Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой качвал ли се е в петолъчката на паметника на вр. Бузлуджа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой качвал ли се е в петолъчката на паметника на вр. Бузлуджа?

Някой качвал ли се е в петолъчката на паметника на вр. Бузлуджа?
    Ще ми се да видя и аз тази гледка:

Публикувайте отговор

От: Някой качвал ли се е в петолъчката на паметника на вр. Бузлуджа?

Често минавам край л..ото на Бузлуджа, но, признавам си, даже не знаех, че има петолъчка. Просто никога не съм се заглеждал внимателно. Това къде е? Ако е на пилоните, може да се наложи да си поговориш с Интернет Груп или който там беше си закичил антените на върха, съмнява ме да е на свободен достъп.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Често минавам...
      Това- много грубо казано! От дете знам за паметника. Едва това лято се снимах в подножието му- (беше отбит пътят през Шипка)...
      Много народ имаше "долу" и се снимаха с интерес. Два дни по-късно се качих с колата до самия паметник- пак случайно стана. Имаше гъста мъгла и пропуснах пътя, видях малко по-късно знак- забранено влизането, но продължих. Стигнах до горе, слезнахме да се снимаме за спомен и ми стана тъжно! Занемарено, изоставено и запуснато място. Изпочупено, разбито, с надраскани "графити" ...

Коментар

Ем това показва уважението на Столетницата едно към собствената си партийна памет и традиция.И второ към екзалтирания си електорат.Всеки от богатите партийци (хмм, какво противоречие всъщност,те не трябваше ли всички да са пролетарий и равни) да отдели 10% от годишния си доход и щеха да си го стегнат.С какви очи Станишев и сие "празнуват" годишнините си пред тази кочина и гледат избирателите си незнам.

Коментар

Определено интерсни снимки.
          Има ли още ?
          И на мен ми е интересно кой може да се качи там, и въобще кой го стопанисва ?
          Преди няколко години и аз влизах вътре и си беше ограбено всичко.
          Интересно ми е, колко нива има под земята някой знае ли ?
          Че чувам различни версии за този мой въпрос.
          Аз лично съм слизал само две нива под земята нямахме дори фенерче, само с една запалка и така не успях да разбера дали може по-надолу...
          .

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
            Определено интерсни снимки.
            Интересно ми е, колко нива има под земята някой знае ли ?
            Че чувам различни версии за този мой въпрос.
            Аз лично съм слизал само две нива под земята нямахме дори фенерче, само с една запалка и така не успях да разбера дали може по-надолу...
            Настана лято и пак мерака за "Петолъчката на Бузлуджа" ме споходи.
            Малко "свежо" инфо от нета за качване на пилона: тук
            Не съм наясно - качването май става от основата на пилона, но май от някое по-долно ниво...

А има и един коментар от това видео:

аз преди седмица бях там и се качихме на върха на кулата - няма да ви казвам през какво минахме - пълна тъмница, ръждясали стълби и тесни коридори над 40 минути се изкачвахме с фенер в ръка...гледката е зашеметяваща обаче !
            Още инфо:
            До колкото разбрах, от централната зала се слиза по стълбището, което е от страната на пилона, минава се през врата и после нагоре нямало как да се сбърка. Но задължително трябвал челник, в пилона било тъмно, мръсно и хлъзгаво...

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-07-11, 20:10. Причина: латиница
            Публикувайте отговор

Коментар

Ето това и историята ама няма кой да я съхрани, само вандали да чупят, рисуват и да ходят по нужда. А иначе гледката е великолепна. Нищо чудно да я съборят като мавзолея в София. Това са управниците.

Коментар

Публикувайте отговор

Коментар

Последното, което намерих, по темата "как се стига до горе":
                  първо трябва да влезнеш вътре след централните стълби по надолу вляво има вити стълбички те слизат две нива надолу слез в най долното ниво и продължи по посока на пилона. в мое ляво има помещения за тока продължажаш само по посока на пилона в дъното на коридора има стълби те водят до върхът на пилона
                  Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                    Последното, което намерих, по темата "как се стига до горе":
                    Последно качи ли се съгласно упътването към пътя нагоре?
                    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                    Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                      Последно качи ли се съгласно упътването към пътя нагоре?
                      Последно - не съм се ходил още поради проблеми в ежедневието от един бивш партиен функционер... Ако има мераклии - можем да си чукнем среща "горе" и да се опитаме да се възкачим... Мерак имам, но трудно се намират достатъчно луди, дето да ми се вържат на акъла....
                      Публикувайте отговор

Коментар

Идеята е добра. На скоро ми се запали интереса към тази сграда. Аз съм "ЗА" ходенето до връх "Бузлуджа". Ще следя с интерес. Сам не ми се ходи на горе, ако се събереме няколко човека които да са на 100% съгласни ще е чудесно. От моя страна до тук сме двама

Коментар

Първоначално публикуван от Toni_Kazi4ane Преглед на мнение
                          Идеята е добра. На скоро ми се запали интереса към тази сграда. Аз съм "ЗА" ходенето до връх "Бузлуджа". Ще следя с интерес. Сам не ми се ходи на горе, ако се събереме няколко човека които да са на 100% съгласни ще е чудесно. От моя страна до тук сме двама

Имам още един мераклия - много запален фотограф... Ако искаш да мислим варианти за другата Събота-Неделя (20-21.08.2011). Идеята е, че лятото се изнизва.. казват, че Август, при добро време, може да се види Черно море...
                          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                            Имам още един мераклия - много запален фотограф... Ако искаш да мислим варианти за другата Събота-Неделя (20-21.08.2011). Идеята е, че лятото се изнизва.. казват, че Август, при добро време, може да се види Черно море...

Аз май малко съм позакъсняла.. но ако имате нещо в предвид бройте ме и мен..

Коментар

Първоначално публикуван от nikentceto Преглед на мнение
                              Аз май малко съм позакъсняла.. но ако имате нещо в предвид бройте ме и мен..

И на мен ми се ходи.
                              Та може да се съберем и отидем някоя събота.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X