Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опесъчаване?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Опесъчаване?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bordiur.jpg
Прегледи:1
Размер:44.0 КБ
ID:5249259

Така ми изглежда по-смислено. Абе хора без работа .... кво да правят.

Колкото до възпрепятстването ... Не ми звучи никак. За тая цел си има начини - колове .... И защо в ЗДвП е предвидена възможността две от гумите на МПСто да са на тротоара?
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Отводняването ще е по-лошо.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
        Отводняването ще е по-лошо.

Е уби ме! :-) Какво и пука на водата дали се стича по ръбест или по овален бордюр?
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Образно казано водата ще отива над бордюра.
          Уличния отток между бордюрите ли ще се сложи?
          И други неща има, но нали темата е за друго.
          Да ти кача ли наредбата за поддържане на пътищата? Там всичко си пише. Ама не ме питай дали се прави на практика

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
            Образно казано водата ще отива над бордюра.
            Уличния отток между бордюрите ли ще се сложи?
            И други неща има, но нали темата е за друго.
            Да ти кача ли наредбата за поддържане на пътищата? Там всичко си пише. Ама не ме питай дали се прави на практика
            Е нали височината си остава същата аз само за формата си задавам ъпроси .......

Ако не ти е трудно дай поне линк. Не знаех , че и такава наредба има. Не е лошо да се знае.
            0888932647

Коментар

Да де ама водата като си тече и някаква част от нея ще подмине оттока.

Технически правила и изисквания за поддържане на пътища

За зимното поддържане е от стр.146.

Коментар

Е нямам хабер какво точно са сипвали , обаче тази сутрин по бул. Европа при положителни температури колицата ми започваше да боксува и на 3та предавка от около 2500-3000 об/мин. Не че има толкова много въртящ момент, просто пързалката е потресающа. Нещо като грес има по асфалта.
                0888932647

Коментар

Това е от мъглата Жоро; получава се нещо като смазка и е много опасна. Служебната ми кола е Тойота Хайлукс пикап; отзад е много лека и веднага тръгва да се върти. Тогава съединител малкото лостче и нещата се оправят.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    Това е от мъглата Жоро;
                    Е колко да е от мъглата? Все сме карали на влажен асфалт за тия 20 и кусур години. Загледай се на банкета като спреш на светофар. Странна субстанция има там. Ама явно само на мен ми е криво нещо тази зима. Дали не одъртявам вече?
                    0888932647

Коментар

Тя зимата свърши на някои места в България. Преди малко гледах репортера на БТВ от Кулата - беше по къси ръкави.
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                        Е колко да е от мъглата? Все сме карали на влажен асфалт за тия 20 и кусур години. Загледай се на банкета като спреш на светофар. Странна субстанция има там. Ама явно само на мен ми е криво нещо тази зима. Дали не одъртявам вече?
                        Това покрай банкета и по платното, според мен, основно е от калта дето всеки ден се изкарва на пътя от паркиралите в "тревни площи" коли, както и от камионите разхождащи изкопана пръст. Макар и в последно време с последните да има известен напредък.

Коментар

Здравейте Красимир,
                          нашата фирма се занимава с производство и внос на снегопочистваща техника.
                          Ако имате нужда от нещо - пишете.
                          Веселин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X