никак, майка ми като видя да се прибирам с първият ми мотор заплаши да го изгори ( слава богу не го направи ) и не ми говореше почти 2 седмици. Събираш си пари, купуваш си го и готово. На родители не разчитай... Имай в предвид, че моторът е опасен за здравето и многократно се увеличава рискът от дълготрайни травми и дори смърт. Ако не си на ясно с това по-добре не се качвай. Говоря сериозно познавам осакатени мотористи, а няколко приятели умряха...
трудно ще ги навиеш ..трябва да ги убедиш че наистина имаш огромно желание
Дам така е,аз на тате му надувах главата няколко седмици и той ми взе а тва за травмите и умиранията,да стават такива неща но трябва да се внимава,пък и в края на всичко ние всички се пак ще умреме :Пп
[B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
[B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
[IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]
Re: съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?
Еми аз бащата го карах много време да ми вземи и без успех Всеки ден му вкарвах нови оферти и накрая се обади на един приател че той да се обади на друг и без да го надъхвам ми купи априлиа рх 125 и сега много се радвам.Че да се върнем на въпроса навиваи го докато не ти купи а пък ти си скатавай пари и може накрая сам да си сабереш.Там ще му вкарваш оферти че ще доплащаш колкото можеш и накрая да се надяваме че и ти ще пишеш в темата "тук да се похваля"
Re: съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?
Папи познавам те и знам , че ако ти вземат мотор ще се справиш перфектно с карането . Но за да накараш ваще да ти вземат мотор първо трябва да имаш някои от твоята възраст който да има мотор , ако има такъв казваш " вижда те ли тои има аз не " и правиш така " " след това , отиваш при някои които е приятел на родителите ти и почваш да му се жалваш " е как искам мотор , как ще си го пазя и тн . " , този тяхен познат отива и им казва , а ти през това време се правиш на вманиечен и рисуваш мотори ( дори и да не можеш ) . Следващата стъпка е да почнеш да им казваш че си сънувал как караш мотор , след това им заявяваш , че ще се откажеш от у-ще и ще почнеш да работиш за да си вземеш мотор , ако и това не подейства им казваш то " Ако не ми вземете мотор сега , когато порасна ще си взема голям и мощен (бърз) мотор и защото няма да ми е минал мерака да карам бързо и лудо ще се блъсна някаде и после ще съжелявате че не сте ми взели мотор , като по малък " това последното ако го кажеш с подходящия тон има 90% вереоятност да ти вземат , аз лично това казах и да ти кажа че ми бяха взели мотра декември месец , но го получих чак на 26 МАРТ защото все прегрешавах нещо .
Тои баща ми си взе и Ямаха 660сс , но не я докара дори до нас , защото се страхуваше аз да не я взема да я карам , представете си какъв човек съм УСПЕХ и да знаеш , че ЕГОИСТИТЕ те чакат
Папи познавам те и знам , че ако ти вземат мотор ще се справиш перфектно с карането . Но за да накараш ваще да ти вземат мотор първо трябва да имаш някои от твоята възраст който да има мотор , ако има такъв казваш " вижда те ли тои има аз не " и правиш така " " след това , отиваш при някои които е приятел на родителите ти и почваш да му се жалваш " е как искам мотор , как ще си го пазя и тн . " , този тяхен познат отива и им казва , а ти през това време се правиш на вманиечен и рисуваш мотори ( дори и да не можеш ) . Следващата стъпка е да почнеш да им казваш че си сънувал как караш мотор , след това им заявяваш , че ще се откажеш от у-ще и ще почнеш да работиш за да си вземеш мотор , ако и това не подейства им казваш то " Ако не ми вземете мотор сега , когато порасна ще си взема голям и мощен (бърз) мотор и защото няма да ми е минал мерака да карам бързо и лудо ще се блъсна някаде и после ще съжелявате че не сте ми взели мотор , като по малък " това последното ако го кажеш с подходящия тон има 90% вереоятност да ти вземат , аз лично това казах и да ти кажа че ми бяха взели мотра декември месец , но го получих чак на 26 МАРТ защото все прегрешавах нещо .
Тои баща ми си взе и Ямаха 660сс , но не я докара дори до нас , защото се страхуваше аз да не я взема да я карам , представете си какъв човек съм УСПЕХ и да знаеш , че ЕГОИСТИТЕ те чакат
Ти си скрит талант бе гледай ти какъв театър цяла постановка браво. Дано и да деиства успех
След тоя театър ако баща ти е мъж на място , ще ти бие 2 шамара
и ще ти каже ,че ако искаш мотор - изкарай си пари и си купи !
Ако покажеш ,че си сериозен ще ти помогне.
Намери си работа и стани сериозен ,а не квартален дришлио.
Ми не знам кой ще вземе на работа ученик 6 клас,пък и честно да ти кажа Папи може да имаш огромно желание,но аз ако съм ти родеител не бих те подложил на сигурна травма и не бих ти купил мотор,защото все пак 80-тката си е тежичка,а ти си 30 кила и не знам дали ще я удържиш
[B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
[B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
[IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]
И аз така си помислих ...
Родителите имат само едно задължение - да те отгледат жив и здрав...
Нищо повече не са ти длъжни - всичко друго е бонус, за което ти си им задължен...
Венци , аз всяко лято ходя на работа и то не като сервитиорче или барманче , а като комбаинер и да знаеш не е много лесно да краш такава машина , от 5 години на сам ходя на работа , е то вярно че ппървите две години само гресирах и помахах с инстромента , но от три години аз жъна и по цял ден ме пече слънцетпо и се разправям с склерозни старци , който постояно ме опрякват , че не им жъна ниско и тн . И на това ако не му се вика сериозност и отговорност не зная на какво може да се каже това . Све пак като изкарах 1200 лева и викам на баща ми , че отивам да си купя мотор от Дупница и тои ми каза , че ако си взема мотор ще ми го запали , но тогава бях на 15 и бях много бесен моторист с едно скутерче и така си похарчих парите за глупости и останах без мотор . Такаче не е само до изкарването на пари , по-скоро е до сериозност и отговорност както каза Венци- Малкия . Трябва да се държиш така , да ги учудиш с решителноста си и не трябва да почваш да се "цифкавиш" когато ти кажат "НЕ" не им се сърди , а си претраи и след известно време пак ги питай (след колко 2 седмици , за да не им досаждаш) . И все някога ще ти вземат , на мен 1 година ми отне , за да ми вземат . Дано теб не те разиграват толкова
Коментар