Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Чшшшшшшшшшшшшшш, кибиците, панаира затвори, до къде стигнахме с преврата ?
    Хубата Елена предизвиква войни, не ги отлага, стягайте се в кръста.
    Аз само наблюдавам, как Делото набира кадри.

Коментар

буааааааааааааааааааааааааааааааааахахахахахаха
      а стига бе....
      максе
      пламене...
      зему се у рЪце бря...
      Досега съм се търкалял по пода от смях, ей, калпазанин, щях да си потроша лаптопа с тия твойте ... произношения и никове
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ясен:
        Нали видя, пообадиха се и от америчко, ама за седянката, не по същество.
        То ако ще е така, да изколим авансово булките, хубавките са приоритет, иначе утре ще хвърлят железата и ще повлекат по някоя с изхлузени потури, чакай ги да свършат нещо за каузата.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
          Искам да говорим и да се виждаме, може video chat.
          Може,и аз искам .

Коментар

Ясен:
            Нали видя, пообадиха се и от америчко, ама за седянката, не по същество.
            То ако ще е така, да изколим авансово булките, хубавките са приоритет, иначе утре ще хвърлят железата и ще повлекат по някоя с изхлузени потури, чакай ги да свършат нещо за каузата.
            Продължавам да мисля позитивно за двуполовата армия. Вече имаме и консултант.

Коментар

Желая ти "бон апети", когато решиш може да поговорим, стига и аз да съм на разположение/ако искаш се обади предварително, да разместя някои ангажименти в конкретен съботен час/.
              Лека вечер!
              Освен:-нищо по-добро не мога да напиша по отношение на този пост...
              Пламен май е влюбен на стари години...
              Умната ей...
              Тя по-малка от Зорето бе!
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Продължавам да мисля позитивно за двуполовата армия. Вече имаме и консултант.
                Консултант може и да има, матр'яла не позволява подобно своеволничене с личния състав, ще се поболее визията за фронтова линия и естеството на битката...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Умната ей...
                  Коле, ти сериозно ли още вярваш в любовта?
                  И vivee ще ви омръзне за 3 дни, но се позабавлявайте още малко!
                  Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                  Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Оня другия мат'риал да не мислиш, че е позволявал - вицове са вървяли и за мъжката част. Ама е станало. Значи и тука може.

"Моше, докладвай какво видя - има ли мост?" - "Мост има. Голям, здрав. Кавалерия може да мине. Артилерия - може. Само пехота не може - има куче."

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Умната ей...
                      С риск да отнеса някой служебен шамар от Венци, ще те банна за три дена, мръсник похотлив.Ти за Платон чувал ли си бе, не за Мартин/това като възможен краен вариант, който нямам предвид въобще/ ?
                      Ей с'я ще дойда в кръчмата и ще оповръщам покривките, ти утре и за Вл.Кузов ще ме сватосаш...

Коментар

Кво стана бре колеги....тука няма ред......ред няма....! Махх....сго....дих....ме ......се.........сго....дих....ме.....се.....!
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Кво стана бре колеги....тука няма ред......ред няма....! Махх....сго....дих....ме ......се.........сго....дих....ме.....се.....!
                          Те че революция няма да направят,... поне един годеж....

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                            Коле, ти сериозно ли още вярваш в любовта?
                            И vivee ще ви омръзне за 3 дни, но се позабавлявайте още малко!
                            Вярвам!!!
                            След 18 години с една и съща... Да ме пита човек защо, ама вярвам. И все ми е приятно като я чуя да се прибира след работа...

Ей с'я ще дойда в кръчмата и ще оповръщам покривките, ти утре и за Вл.Кузов ще ме сватосаш...
                            Баш пък старите пияндета да плашиш с повръщано

Аре ве, кога ще ми идваш?..
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аааа, това не е истина!!!
                              Вивееее, ако успееш да преведеш това повярвай ми - всички тия са бъзикчии и спамери включая макса с трите ххх!!
                              Е те Това нема да го преведе онлайн транслатора!!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Аааа, това не е истина!!!
                                Вивееее, ако успееш да преведеш това повярвай ми - всички тия са бъзикчии и спамери включая макса с трите ххх!!
                                Е те Това нема да го преведе онлайн транслатора!!
                                Нищо свято няма за вас, включая зараждането на едно чисто приятелство.
                                Все фифели и тромпети са ви в главите, жалко, разочаровахте момичето на аванса още.
                                Повече няма да споделям личностните си тегоби в публичното пространство, не бях разтълкуван правилно от колегите.
                                Вивее, обади се ако желаеш, игнорирайки злостните коментари над този пост.
                                Желая ти лека нощ и спокойни сънища.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X