Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любовници измамници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Любовници измамници

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Не че го оправдавам, ама по комунизъма, що жени се обзаведоха с апартаменти-...
    Точно, колкото и мъже. Тогава беше наравно.
    Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Относително, относително, колко да е относително ?
    Колкото и парите в ролята на най-силния афродизиак.

Коментар

Ти май още чакаш покана за Тел Авив, активен ми се виждаш, уж друго писа някъде си ...

Коментар

Я припомни на всички?

Коментар

Няма, който помни, да пише след време във форумните анали.

Коментар

при нас жена не може да живее с двама мъже едновременно ,тя не трябва да е женена за мъж за да има статус на женена за него това се нарича "известна в обществото"ако живее в една къща с мъж 5 дена от седмица няколко години - тя е "известна в обществото"и ако мъж я остави, или тя го напуска защото той изневерява ,не се грижи за нея и други причини тя може подава в съд за издръжка plus половина негово имущество.същото може да направи мъж ако жена изневерява без да е женен за нея-ако има деца вземат се от жената.
            мъж трябва да се грижи за жена затова пример които давам е измама

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
              Вчера имах среща с приятели от войската.Беше интересно кой какъв път е поел.
              Заинтересува ни разказ на едно от момичетата-беше успяла да се изгори и то лошо.
              Тя е момиче от добро и богато семейство умна, хубава
              Запознай ме с нея!!!
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Няма, който помни, да пише след време във форумните анали.
                Абе помниме от друга тема , ама това с аналите ....

Иначе колеги : хайде де , по-голяма активност ! Ше има почерпка по точковата система за реферати ! А голямата награда : телавивска сержантка : Остави ! - ама една нощ със снимката от аватара ( на Вивето) ...мммм ... обаче : само за старите кучета ! Киртаците новобранци да падат за лицеви опори !
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ей досега не съм с включвал, въпреки че,
                  ,viveto ми събужда интереса.Да си кажа честно май наистина е тийнейджърка с класно задание по психология.
                  Няма да споря с утвърдените корифеи по темата,ама за мен вивето е истинска,ама на 50 процента.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Че то и дъщеря ми и номерата и са на същата въараст.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Ти май още чакаш покана за Тел Авив, активен ми се виждаш, уж друго писа някъде си ...
                      Аз ви поканиx и двамата но не мога насила да ви докара тук.казано е веднъж валидно е!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Абе помниме от друга тема , ама това с аналите ....
                        Владооо, Владо..., не ти стана виното ли, че го пиеш на буйна шира ?
                        Аз един път патих от такова преди доста години и вече да ме убиеш, не близвам.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                          Аз ви поканиx и двамата но не мога насила да ви докара тук.казано е веднъж валидно е!
                          С Ясен имаме отявлен антагонизъм - избирай.
                          Нормално е самолета да кацне, а не да се бием с него.

Коментар

vivee:
                            При нас тези правила са по-различни. Мъж и жена могат да живеят заедно колкото си искат време и от това не произлизат никакви задължения помежду им, докато не се оженят официално. Нямат и задължението за моногамия, докато не се оженят. Даже и да имат деца, задълженията им са само към децата. При развод, дели се наполовина само имуществото, придобито по време на официалния семеен живот. Ако някой има нещо от преди да се ожени - то си остава негово след развода. Децата почти винаги се дават на майката, освен когато съдът прецени, че тя не може да се грижи за тях (поради пиянство, престой в затвора и т.н.). Освен в редки случаи, съдът определя издръжка само за децата.

Щом, като при вас няма разлика между фактическото и юридическото семейство, значи - да, той е измамник и е направил престъпление. Тук, подобен човек бихме го смятали за неморален, но няма за какво да бъде осъден. Официално не може да се ожени за две жени - държавните регистри не го допускат.

Коментар

С maxxx нямаме никакъв антагонизъм - можем и двамата да дойдем, заедно или поотделно - въпрос на организация. Общите интереси, които имаме с vivee, не се пресичат, така че и за вниманието на vivee няма да влезем в конфликт.

Коментар

И тересно ми е ,защо всички на моята възраст изведнъж се хвърлиха дая доказват разни теории,кой бил балък ,кой не бил.Абе хора ,та ние мъжете на нашата възраст сме потенциалните клиенти на ""дамите""не възрастта на viveto.,които подлежат на разработка по схемата "Чичко паричко"
                                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X