт, спират ти колата от движение пък ти ходи се жалвай. А къде може да се жалваме после от некомпетентност на служителите или от бездействието им ? После хората били виновни, трябва да има уважение. Е как да има уважение като най-големите нарушетели са сред полицаите и разни министерства и ведомства. Много ми е чудно като закона е еднакъв за всички защо на поне 10% от личните коли на полицаите стъклата са им тъмни. Както и защо има много други коли с тъмни стъкла, след като началника на КАТ каза, че законите са еднакви за всички. Или само по телевизията за пред хората са еднакви. Как може да иска някои от мен да уважавам хората които са най-големите нарушители. Законите трябва да са еднакви за всички, ако пише нямаш право значи никой няма право, а не "този бил такъв" онзи бил "колега", трети бил "на некой човек" и то кой остана да спазва законите само аз ли ?
              Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
              http://www.facebook.com/JeepBG
              LZ1GGC

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29042011(001).jpg
Прегледи:1
Размер:127.0 КБ
ID:5273718Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29042011.jpg
Прегледи:1
Размер:142.5 КБ
ID:5273719 Тъй де абсолютно прави са си. Те се закона, те казват кое е правилно кое не. Само да не си помислите, че си правят каквото искат. Отпреди няколко часа на същото място от клипчетата... Сега да не излезе, че съм заядлив, просто минавах оттам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X