Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    ... И да, правил съм многократно експеримента, за който МОСАД чак сега се сети.
    Мдаааа, това обяснява доста от нещата
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Мен пък ми е мъчно и тягостно, че Вивето не се обажда...
      Когато имаше зор, пряко свързан с отсъствието на "антистатик" на котката й/от ония, дето висят от бронята на цигански москвич, по два даже за по-сигурно/, ние бяхме любезни и отзивчиви, игнорирайки факта, че в Англия не се учи физика и още по-лошо, не се продават вълшебните лентички против котешки светкавици и гръмотевици.
      Сега к'во, нищо, поболяхме се да мислим кого ще колим и кого ще стреляме, никаква колегиалност и мнение от нейна страна, "...изтъках си платното, ритнах ти кросното."
      Няма ненаказано добро и туйто.
      Шефе/айде пак мазноч/, за силикона разбрах, ще го пласирам другаде, за да има пари в хазната.Би ли уточнил предпочитана парична единица, че ако ги подкарам за виетнамски донги, ще им се сбабичоса на певачките сичкото собствено и присадено и пак ще мърмориш на тримесечието за едни пари от моя ресор.
      Последно редактирано от maxxx; 01-11-10, 12:13.

Коментар

maxx,мога да се обадя ,ако се държиш прилично.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
          А защо само на него?
          И аз имам въпроси към Вас.
          Да започна с първия: От колко време четете този форум, прочетохте ли темите за пресата за коса, адронния колайдер, торсионните полета, за икономия ток, горива и т.н.т.?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

viv, ти заби гвоздея на темата.

Все пак, според нашите понятия, maxxx се държи даже доста добре, затова сме го направили модератор - да наглежда другите да се държат добре. Към теб, освен малко люти шегички и здравословен скептицизъм, нищо лошо не е направил.

Коментар

Освен това, поведението му се контролира по определен начин. С точни команди, на немски език. Не се ли сещаш това, като го гледаш на снимката му?
              Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                ... прочетохте ли темите за пресата за коса...
                Светльо, те тази тема не мога да я намеря. Наскоро я търсих много упорито, но уви, няма я. Така и не разбрах, кой се сдоби с тази уникална преса...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Светльо, те тази тема не мога да я намеря. Наскоро я търсих много упорито, но уви, няма я. Така и не разбрах, кой се сдоби с тази уникална преса...
                  Засекретена е, ама не много, та от мен да мине. Не давай линка на никой!

http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=29851&page=1

(разшифровано: търсачката на форума не струва, ползвай гугъл )

Виж, за останалото, ако ти кажа, ще трябва да те убия... Много засекретена информация
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Как кой? Аз разбира се! Пресата я купих и покрих докато й се вдигне цената поне в щестцифена сума. И недей вярва на тоз-оня, че била у него. Само аз знам къде е, но за сметка на това не казвам.

Ех, каква тема беше! Няма друга като нея. Даже и таралежите не можаха да я стигнат...

Коментар

Ох, не камък, скала ми падна от сърцето, благодаря ти.
                      Как я караш, живо-здраво, да ни си била настинала нещо, че не пишеше известно време ?
                      Не слушай завистливите коментари след поста ти, че разбирам само от ясни команди на немски език, от никакви команди не разбирам, проблем, донесъл ми немалко грижи през 27 месечния ми престой в армията.Аватара ми наистина е собствената ми старогерманска овчарка, но и той не отбира немски, язък за майка му, баща му и потеклото им.
                      Та така, с блага дума лесно се водя в пътя, тая с командите я остави.
                      Да не си разголвам повече душата в този огромен Форум, напиши ми ЛС ако желаеш, ще ти дам имейл и скайп кординати, винаги при желание от твоя страна можем да поговорим приятелски и за всичко, което интересува теб, мен или и двама ни.
                      Ако с нещо неволно съм те засегнал до сега, моля да бъда извинен, не е било нарочно или с някаква умисъл.

Твой maxxx

п.п. не ми яж "x"-то /при изписване - третото/ на ника, има участник Мaxx, да не стане объркване към кого се обръщаш.Можеш да провериш в списъка на форумните участници.
                      Последно редактирано от maxxx; 01-11-10, 17:29.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Ох, не камък, скала ми падна от сърцето, благодаря ти.
                        Как я караш, живо-здраво, да ни си била настинала нещо, че не пишеше известно време ?
                        Не слушай завистливите коментари след поста ти, че разбирам само от ясни команди на немски език, от никакви команди не разбирам, проблем, донесъл ми немалко грижи през 27 месечния ми престой в армията.Аватара ми наистина е собствената ми старогерманска овчарка, но и той не отбира немски, язък за майка му, баща му и потеклото им.
                        Та така, с блага дума лесно се водя в пътя, тая с командите я остави.
                        Да не си разголвам повече душата в този огромен Форум, напиши ми ЛС ако желаеш, ще ти дам имейл и скайп кординати, винаги при желание от твоя страна можем да поговорим приятелски и за всичко, което интересува теб, мен или и двама ни.
                        Ако с нещо неволно съм те засегнал до сега, моля да бъда извинен, не е било нарочно или с някаква умисъл.

Твой maxxx

п.п. не ми яж "x"-то /при изписване - третото/ на ника, има участник Мaxx, да не стане объркване към кого се обръщаш.Можеш да провериш в списъка на форумните участници.
                        Тц, тц, тц.....разтопи се. Кво, направо се размаза......разтече.....подмокри....бре. ЛС, имейл, скайп....Твой maxxx......и не ми яж Х-то......ужасТТТ....

Коментар

Пламен се е разгонил ми се струва...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Видя ли, Вивее, защо спрях и ти предложих алтернативни комуникации, нЕкои люде разглеждат диалога между хората като панаирджийска мечка, ръждив ли й е синджира и ако да, защо го има, или пък няма.
                            Колегата bodo иначе не е лош човек, има някакви неуредици в живота си/според него/ и може да му е по-лесно да изпуска пАрата за чужда сметка...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Колегата иначе не е лош човек, има някакви неуредици в живота си/според него/ и може да му е по-лесно да изпуска пАрата за чужда сметка...
                              ТЦ. Баш тук ама никак не позна. Просто обичам да се заяждам. Незлобливо. Така преценявам кой колко струва. Винаги познавам. Наздраве.....

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Пламен се е разгонил ми се струва...
                                Кольо, детето май спомена, че е малко даже за синовете ти...
                                Заминавай в кръчмата да се цАливаш с Марто и не опошлявай основите на едно чисто приятелство, вземи и bodo - хиени мръсни, само оран и сеитба са ви в главите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X