Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?

моля ви казваите как да ги наввия

Re: савет:как да накарам натите да ми купят мотор

Първоначално публикуван от papi_gm Преглед на мнение
    моля ви казваите как да ги наввия
    никак, майка ми като видя да се прибирам с първият ми мотор заплаши да го изгори ( слава богу не го направи ) и не ми говореше почти 2 седмици.
    Събираш си пари, купуваш си го и готово. На родители не разчитай... Имай в предвид, че моторът е опасен за здравето и многократно се увеличава рискът от дълготрайни травми и дори смърт. Ако не си на ясно с това по-добре не се качвай. Говоря сериозно познавам осакатени мотористи, а няколко приятели умряха...
    LZ1RED

Коментар

Re: съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?

трудно ще ги навиеш ..трябва да ги убедиш че наистина имаш огромно желание

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
        трудно ще ги навиеш ..трябва да ги убедиш че наистина имаш огромно желание
        Дам така е,аз на тате му надувах главата няколко седмици и той ми взе а тва за травмите и умиранията,да стават такива неща но трябва да се внимава,пък и в края на всичко ние всички се пак ще умреме :Пп
        [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
        [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
        [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Еми аз бащата го карах много време да ми вземи и без успех Всеки ден му вкарвах нови оферти и накрая се обади на един приател че той да се обади на друг и без да го надъхвам ми купи априлиа рх 125 и сега много се радвам.Че да се върнем на въпроса навиваи го докато не ти купи а пък ти си скатавай пари и може накрая сам да си сабереш.Там ще му вкарваш оферти че ще доплащаш колкото можеш и накрая да се надяваме че и ти ще пишеш в темата "тук да се похваля"
          Димитър Тенев

Коментар

Папи познавам те и знам , че ако ти вземат мотор ще се справиш перфектно с карането . Но за да накараш ваще да ти вземат мотор първо трябва да имаш някои от твоята възраст който да има мотор , ако има такъв казваш " вижда те ли тои има аз не " и правиш така " " след това , отиваш при някои които е приятел на родителите ти и почваш да му се жалваш " е как искам мотор , как ще си го пазя и тн . " , този тяхен познат отива и им казва , а ти през това време се правиш на вманиечен и рисуваш мотори ( дори и да не можеш ) . Следващата стъпка е да почнеш да им казваш че си сънувал как караш мотор , след това им заявяваш , че ще се откажеш от у-ще и ще почнеш да работиш за да си вземеш мотор , ако и това не подейства им казваш то " Ако не ми вземете мотор сега , когато порасна ще си взема голям и мощен (бърз) мотор и защото няма да ми е минал мерака да карам бързо и лудо ще се блъсна някаде и после ще съжелявате че не сте ми взели мотор , като по малък " това последното ако го кажеш с подходящия тон има 90% вереоятност да ти вземат , аз лично това казах и да ти кажа че ми бяха взели мотра декември месец , но го получих чак на 26 МАРТ защото все прегрешавах нещо .
            Тои баща ми си взе и Ямаха 660сс , но не я докара дори до нас , защото се страхуваше аз да не я взема да я карам , представете си какъв човек съм
            УСПЕХ и да знаеш , че ЕГОИСТИТЕ те чакат
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
              Папи познавам те и знам , че ако ти вземат мотор ще се справиш перфектно с карането . Но за да накараш ваще да ти вземат мотор първо трябва да имаш някои от твоята възраст който да има мотор , ако има такъв казваш " вижда те ли тои има аз не " и правиш така " " след това , отиваш при някои които е приятел на родителите ти и почваш да му се жалваш " е как искам мотор , как ще си го пазя и тн . " , този тяхен познат отива и им казва , а ти през това време се правиш на вманиечен и рисуваш мотори ( дори и да не можеш ) . Следващата стъпка е да почнеш да им казваш че си сънувал как караш мотор , след това им заявяваш , че ще се откажеш от у-ще и ще почнеш да работиш за да си вземеш мотор , ако и това не подейства им казваш то " Ако не ми вземете мотор сега , когато порасна ще си взема голям и мощен (бърз) мотор и защото няма да ми е минал мерака да карам бързо и лудо ще се блъсна някаде и после ще съжелявате че не сте ми взели мотор , като по малък " това последното ако го кажеш с подходящия тон има 90% вереоятност да ти вземат , аз лично това казах и да ти кажа че ми бяха взели мотра декември месец , но го получих чак на 26 МАРТ защото все прегрешавах нещо .
              Тои баща ми си взе и Ямаха 660сс , но не я докара дори до нас , защото се страхуваше аз да не я взема да я карам , представете си какъв човек съм
              УСПЕХ и да знаеш , че ЕГОИСТИТЕ те чакат
              Ти си скрит талант бе гледай ти какъв театър цяла постановка браво. Дано и да деиства успех

Коментар

ee мерси за саветите ще видим ко ще се получи

Коментар

цеци има доста на моита вазраст с мотори: Гого Стефо Ради от твоиа улица даже Ради е 1 год по малак от мене

Коментар

но те са сас скутери аз искам крос 80

Коментар

След тоя театър ако баща ти е мъж на място , ще ти бие 2 шамара
                      и ще ти каже ,че ако искаш мотор - изкарай си пари и си купи !

Ако покажеш ,че си сериозен ще ти помогне.
                      Намери си работа и стани сериозен ,а не квартален дришлио.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение

Ми не знам кой ще вземе на работа ученик 6 клас,пък и честно да ти кажа Папи може да имаш огромно желание,но аз ако съм ти родеител не бих те подложил на сигурна травма и не бих ти купил мотор,защото все пак 80-тката си е тежичка,а ти си 30 кила и не знам дали ще я удържиш
                        [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                        [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                        [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

И аз така си помислих ...
                          Родителите имат само едно задължение - да те отгледат жив и здрав...
                          Нищо повече не са ти длъжни - всичко друго е бонус, за което ти си им задължен...
                          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

6 клас..

Абе пич , ясно ,че мерак много ама не е момента сега.
                            Я ходи гони мацките в училище, по интересно е

Направо си питай родителите, без рев, сополи и цирк.
                            Подходи като възрастен за да се отнасят с теб като възрастен

Коментар

Венци , аз всяко лято ходя на работа и то не като сервитиорче или барманче , а като комбаинер и да знаеш не е много лесно да краш такава машина , от 5 години на сам ходя на работа , е то вярно че ппървите две години само гресирах и помахах с инстромента , но от три години аз жъна и по цял ден ме пече слънцетпо и се разправям с склерозни старци , който постояно ме опрякват , че не им жъна ниско и тн . И на това ако не му се вика сериозност и отговорност не зная на какво може да се каже това . Све пак като изкарах 1200 лева и викам на баща ми , че отивам да си купя мотор от Дупница и тои ми каза , че ако си взема мотор ще ми го запали , но тогава бях на 15 и бях много бесен моторист с едно скутерче и така си похарчих парите за глупости и останах без мотор . Такаче не е само до изкарването на пари , по-скоро е до сериозност и отговорност както каза Венци- Малкия . Трябва да се държиш така , да ги учудиш с решителноста си и не трябва да почваш да се "цифкавиш" когато ти кажат "НЕ" не им се сърди , а си претраи и след известно време пак ги питай (след колко 2 седмици , за да не им досаждаш) . И все някога ще ти вземат , на мен 1 година ми отне , за да ми вземат . Дано теб не те разиграват толкова
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X