Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Опесъчаване?
Свий
X
-
От: Опесъчаване?
Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнениеОтводняването ще е по-лошо.
Е уби ме! :-) Какво и пука на водата дали се стича по ръбест или по овален бордюр?0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Образно казано водата ще отива над бордюра.
Уличния отток между бордюрите ли ще се сложи?
И други неща има, но нали темата е за друго.
Да ти кача ли наредбата за поддържане на пътищата? Там всичко си пише. Ама не ме питай дали се прави на практика
Коментар
-
Е нали височината си остава същата аз само за формата си задавам ъпроси .......Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнениеОбразно казано водата ще отива над бордюра.
Уличния отток между бордюрите ли ще се сложи?
И други неща има, но нали темата е за друго.
Да ти кача ли наредбата за поддържане на пътищата? Там всичко си пише. Ама не ме питай дали се прави на практика
Ако не ти е трудно дай поне линк. Не знаех , че и такава наредба има. Не е лошо да се знае.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Да де ама водата като си тече и някаква част от нея ще подмине оттока.
Технически правила и изисквания за поддържане на пътища
За зимното поддържане е от стр.146.
Коментар
-
Е нямам хабер какво точно са сипвали , обаче тази сутрин по бул. Европа при положителни температури колицата ми започваше да боксува и на 3та предавка от около 2500-3000 об/мин. Не че има толкова много въртящ момент, просто пързалката е потресающа. Нещо като грес има по асфалта.0888932647
Коментар
-
Това е от мъглата Жоро; получава се нещо като смазка и е много опасна. Служебната ми кола е Тойота Хайлукс пикап; отзад е много лека и веднага тръгва да се върти. Тогава съединител малкото лостче и нещата се оправят.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Е колко да е от мъглата? Все сме карали на влажен асфалт за тия 20 и кусур години. Загледай се на банкета като спреш на светофар. Странна субстанция има там. Ама явно само на мен ми е криво нещо тази зима. Дали не одъртявам вече?Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеТова е от мъглата Жоро;0888932647
Коментар
-
Това покрай банкета и по платното, според мен, основно е от калта дето всеки ден се изкарва на пътя от паркиралите в "тревни площи" коли, както и от камионите разхождащи изкопана пръст. Макар и в последно време с последните да има известен напредък.Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеЕ колко да е от мъглата? Все сме карали на влажен асфалт за тия 20 и кусур години. Загледай се на банкета като спреш на светофар. Странна субстанция има там. Ама явно само на мен ми е криво нещо тази зима. Дали не одъртявам вече?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар