Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: съвет: Как да накарам нашите да ми купят мотор?

Първоначално публикуван от papi_gm Преглед на мнение
    моля ви казваите как да ги наввия
    Ако те не искат да се занимаваш с мотори - няма как да ги навиеш.
    Като му дойде времето сам ще си вземеш, а не да чакаш да ти дават наготово.
    Ако си решил да ставаш състезател е вече късно, пък и без подкрепата на родителите ти е невъзможно. Ако искаш мотор за да си джиткаш - малко ти е рано. Недей да мислиш че книжката се взима на 18 само за да се дразнят по-малките
    2010 CRF 250 R

Коментар

аз много пати сам казвал че искам мотор и ако те не ми вземат ще почна работа ама аз сам 6 клас трудно ще си намеря работа
      Последно редактирано от papi_gm; 09-03-07, 19:25. Причина: грешка

Коментар

виж по весниците за надомна работа,един приятел на твойте години горе долу се беше хванал на такава работа,тя се състоеше в лепене на пликове за доставки и си изкарваше добри пари,работиш когато и колкото пойскаш опитай и Успех
        MG RACING

Коментар

що не пробваш на някоя автомифка там поне работата нее много тешка само подсошаваш и таркаш с четката пробваи магат да те вземат:успех
          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Може и на високо да се целиш (крос 80), ако почнеш с нещо по-безопасно, съответно и по-евтино можеш и да ги навиеш. Вземи намери от някъде някое малко моторче 50 ако ще да е карпати или симсон може и балканче тъкмо ще се научиш и да си ги ремонтираш сам, а и цените има са смешни, така ще посвикнеш с управлението на двуколесна машина без да има сериозен риск да се нараниш, а ако си и съвестен собственик можеш да го "тунинговаш" така че да му вземеш повече пари от колкото сте го купили и после по-лесно ще навиеш ваще да додадат някой лев за по сериозна машинка. Аз лично почнах така с руско "Мини" след 10 г. имах FZR 600. Всякакви големи скоци на чуствително по-голяма кубатура са доста опасни за твоето здраве. Така че търпение, имаш много време да се учиш и да доказваш че моторите са ти истинската страст. Не забравяй че на твойта възраст непостоянството е типично, и всеки възрастен трудно би ти повярвал.

Коментар

аз като бях на твоите години карах скутерче.обаче ми омразна и си взех едно балканче без да казвам на татко след извесно време реших да му кажа и целия изтрапнах да не мисе кара обаче тои нищо не каза и така после го навих да ми вземе ендуро
              KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

аз с удоволствие бих почнал работа ама няма каде ще видим ваканциите дали ще мога да почна работа

Коментар

мммм Rambo в сливница няма автомивки

Коментар

Папи с риск да ти досадя искам пак да кажа нещо. С вашите си поговори като голям човек, без мрънканици и къндарми, те не помагат Когато бях на 15 карах чужди мотори защото не ми даваше баща ми да си купя независимо, че бачках по цяло лято. Травмите, които имам от ски, колело, мотори и какво ли още не се натрупват с годините и сега когато съм на 32 почти всяка седмица по нещо се обажда. Ако искаш да караш крос ще ти трябва и добра екипировка, която понякога струва колкото мотора а и повече....
                    без екип на моите години ще ревеш.
                    LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от papi_gm Преглед на мнение
                      мммм Rambo в сливница няма автомивки
                      Има автомивки и то не 1 Папи,например в дапа отиди и питай там има автомивка и дават добри пари г/д,също така и в драгоман може да питаш също има автомивка Ама едва ли ще те вземат там,все пак пробвай
                      [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                      [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                      [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

като не щат вашите ..пробвай с баби дядовци и тн

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                          като не щат вашите ..пробвай с баби дядовци и тн
                          Това е ТОП съвет , да знаеш
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                            Gas Gas EC 200

Коментар

Направи се на бито куче,кажи че много си им помагал правил си каквото искат,а сега имаш мечта а те не искат да збаднат малкото което искаш и така,умайвай ги и се цели направо
                              от кал не се пази:)

Коментар

Ми сега съм на 14 (почти) карам скутер 50сс от 9 годишен на 11 вече баща ми Ми даваше да карам неговото 350 ...... при мене няма проблеми...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X