Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: какво точно стана?

Ми знам само, че това с познания не става трЕба си практика.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Хубу де, практикувал ли си достатъчно ?
      Да не уцелиш погрешка кандидат-Пиночета, че после ще трябва да разрешиш цигарките...

Коментар

Ми .. то никога не е достатъчно, ама отивам да пафна един тутун на балкона, пък и да потренирам малко ., Пък ако се случи, кандидат пиночета да мине под тераската, тогава ще стане ясно и колко ми е тренирането.

П.П. Ясене, що не си купиш котка и телевизор с кинескоп?
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
          МОСАД рече, котарака му е родил в "Рубин" Ц-202, малките писюри вече са в кондиция и цакат белот, чакайки Ясен да донесе някоя старопланинска наденица.Таткото е зачезнал, отчаян от потомството си, Ясен търси път в безпътицата, до степен да узурпира държавата заради поминъка на пет котки и половина.
          Мъка...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            ...
            Мъка...
            Мука, мъка, ама после КЕФФФ
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Верно, Венсеремос - виж от терасата/през монокъла на желязото/ годен ли е някой за командировка при Свети Петър, не се води по светли цЕли като детски колички...

Коментар

Наздаве, колега иии.. лека вечер, 73 и 88!
                Пускам си "беднякът милионер."
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Абсолютно е сигурно, че колкото и власт да имам, няма да забраня бирата, ракията, виното, водката или мастиката. Ще забраня, обаче, вноса на технически спирт от Украйна. Ако някой държи да чисти оптиката, ще го прави със зърнен.

Тютюна още го мисля. Едно е сигурно - няма да се пуши на заседания на Правителството (т.е. там, където е Правителят). Ако ще остава тютюна, ще му остане и акцизът. И ако ще остава, трябва да се разреши конопа.

Измислил съм отделен, специален акциз за попфолка. Не съм го доформулирал, но е сигурно, че ще се дължи в пари (а не в натура, както е традицията в този бизнес) и че ще е акциз, а не данък.

Котарак си имам, телевизор у дома няма да влезе.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Абсолютно е сигурно, че колкото и власт да имам, няма да забраня бирата, ракията, виното, водката или мастиката. Ще забраня, обаче, вноса на технически спирт от Украйна. Ако някой държи да чисти оптиката, ще го прави със зърнен.

Тютюна още го мисля. Едно е сигурно - няма да се пуши на заседания на Правителството (т.е. там, където е Правителят). Ако ще остава тютюна, ще му остане и акцизът. И ако ще остава, трябва да се разреши конопа.

Измислил съм отделен, специален акциз за попфолка. Не съм го доформулирал, но е сигурно, че ще се дължи в пари (а не в натура, както е традицията в този бизнес) и че ще е акциз, а не данък.

Котарак си имам, телевизор у дома няма да влезе.
                    Шефе/почна се с мазнотиите/, попфолка си е земеделска култура/бетер люцерна/ и ми е подопечен в обозримо бъдеще.Два/пет пълнителя заделям още сега...

Коментар

Щом си имаш нерви за късане, отговаряш за него. Но акциза го искам в хазната.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Щом си имаш нерви за късане, отговаряш за него. Но акциза го искам в хазната.
                        Може ли в силикон ?

Коментар

Може ли в силикон ?
                          Вече споменах - въпреки традициите на бизнеса - не в натура.

Коментар

Може ли в силикон ?
                            Всъщност, що не, стига да е във вид на високо технологични чипове... а не компоти.
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Що не в натура бре Ясене, така ще отвориш и нови работни места за пласиране на стоката, пък ще сложиш акциз и на всички плащания в натура, пък и с цените можеш да играеш - хем в хазната повече пари, хем и за здравни и пенсионни фондове, хем и няколко семейства ще имат пшостоянен приход ... пък и клиенти ще са за останалата част от икономиката, пък ако верно разрешиш конопа ... направо ставаме калифорнийци

П.П. Хубу де, телевизор нещеш! Вземи си една електроннолъчева труба за теста, пък тунер не ти и трябва с котката
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

П.П. Хубу де, телевизор нещеш! Вземи си една електроннолъчева труба за теста, пък тунер не ти и трябва с котката
                                Котка да спи на монитор не си ли виждал? Е, аз гледах, гледах, пък си смених монитора с плосък. И понеже навиците са голяма работа, опашатият направи поне три опита да се качи на новия монитор. И да, правил съм многократно експеримента, за който МОСАД чак сега се сети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X