Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любовници измамници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Любовници измамници

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
    при нас жена не може да живее с двама мъже едновременно ,тя не трябва да е женена за мъж за да има статус на женена за него това се нарича "известна в обществото"ако живее в една къща с мъж 5 дена от седмица няколко години - тя е "известна в обществото"и ако мъж я остави, или тя го напуска защото той изневерява ,не се грижи за нея и други причини тя може подава в съд за издръжка plus половина негово имущество.същото може да направи мъж ако жена изневерява без да е женен за нея-ако има деца вземат се от жената.
    мъж трябва да се грижи за жена затова пример които давам е измама
    Това са свободни съчинения на тема право.
    Имам доста приятели, които се изселиха от България в Израел . Началното ми училище се намираше в съседство, на една и съща улица с училището по Иврит, та сме играли футбол, били сме се и сме се сприятелявали.
    Някои са утвърдени адвокати в Тел Авив, сега. Брачното право си е както във всяка цивилизована страна, усложнено и многообразно. Я вземи се консултирай с някой специалист.
    Дори допускам, че може да си дъщеря на някой от моите приятели.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      С Ясен имаме отявлен антагонизъм - избирай.
      Нормално е самолета да кацне, а не да се бием с него.
      Не мисля че ти е нужно да се биеш с този остър език

Коментар

sineto:
        Аз съм тотално имунизиран срещу подобни схеми - нямам пари.

Ако някоя девойка ми обърне специално внимание, въобразявайки си, че имам пари, едно кръгче с ръждивата Лада решава въпроса радикално.

Коментар

[QUOTE=Ясен;1353943]vivee:
          При развод, дели се наполовина само имуществото, придобито по време на официалния семеен живот. Ако някой има нещо от преди да се ожени - то си остава негово след развода.

Само да допълня... нямаш ли 3г брак, развода минава през съда....

Коментар

Разводът ВИНАГИ минава през съда, поне в България.

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
              И тересно ми е ,защо всички на моята възраст изведнъж се хвърлиха дая доказват разни теории,кой бил балък ,кой не бил.Абе хора ,та ние мъжете на нашата възраст сме потенциалните клиенти на ""дамите""не възрастта на viveto.,които подлежат на разработка по схемата "Чичко паричко"
              Дааааааа, ама само ти май си го признаваш колега
              Много е лошо, когато "Горната глава служи за перископ на долната"(както казаха в един БГ сериал), даже става страшно

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Владооо, Владо..., не ти стана виното ли, че го пиеш на буйна шира ?
                Аз един път патих от такова преди доста години и вече да ме убиеш, не близвам.
                Еми... то е ясно че и групата на "зелените човечета" не може да следи всички теми на фул във Форума . Иначе щеше да прочетеш , че за поредна година Мерлото ми е амброзия ! Верно , че съм на втора кана , ама то пък ме обзе една носталгия ... например да се пусна от Лом - до Русе по Дунава . Не с кану , а с ракетата - та да имам възможност с кеф да си смучем Мерлото . Лошото е че ракета нема от 20 и кусур години .
                Така че - с Фронтерата ! Ама напролет . И ше те търся за консултация за едни маршрутчета по Черни Лом . Дано до тогава не са забранили офроуда !

.. а то иначе по темата : Земете се в ръце с Ясен , доде не съм ви дал "Падни! Остави! " А да се сетите и как се изпълнява команда : " Атом от всички страни! "
                Тъй де - като сте решили да летите до Тел Авив - поне да сте подготвени . Нема се излагаме пред амазонките - воини , я ! Подготовка си сака , ей ! Нали Кутузов май го беше казал : Повече пот в учението , по-малко кръв в боя " .. че то иначе с един гол остър език дето казва Вивето ... пушката требе да е яка !
                Последно редактирано от Vlado_Ts; 29-11-10, 22:22.
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Мисълта ми беше с подялба и т.н... по дългата процедура... няма вариант за съкратена...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Това са свободни съчинения на тема право.
                    Имам доста приятели, които се изселиха от България в Израел . Началното ми училище се намираше в съседство, на една и съща улица с училището по Иврит, та сме играли футбол, били сме се и сме се сприятелявали.
                    Някои са утвърдени адвокати в Тел Авив, сега. Брачното право си е както във всяка цивилизована страна, усложнено и многообразно. Я вземи се консултирай с някой специалист.
                    Дори допускам, че може да си дъщеря на някой от моите приятели.
                    http://www.newfamily.org.il/?gclid=C...FUaIDgodEQz6Yg

виж раздел/ידועים-בציבו

Коментар

http://www.newfamily.org.il/?gclid=C...FUaIDgodEQz6Yg

виж раздел/ידועים-בציבו
                      На английски нямаше ли да е по лесно ?

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        като сте решили да летите до Тел Авив - поне да сте подготвени
                        Аз цял живот съм бил цивилен, нямам рефлекс за падни-стани.

Коментар

Не мисля че ти е нужно да се биеш с този остър език
                          Не ти допада изказа ми ли ?
                          Както и да е, спомени предпочитания за посещения по ред, с Ясен заедно - не!

п.п. общо взето, разбрах, че си засегната от постовете ми.
                          Приключвам и ти желая лека вечер.
                          Последно редактирано от maxxx; 30-11-10, 07:17. Причина: пг

Коментар

Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнение
                            На английски нямаше ли да е по лесно ?
                            http://www.newfamily.org.il/about/languages/english/

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Аз цял живот съм бил цивилен, нямам рефлекс за падни-стани.
                              Ми аз кво казвам - требе си предварителна подготовка ! Амазонките не са шега работа ! Иначе и аз съм цел живот цивилен . С изключение на 2 години и един месец . Ама заради това изключение двайсе години сънувах , че издавам дрехи и имущество . И се чудя насън кво диря в казармата , като Мерцедеса ми е на плаца отпреде пред КПП-то ?! И на всичко отгоре една русокоска се върти пак там и ми вика : Аре бре , нема ли уволнение за тебе ?!
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                                И тересно ми е ,защо всички на моята възраст изведнъж се хвърлиха дая доказват разни теории,кой бил балък ,кой не бил.Абе хора ,та ние мъжете на нашата възраст сме потенциалните клиенти на ""дамите""не възрастта на viveto.,които подлежат на разработка по схемата "Чичко паричко"
                                Да ме прощаваш, брат, на десетия панаир съм почетен гост - деветте са ми за урок...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X