Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любовници измамници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Любовници измамници

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Не ти допада изказа ми ли ?
    Както и да е, спомени предпочитания за посещения по ред, с Ясен заедно - не!

п.п. общо взето, разбрах, че си засегната от постовете ми.
    Приключвам и ти желая лека вечер.
    харесват ми.харесвам как мислиш,дори когато не се съгласявам.буен си но си умен
    Последно редактирано от maxxx; 30-11-10, 07:18. Причина: пг в цитата

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
      Това вече е друга работа
      Благодаря !

Коментар

Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнение
        Това вече е друга работа
        Благодаря !
        сега виждам само първа страница се отваря на английски опитай да преведеш от иврит

Коментар

харесват ми.харесвам как мислиш,дори когато не се съгласявам.буен си но си умен
          Да ти кажа на ухо/виж колко хора ни слушат/, ордена на тамплиерите и аз го уважавам, но ти ми се виждаш малка/млада да споделяш веруюто му.
          Кажи Ясен или аз да пътуваме по ред, да не стане Локърби...

п.п. и двмата ми дядовци са били хаджии и са били на божи гроб, брой ме сродна душа...
          Всъщност, с руски произход ли си или от република, принадлежала на СССР ?
          Ако желаеш, не ми отговаряй.

Коментар

сега виждам само първа страница се отваря на английски опитай да преведеш от иврит
            Най-вероятно утре,.... не оставяйте хубавата тема да умре... лека вечер на всички

Коментар

от страна на баща англичанин и французойка
              от страна на майка Bulgari

Коментар

при нас жена не може да живее с двама мъже едновременно ,тя не трябва да е женена за мъж за да има статус на женена за него това се нарича "известна в обществото"ако живее в една къща с мъж 5 дена от седмица
                Еххх, ще се намъкна в къщата на...Шимон Перес примерно за около 5 дни (нищо, че може да ми бъде дядо), и после...познайте, ще почна едни дела за половината му имоти и издръжка не нероденото ми бебче. Не коча с мотиката ми.... Ма хак ни е Успешен ден на всички и честит празник на Андреевци!
                В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Галка, имай предвид, че ако ще се обиждате на политици, vivee ще те води с 2 обиколки.

Ясно е, че каквто и да е местният морал, местните големци не се чувстват обвързани от него.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Галка, имай предвид, че ако ще се обиждате на политици, vivee ще те води с 2 обиколки.

Ясно е, че каквто и да е местният морал, местните големци не се чувстват обвързани от него.
                    Моля, моля не съм целяла да обиждам никого, просто това е първият известен израелец, за когото се сетих
                    Последно редактирано от Gallka; 30-11-10, 10:07.
                    В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
                      Моля, моля не съм целяла да обиждам никого, просто това е първият известен израелец, за когото се сетих
                      То добре, че не си се сетила първо за най-известния...

Коментар

Хех... измами, измами, ама на дребно. Какво сте се захванали с жълтите стотинки?! Ето ви два съвсем пресни примера, като как Калина Илиева стана директор на ДФ "Земеделие", с фалшива диплома, или как съгражданката ми Драгомира Бонева (Мишел Бонев) е на път да свали правителството на Берлускони и постави в конфузно положение министърът ни на културата...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

giorgio, мисля, че излизаш от жанра - и в двете неща, които цитираш, има много условен любовен елемент.

Коментар

Условен ли?! Доставка на компаньонки (незнам защо така ги наричат), когато въпросната дама не може да се справи сама с цяла компания, или безспорните качества на една красива млада дама, правеща шеметна кариера в държавно учреждение, с диплома от "университета на живота". Всъщност май и двете са завършили само цитираното учебно заведение...

П.П. Извинявам се, ама вечно бъркам секса с любовта!

Коментар

Оспамихте темата, я се самопочистете, че затрих нейде гумичката.

Коментар

Пламене, та тя си е в спама, въпреки, че след моя пост, може да стане прецедент и да я метнем в сериозен раздел.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X