Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бетон и в Карадере
Свий
X
-
От: Бетон и в Карадере
Най ме е яд, че от ентусиазма на някаква групировка, ще се издигне поредният комплекс, при положение че има достатъчо такива, които седят празни през и без това късият ни сезон. Ако застроят и там, губим едно прекрасно място, на което може да почива нормалния човек, без да е заобиколен от сгради и шум. На финала между Бургас и Варна всичко ще е курортен комплекс-ама празен!
-
Как няма да се обиди, като едно време в село Свети слав, спеше само обслужващият персонал от Съни бийч.Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеА и чуство за хумор нямат ! Миналото лято предложих на един кръчмар от Слънчев бряг да се обединят със Свети влас и да се прекръстят на Слънчев Влас. Тоя се обиди.. а те са си един курорт вече, общо взето.
Коментар
-
Е та то ако не е мътно няма да е България все пакПървоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнениеКара дере е във Варненска област.Не знам защо Бургаското РИОСВ ще дава разрешение за там - от какъв зор......?
има нещо мътно тука...
Бутнат е някой лев на РИОСВ и хоп разрешението е на лице ..
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Това беше първото, което си помислих, но и името на архитекта говори ...Първоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнениеКара дере е във Варненска област.Не знам защо Бургаското РИОСВ ще дава разрешение за там - от какъв зор......?
има нещо мътно тука...Последно редактирано от Yaro; 22-10-10, 10:23.Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Смееме се на циганите от Ямболския блок а тия какви саПървоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеТова беше първото, което си помислих, но и името на архитекта говори ...Първоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнениеКара дере е във Варненска област.Не знам защо Бургаското РИОСВ ще дава разрешение за там - от какъв зор......?
има нещо мътно тука...
Се унищожители на България
Последно редактирано от Yaro; 22-10-10, 10:23.К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Това лято бях на море именно на Карадере.
Естествено много ми хареса, но и броя на палатките беше впечатляващ-над 1000, а може и да бяха 2000... Само ние бяхме с четири...
През главата ми мина мисълта, че все пак нещо в държавата ни е в ред, защото са оставили това местенце без застрояване и цивилизация.
Явно съм се лъгал, всичко е предварително разделено и парцелирано...
А е токова удобно за диво къмпингуване, като същевременно е близо до цивилизацията...
Жалко за хубавото място.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Всичко опира до управниците. Цар - далеко, Господ - високо.
Нещото, което ме погнуси не на шега беше, когато това лято видях бетонната плоча на някакъв нелегалник, дето се опитал да строи в "Яйлата", преди Камен бряг... Смятайте каква наглост!
Добре, че са намерили "топки" местните оправници и са спряли безумието... хубаво, ама грозотията остава и ще и се "възхищават" поколеният....
Жалко и за Карадере. Само хубави разкази съм чувал. Планувах да го "опитам" и аз, но дано не закъснея...
Публикувайте отговор
Коментар
-
Корумпирани кретени на ниски и високи постове - навсякъде наоколо!Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеВсичко опира до управниците. Цар - далеко, Господ - високо.
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Прегледах картата на възстановенат собственост (КВС) на с. Горица. Имотите са на около 2000 м. по пряка линия от плажа. Самото землище на Горица няма граница с плажа. Самата местност има хубаво, южно изложение. Скъпа инвестиция от гледна точка на комуникациите. Мисля, че в следващите 5-6 години няма как да се реализира. Но, дори и да се реализира, те с нищо не застрашават плажа.
Така, че спокойно! Прекрсният плаж на Бялата река и Карадере ше си остане все така девствен, поне още няколко години.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар