Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?

пич сабираи 400 500 лв. и си вземи една симсонка 51б или мз-така 251 с 5 скорости и като покараш тези моторетки 1 2 месеца вашите щте видят, 4е можеш да караш достатачно и тогава ще започнат да гледат по друг начин на нещата и те сами може да ти купят моторетка по-добра от тези двете

при ?? нещата не станаха точно така:

ас бях в 3-ти клас когато бащта ми ме попита искам ли да карам симсонка 51 кубика с 4 скорости и ас му казах на маитап, 4е искам и на следващия ден ми докара едно симсонче и ас се кефех много но не_можех да карам ваобще и само падах, но след 1-вото ми каране поисках на татко едно едно енуро 250 или 200кубика мисля 4е беше и тои каза: "ако ми покажеш, 4е си достатачно отговорен, че да караш ваобше някакаф мотор и ако се научиш да караш добре този, ще ти купя 250 или 300 ако кажеш но парво ми покажи, 4е си отговорен"

така_4е си купи едно симсонче покажи им, 4е си достатачно отговорен и ставаш за моторист и да видим тогава дали няама да ти купят.

Модератор: Спазвайте прaвописа! В противен случай мненията ви ще бъдат изтривани!!!
    Последно редактирано от iva_kx; 14-12-07, 19:16.

Коментар

Последното мнение е от 17-03-07 08:25... Мисля вече си е купил мотор

Коментар

А може и да пише на дядо Коледа

Коментар

Явно имаш желание.Не лошо да поговориш без излишни емоции с вашите.
          а и както си прочел, как са го направили другите.Все пак дори и със маратонки не си защтитен. ПО ДОБРЕ ВЪВ ПЕПЕЛА ОТ КОЛКОТО ВЪВ СПОМЕНИТЕ.А и по пътеките е по весело./като предложение изработи си парите и си купи/

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
            А може и да пише на дядо Коледа
            от личен опит знам ,че на дядо коледа/мраз/ не може да се разчита-последните 5-6 години нищо не ми дава...май щото преди това само пари исках от него...та затва...незнам...обаче едно е сигурно -работиш ,изкарваш пари и правиш каквото си искаш според възможностите си и няма кои да те спре.

ДЯДО КОЛЕДА АЗ ИСКА ПАРИ!!!
            много преди старта...

Коментар

И на мен неискаха да ми купят крос а скутер, но успях да ги навия и сега чакам баща ми да се върне от Холандия и каза че ще ми вземе. така че другата седмица ще пиша в "и аз да се похваля" . А по въпроса мрънкай им постоянно и накрая ще се съгласят, а ако имаш събрани пари им предложи партия - мотора на половина от теб и от ваще, но ако нямаш толокова пари дай им колкото имаш. Аз успях да го постигна с много мрънкане и му предложих партия - като чу това веднага каза "като се върна от Холандия ще вземем нещо".
              Успех !!!

Коментар

Ндувай им главите докато не им станат квадратни
                Накрая ефекта е репликата "добре троши си главати" А после пристига и мотора
                А другия вариант е да им кажеш че си събрал пари и да им покажеш някое по учукано мотор, та те нали са родители като видат, че е в състояние на полуразпад ще се притеснят и ще кандардисат за по хубав.
                Метода е изпитан от мен
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

...хвани се -РАБОТИ ..1-2 години, и си купи...и му се радвай че си е твоий!!! ......ако ваще ти го купят няма да го цениш , и ша го попилееш..момче !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
                    ...хвани се -РАБОТИ ..1-2 години, и си купи...и му се радвай че си е твоий!!! ......ако ваще ти го купят няма да го цениш , и ша го попилееш..момче !!!
                    именно ! Това вече е класен съвет !
                    много преди старта...

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                      Ндувай им главите докато не им станат квадратни
                      Накрая ефекта е репликата "добре троши си главати" А после пристига и мотора
                      А другия вариант е да им кажеш че си събрал пари и да им покажеш някое по учукано мотор, та те нали са родители като видат, че е в състояние на полуразпад ще се притеснят и ще кандардисат за по хубав.
                      Метода е изпитан от мен

Колега това може да го направят само неотговорни родители

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
                        Напълно съм съгласен с мнението на ilkomotor1
                        Аз точно по този начин си взех мотор
                        Като за начало събирах от степендии после лятото тук-там работа и си събрах една що годе добра сума и татко ми помогна малко и така си взех мотор НО 80-90% от парите съм си ги изкарал аз
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                          Колега това може да го направят само неотговорни родители
                          А бе не е така. спред теб колко пари може да събере едно момче на 16 години, 1000, 1500 наи много и това за цяло лято. А сега се замисли за тези 1500 лева колко читав ще е този мотор, ще го кара 3 месеца и ще се наложи да го прави. А като има някави пари и като му додадат техните та да станат 3000 и ето ти хубав мотора дето ще си го кара и няма да му дава ядове
                          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Ми помоли някой да те научи първо как се кара, ако вече незнаеш и покажи на твоите родители, че можеш да караш, почни да ги лъжеш... ТИ: "Е тате, днес Цецо ми даде пак да карам мотора.." БАЩА:"Само да го вида тоя Цецо..." ТИ:"Стига бе старец, той ми каза, че много добре карам"
                            И така продължаваш да лъжеш и т.н. Ако нестане, прочети приказката за "Неволята", ако и тя не ти помогне... изчакай още някоя годинка
                            KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                              Ми помоли някой да те научи първо как се кара, ако вече незнаеш и покажи на твоите родители, че можеш да караш, почни да ги лъжеш... ТИ: "Е тате, днес Цецо ми даде пак да карам мотора.." БАЩА:"Само да го вида тоя Цецо..." ТИ:"Стига бе старец, той ми каза, че много добре карам"
                              И така продължаваш да лъжеш и т.н. Ако нестане, прочети приказката за "Неволята", ако и тя не ти помогне... изчакай още някоя годинка
                              Абсолютно никога не лъжете вашите! Тези хора взимат решения относно безопасността ви! Колкото до мотора - работа има за всички, сигурен съм, че и за вас ще се намери! Купете си по-евтин начален мотор, за да ви останат пари за екипировка! После след като вече знаете какъв тип каране ви допада се ориентирайте в обстановката!

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                                Абсолютно никога не лъжете вашите!
                                Споко приятел, казах всичко на шега
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X