Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Палите ли, палите ли сутрин?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Палите ли, палите ли сутрин?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Имах акум Монбат, който изкара 15 години на една кола
    Дааа, ама такива сега нема! Нали знаеш - трябва да има оборот!Ако изкара гаранцията и се предаде след месец-два, значи конструкторите са уцелили десятката!!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Само да вметна, че витарата е с постоянни магнити в стартера и се нуждае от много по-малко ток за да върти добре. Та и почти умрял акумулатор би работил там, за разлика от другите стартери-с електромагнит в статора.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Като купувах Бош Силвър-а преди 2 години в магазина ми казаха, че е необслужваем и аз не съм го и поглеждал. Дали не съм в някаква заблуда и примерно да съм го оставил сух или нещо подобно? Даже в момента не се сещам дали има въобще някакви капачки.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
          PS Тази Варта ме грабна току що - http://www.abt2001.bg/products/start..._bat/varta63s/
          Висок стартов ток, 3 год гаранция.
          Аз такъв (такива щото моите са два) си купих но нямах време да потърся Baner защото старите бяха такива и бяха на 6 г
          ще видим тези с тази гаранцията , на таксито имам бош и на 3 г и 1 м свърши 1 м след гаранцията
          Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

За Варта.... Май е BOSCH с други лепенки. Имаше тема някъде, но дано не бъркам марката.

Аз съм със син BOSCH. 2 години никакви грижи. 95Ah, на дизел. Ферозата купих със Silver, и сдаде едва тая зима, след 3 години каране, защото баща ми си забрави фаровете включени, а после го зареди наопъки.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Само да вметна, че витарата е с постоянни магнити в стартера и се нуждае от много по-малко ток за да върти добре. Та и почти умрял акумулатор би работил там, за разлика от другите стартери-с електромагнит в статора.
              Разликата в консумирания ток е под 5%.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                в крайна сметка се сдобих с турската сила MUTLU. В сайта им пише, че новите Тойота са оборудвани с MUTLU. Е, и моята Витара така. Очаквайте отзиви.
                Честито и дано да са положителни отзивите
                Иначе за протокола ние сме с "Варта" от 2 г. някъде, никакви проблеми (да чукам на дърво, че...)

Коментар

Палим, братчед, палим. Аз съм с BANNER вече 4 години, и предишния ми трактор беше с BANNER, Свирепа гад, честно! Лятото му долях малко от деминерализираната. Няма студ, няма пек, няма дъжд, няма сняг - карам МБ W124 300D, като види, че ключа се задава - сам пали, няма и 1/4 оборот. Никога не ме е предал. Препоръчвам тази марка, доволен съм и предоволен!
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Колко ли би струвало на производител на акумулатори,да постави малка херметична кутийка вътре с таймер- примерно 2м след гаранцията да се включи верига която да умори една от клетките за седмица -две .Аз съм "изхабил" 10 ина по една или друга причина и никога не съм чупил да видя кво става вътре.Повечето си заминават малко след гаранцията.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                      Колко ли би струвало на производител на акумулатори,да постави малка херметична кутийка вътре с таймер- примерно 2м след гаранцията да се включи верига която да умори една от клетките за седмица -две .Аз съм "изхабил" 10 ина по една или друга причина и никога не съм чупил да видя кво става вътре.Повечето си заминават малко след гаранцията.
                      би му струвало.............всичко!

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                        Моите наблюдения (също не съм отварял) дават намек, че таймерът не е електронен, а химически.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                          Палим, братчед, палим. Аз съм с BANNER вече 4 години, и предишния ми трактор беше с BANNER, Свирепа гад, честно! Лятото му долях малко от деминерализираната. Няма студ, няма пек, няма дъжд, няма сняг - карам МБ W124 300D, като види, че ключа се задава - сам пали, няма и 1/4 оборот. Никога не ме е предал. Препоръчвам тази марка, доволен съм и предоволен!
                          То хубаво , ама не стана ясно коя марка препоръчваш ?! BANNER или МБ W124 300D ? ...щото тази последната марка си пали и с Толбухински акумулатор , честно !
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз на Черока съм с Бош силвър, но на буса (2 бр) и на VW-то съм с Гигават. Добре се предствавят. Още повече, че на VW-то всяка сутрин го тормозя първо 15-20 мин с печката (включена дистанционно от балкона) и след това паля, пускам чистачките и тръгвам, докато другите стържат лед
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                              то, когато пали от 1/4 оборот, всеки става.............. въпроса е когато трябва въртене

Коментар

Ситроенският , оригинален, се сдуха точно 2 месеца след гаранцията (3г.). Сега и аз съм от една година с нещо турско, тия дни по студа си пали от раз 1,9 дизелово Берлинго.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X