Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Неее, грешиш, адаш - без майтап/какъвто в тази тема не е имало никога от моя страна/.
    Девойчето си е с всички опции за модел "девойче/жена", но не това е промисъла ми за комуникация с нея.

Коментар

• НААКАХ СЕ ОТ СМЯХ!!!!А се чудя тея къде избягахте няколко дена.
      "Моят проект е за мои курс по журналистика свързан с генетичният фонд на човечеството,това е част от него"
      -Maxxx мисля че иска да те отвлече и да експериментира с тебе.

И от всички момци със снимка тя реши да се обади на озъбено куче...
      Последно редактирано от Тихомир; 03-11-10, 07:41.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от radolino1
        Това ме навежда на една мисъл.
        Макс, като си знаеш аватара в какво настроение изпада, когато реши, че има шанс да си спечели едно дорбо чесане зад рунтавите уши ... как мислиш, има ли въобще случайности на тоя свят?
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от radolino1
          Ех, момчета...
          Не я следя темата, макар, че я мернах в началото. Тогава ми направи впечатление добрата тактика на maxxx - ролята на грубоватия скептик. И ето - сега виждам, че синдромът "красавицата и звяра" е сработил при девойчето (дори да не е девойче, при жените е често срещан) и то се е вживяло в ролята на опитомителка на озъбеното куче. Браво maxxx! Учете се, младежи ))))
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Макс, като си знаеш аватара в какво настроение изпада, когато реши, че има шанс да си спечели едно дорбо чесане зад рунтавите уши ... как мислиш, има ли въобще случайности на тоя свят?
            Ми, не знам, ама ми се чини, че искаш/те да ме вкараш/те в киносалон с едни филми, дето не са ми в главата хич.

п.п.дано ако ще ме похищават да е в район с водоемче под носа ми, да си мятам въдички на топло, докато установяват що за зъбато съм и ставам ли за консумация...
            Ще видим, в неделя ще споделя кое-как, откъде - пак.

Коментар

И малко скрийн шотове за форумните кибици да не забравиш да направиш, тъкмо да видим какво точно става.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ти въдица на плаж и хладилна чанта с бири не си ли виждал ?
                И някой с плажна кърпа да ти ги носи/ледените бири с някоя мръвка, гъбка, Укче и чушчица на шиш/ ?
                И така в шеги и закачки да протече поредният ден от заточението ми, упс, научния експеримент за моя сметка...
                Последно редактирано от maxxx; 03-11-10, 16:08.

Коментар

Връзката между тази тема и "онази" за колайдера, вече става очевидна явно времето и пространството намират различни начини, да постигнат един резултат - черна дупка Углаве!
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Не опошлявай тази тема с "онази", там бимбашия беше лютият опортюнист "Yordan", наумил си нелепицата да изтреби до корен "машистите".Както е видно - греда, язък му за барута...

Коментар

Успокоите се, няма да отвличам макс, нито ще го омагьосвам.
                      Ще разговарям с него.Максимум мога да го поканя на гости със негова жена, деца и тъща.Морето е на 50 метра времето е топло,плуваме всеки ден, има риба има яхта

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                        Успокоите се, няма да отвличам макс, нито ще го омагьосвам.
                        Ще разговарям с него.Максимум мога да го поканя на гости със негова жена, деца и тъща.Морето е на 50 метра времето е топло,плуваме всеки ден, има риба има яхта
                        Това си е отвличане, в най-добрите традиции на МОСАД. Изгубихме Maxxx... че и Zorka.
                        Последно редактирано от Ясен; 03-11-10, 15:25.

Коментар

... че и с тъщата! Хех... няма пълно щастие!
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ясен, мога да поканя и теб да обсъдим твоето назначаване и да осигури подкрепа на тайните сили.

Коментар

Айдееее. Ще има нови хаджии!

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                                Ясен, мога да поканя и теб да обсъдим твоето назначаване и да осигури подкрепа на тайните сили.
                                Най-после да разберем кой назначава политическият елит у нас...
                                Сега вече старият виц за полизатворниците звучи така:
                                -Заваля...
                                -Остави я Vivie да прави каквото си иска...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X